Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Kiutazas Readingbol a Stenstad-i vagy a Gatwick-i repterre
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
dzsink
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 8. Szerda, 0:34    Hozzászólás témája: Kiutazas Readingbol a Stenstad-i vagy a Gatwick-i repterre Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Kerem hogy akinek van vmi hasznos utazasi tanacsa hogyan lehetne busszal vagy vonattal kijutni a fent emlitett repterre az kuldjon nekem uzenetet.

Koszonom!

Zoli
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Yahoo Messenger
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 9. Csütörtök, 23:31    Hozzászólás témája: Re: Kiutazas Readingbol a Stenstad-i vagy a Gatwick-i repter Hozzászólás az előzmény idézésével

dzsink írta:
Sziasztok!

Kerem hogy akinek van vmi hasznos utazasi tanacsa hogyan lehetne busszal vagy vonattal kijutni a fent emlitett repterre az kuldjon nekem uzenetet.

Koszonom!

Zoli

Na, akkor mondom: fölszállsz ugye Readingben a vonatra és beutazol a Paddington állomásra. Ott felszállsz a Circle line-ra és elmész a Victoria Station-ig. Onnan vonattal mehetsz Gatwick-re és busszal Stansted-re. Ha az utóbbira vonattal mennél, akkor a Liverpool streeten szállj le, onnan indulnak a vonatok kb. félóránként.
Üdv

Laza IGI Laza
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 10. Péntek, 14:18    Hozzászólás témája: Re: Kiutazas Readingbol a Stenstad-i vagy a Gatwick-i repter Hozzászólás az előzmény idézésével

ignac írta:
dzsink írta:
Sziasztok!

Koszonom!

Zoli

Na, akkor mondom: fölszállsz ugye Readingben a vonatra és beutazol a Paddington állomásra. Ott felszállsz a Circle line-ra és elmész a Victoria Station-ig. Onnan vonattal mehetsz Gatwick-re és busszal Stansted-re. Ha az utóbbira vonattal mennél, akkor a Liverpool streeten szállj le, onnan indulnak a vonatok kb. félóránként.
Üdv

Laza IGI Laza

Azt azert hadd tegyem hozza Igim,hogy a Stansted Express vonat 24 fontert viszi ki a Liverpool stationrol,a Terravision vagy a National Express busz meg 10 fontert a Victoriarol.A vonat 45 perc alatt er ki,a busz meg kb. 2 ora alatt.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 10. Péntek, 21:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Korrekt megállapítás Krisz! Mosoly Én mondjuk utálok buszozni, de az tényleg jóval olcsóbb. Az viszont röhej, hogy a belvárosból annyi idő az út a reptérre, mint onnan Ferihegyre...

Laza IGI Laza
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 10. Péntek, 22:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ignac írta:
Korrekt megállapítás Krisz! Mosoly Én mondjuk utálok buszozni, de az tényleg jóval olcsóbb. Az viszont röhej, hogy a belvárosból annyi idő az út a reptérre, mint onnan Ferihegyre...

Laza IGI Laza

Es akkor meg nem buszoztal az Oxford street-en masfel orat a Tottenham Court Road-tol Marble Arch-ig szombat delutan nyaron... Nevető Nevető Nevető Pedig az nincs 3 kilometer...Mosoly
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 12. Vasárnap, 20:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Krisz972 írta:
ignac írta:

Laza IGI Laza

Es akkor meg nem buszoztal az Oxford street-en masfel orat a Tottenham Court Road-tol Marble Arch-ig szombat delutan nyaron... Nevető Nevető Nevető Pedig az nincs 3 kilometer...Mosoly

Busszal nem, de gyalog mar megvolt Mosoly

Laza IGI Laza
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 12. Vasárnap, 21:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jut eszembe, az Oxford street kornyeken tortent, az elso napomat toltottem Londonban...
Csorgott a telefon, ismerosom szolt, hogy siessek az allomasra. Epp mikor letettem, megallt mellettem egy busz, kozepen nyitva, mondom szuper, felugrok ra, megiscsak gyorsabb, mint ha gyalog mennek. Ugy is lett, ajtok zarodtak es....
...es vaze, a busz elindult az ellenkezo iranyba, pont arra, amerrol jottem !!!! Nagyon boldog
Na, akkor kezdtem el anyazni rendesen a balos kozlekedest! Mosoly

Laza IGI Laza
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 13. Hétfő, 18:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem a gyalogos közlekedésnél is többször gondom volt az elején.Több balesetet elől sikerült félre ugranom, mert folyamatosan az ellenkező irány ba kukucskáltam jön-e autó és közben mentem át mint az eszetlen az uttesten. Nagyon boldog
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 13. Hétfő, 20:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
Nekem a gyalogos közlekedésnél is többször gondom volt az elején.Több balesetet elől sikerült félre ugranom, mert folyamatosan az ellenkező irány ba kukucskáltam jön-e autó és közben mentem át mint az eszetlen az uttesten. Nagyon boldog

Igenigen, és hiába van kiírva nyagy betűkkel, hogy Look Right, az ember nyakát valami mágnes álandóan balra fordítja a zebránál...

Laza IGI Laza
Vissza az elejére
Karamell
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 16. Csütörtök, 21:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem a kocsival voltak vicces eseteim.
Jobbra nagyiv, kozben hátulrol jonnek, de nem jobbrol eloznek... Na, ez eleinte nem volt piskota érzes!
És ha a szemben levo benzinkutra akarok bejutni, vajon hol kell kijojjek a korforgalombol? Nekem sikerult pont rossz helyen, de szerencsére senki nem jott. Igaz, kicsit égett az arcom Zavarban levő
Az autopálya meg kész orulet! Persze, mindig csak az elso alkalom szornyu, végulis tényleg hamar bele lehet szokni. De ha lehet, ne sotétben kezdjétek Kacsintó
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 16. Csütörtök, 21:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na nekem is voltak érdekes kanyarodásaim.Nem egyszer bementem az egyirányu utcába Mosoly Annyibol voltam szerencsés, hogy nőként bájosan vigyorogtam, a férfi sofőrök meg vissza, aztán el volt intézve:-)
Vissza az elejére
Fruzsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 23. Csütörtök, 14:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

engem elutott egy busz.
Vissza az elejére
Fruzsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 23. Csütörtök, 14:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocs,hogy ide a kozlekedos panaszkodosba irok, de az angol emberekkel senkinek nem volt meg rossz tapasztalata?kulonben nem utott el a busz csak vicceltem.de szerintem az angolok butak, en pl. itt tanulok, es a 18 eves oszttarsam nem tudta, hogy a Romeo es Julia vegen Romeo bizony meghal, meg a Troja cimu film kozepen megszolal egy gyerek, hogy KI az a Troja, Nevető , itt a diakok nem tudjak mi az a cenzura, es hogy a kantor mit csinal, meg nem tudjak, hogy mi az a WorldWar, es amikor Shakespeare-rol volt kis jatek, en tobbet tudtam rola, mint az angol gyerekek, nem azert mert olyan rohadtul okos vagyok, hanem mert vannak ilyen alapdolgok, amiket ugy TUD az ember , ez olyan, mintha ok tobbet tudnanak Petofirol mint en, eszmeletlen!!!!!!majd meg irok ilyen vicceseket, ha eszembe jut tobb....... Nevető
Vissza az elejére
ntamas
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 23. Csütörtök, 15:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fruzsi írta:
Bocs,hogy ide a kozlekedos panaszkodosba irok, de az angol emberekkel senkinek nem volt meg rossz tapasztalata?kulonben nem utott el a busz csak vicceltem.de szerintem az angolok butak

nem mindenki, az én házinénim pl egész művelt. mondjuk nem véletlen, pszichoterapeuta és két diplomája van. de emlékszem rá, teljesen leesett neki az álla, amikor mondtam neki, hogy bizony, mi Magyarországon a középiskolában igenis olvastunk angol irodalmat, meg franciát, meg minden mást. valami komoly baj lehet az angliai oktatással, több helyről is hallottam már itt panaszkodni az idősebbeket.
de ha így folytatjuk, odahaza is lassan eljutunk egy hasonló szintre Szomorú
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Laller
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 25. Szombat, 23:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv!

A közlekedésről jut eszembe. Magát az autó kezelését mennyire nehéz megszokni? Mármint, hogy a sebváltó, stb.. a másik oldalon van. Itthon már évek óta vezetek, és amióta tervben van, hogy kimegyek dolgozni azon jár az agyam D , hogy milyen lehet fordítva közlekedni. Jah, és azt sem tudom, hogy a pedálok (kuplung, fék, gáz) is fordítva vannak a kocsiban mint nálunk?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4  Következő
1 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban