Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Surgős segitseg kellene! Csak Információk, de azok nagyon sü
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 14. Péntek, 4:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem mondjátok!!?? Itt tényleg van 20 fontos bankjegy? Én még sosem láttam! Mennyi kőgazdag van itt a topicon, nahát??!!
Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 14. Péntek, 6:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gtl011 írta:
Nem mondjátok!!?? Itt tényleg van 20 fontos bankjegy? Én még sosem láttam! Mennyi kőgazdag van itt a topicon, nahát??!!
Mosoly

Az itt a nagy kerdes, hogy lattal-e mar 50 fontos bankjegyet?
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 14. Péntek, 22:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen, láttam másnak a kezében.
Tényleg egyébként érdekes, hogy alapvetően bankkártyát használok, és komoly bajban voltam, mikor 50-essel akart valaki fizetni, csak lestem rá, mint aza bizonyos fiatal szarvasmarha az új nyílászáróra...

Meg ez az új fajta 20-as, az nem semmi, nekem tetszik, sztem magasan jobb mint a régi volt.
Jó ránézni, megtapintani.
Kicsit ugyan giccses, de sokkal dizájnosabb.

Puff neki, most látom, szétoffoltuk a topikot.

ja, van egy barátom, megy oda Readingbe dolgozni.
Megadhatom neki a számodat?
Kicsi segítség kellene neki a beilleszkedéshez. Lakás, meg miegymás dolgokban, Te mint helyi potentát esetleg?

Köszi
gtl
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 15. Szombat, 7:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gtl011 írta:
Igen, láttam másnak a kezében.
Tényleg egyébként érdekes, hogy alapvetően bankkártyát használok, és komoly bajban voltam, mikor 50-essel akart valaki fizetni, csak lestem rá, mint aza bizonyos fiatal szarvasmarha az új nyílászáróra...

ja, van egy barátom, megy oda Readingbe dolgozni.
Megadhatom neki a számodat?
Kicsi segítség kellene neki a beilleszkedéshez. Lakás, meg miegymás dolgokban, Te mint helyi potentát esetleg?

Köszi
gtl

A fiam szerint papir 50-es csak a drog dealerek hasznalnak (meg mi, amikor eleg sok penzt viszunk haza)

Van az iWiW-en readingi community, most csutortokon is volt egy kis talalkozo, voltunk vagy 10+-en.
En nem is readingi vagyok egyebkent Mosoly
A szamomat legyszi ne add ki. Koszi.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 15. Szombat, 9:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ő sem readingi. Kacsintó
Ha nem, nem, azért kérdeztelek.
Megtekintem a community-t, köszi a tippet!
Akkor nem voltatok túl szorosan mi?

Üdv
gtl
Vissza az elejére
Guer
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 30. Vasárnap, 13:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv mindenkinek!

Következő kérdésem lenne:

Halottam egy olyan infót hogy januártól csak az mehet ki akinek megvan a középfokú nyelvvizsgája.

Igaz ez? Ha igen miben nyilvánul meg?
Van vmi hivatalos forrás is erről?

Előre is thx a válaszokat.

üdv
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 30. Vasárnap, 17:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Guer írta:
Üdv mindenkinek!
Következő kérdésem lenne:

Halottam egy olyan infót hogy januártól csak az mehet ki akinek megvan a középfokú nyelvvizsgája.

Igaz ez? Ha igen miben nyilvánul meg?
Van vmi hivatalos forrás is erről?
Előre is thx a válaszokat.
üdv

Ezs egyt akkora baromsag, amit csak maximum a Blikk kozol le vagy Gyozike tuzi esetleg musorra.
Az itteniek 99%-a azt sem tudja, hogy van olyan a vilag mas reszen, hogy kozepfoku nyelvvizsga...
-seci
Vissza az elejére
Guer
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 30. Vasárnap, 21:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi akkor megnyugodtam Mosoly
Vissza az elejére
littleboy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 11. Kedd, 12:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Én arról szeretnék érdeklődni hogy:

Lehetek-e rendőr vagy dolgozhatok-e hivatásosként a belügyi szerveknek magyarként odakinn? (Persze megvan a megfelelő végzettségem.) Vagy mindenképp állampolgárság kell az ilyen jellegű munkák betöltéséhez? Milyen nehéz megszerezni az állampolgátságot?

Bocsi, kicsit sok a kérdés. A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv midenkinek!
Little Boy
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. December 11. Kedd, 15:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

littleboy írta:
Sziasztok,

Én arról szeretnék érdeklődni hogy:

Lehetek-e rendőr vagy dolgozhatok-e hivatásosként a belügyi szerveknek magyarként odakinn? (Persze megvan a megfelelő végzettségem.) Vagy mindenképp állampolgárság kell az ilyen jellegű munkák betöltéséhez? Milyen nehéz megszerezni az állampolgátságot?

Bocsi, kicsit sok a kérdés. A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv midenkinek!
Little Boy

Lasd pl. itt: http://www.surrey.police.uk/careers_officer.asp
(www.police.uk -> keresgelj korzetet)
A lenyeg: igen, mert EEA allapmpolgar vagy.
Brit allampolgar 6+ itt toltott ev utan lehetsz.

-seci
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. December 11. Kedd, 18:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azért az az igen elég képlékeny, mert ez a szakterület eléggé országspecifikus az eltérő jogrendszerek miatt. Hiába van rendőrtiszti főiskolai végzettség, nem EEA által jóváhagyott tárgyakat tanítanak, hanem az adott ország BTK, BE, és egyéb szakjogi dolgait.
De azért ki tudja.....
Sok szerencsét, próbáld meg
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. December 21. Péntek, 14:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, egy kis információt szeretnék kérni.
16 éves lányom utazna haza egyedül Standsted repülőtérről 29.-én.

Kell neki vinni valami speciális papirt a reptérre, pl.: szülői engedélyt, vagy akármit, vagy elég ha csak az útlevelével és a jeggyel odamegy?

Köszi előre is
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. December 21. Péntek, 14:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tovi írta:
Sziasztok, egy kis információt szeretnék kérni.
16 éves lányom utazna haza egyedül Standsted repülőtérről 29.-én.

Kell neki vinni valami speciális papirt a reptérre, pl.: szülői engedélyt, vagy akármit, vagy elég ha csak az útlevelével és a jeggyel odamegy?

Köszi előre is

12 ev a korhatar, ami alatt nem utazhat a gyerek egyedul. A folott semmi gond - felteve persze, hogy mar jart repteren es tudja mit kell csinalni Mosoly

-seci
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. December 21. Péntek, 15:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi, a reptéren már járt, tudja ott mit kell tenni, bár ez lesz az első útja repülővel, de már kisért el engem oda. Meg aztán talpraesett leány (remélem Mosoly )
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. December 21. Péntek, 16:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tovi írta:
Köszi, a reptéren már járt, tudja ott mit kell tenni, bár ez lesz az első útja repülővel, de már kisért el engem oda. Meg aztán talpraesett leány (remélem Mosoly )

Azt mondd el neki, hogy nagyon figyelje a kiirasokat, mert nemreg olvastam storyt, hogy valakiket itthagyott a gep (elobb indult...)
Persze attol is fugg, melyik repter, Luton ugye kicsi, LHR meg gigantikus.
-seci
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
3 / 7 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban