Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

2008 tavaszán irány London
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
bea79
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Július 23. Hétfő, 7:19    Hozzászólás témája: 2008 tavaszán irány London Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én 2008 tavaszán szeretnék Londonba utazni,de sajna nincs kivel.Ha van valaki aki szintén egyedül van,szeretne kinn élni,dolgozni,nyelviskolába járni,de nem olyan sürgős neki,tehát ráérne március-április körül is indulni,kérem jelentkezzen.Lányokra számítok elsősorban.

Köszi!

Bea

Ja,és persze nem csak London érdekel,vidék is jó,csak legyen nyelvsuli,meló és szállás.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
livi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 7. Kedd, 12:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia
Én 2008 februárban,márciusban szeretnék kimenni arra a work&study programra
Vissza az elejére
bea79
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 7. Kedd, 20:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Lívi!

Írnál kicsit bővebben magadról,meg erről a work&study programról?

Én nem igazán tudom hogy megy ez.

Én eddig csak a bigben.hu-n nézelődtem,mert ők azok akiken keresztül nyelvsuliba járhatnék,biztosítanának szállást,és segítenének az álláskeresésben.

Te honnan szerzed az információid?

Meddig tervezel kinn maradni?Egyedül lennél egyébként te is?

Előre is köszi a válaszod!

Bea
Vissza az elejére
livi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 11. Szombat, 16:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

2-4 hét angol nyelvtanfolyamod van Londonban, utána pedig minimum 12 hetet dolgozol dél-angliában vagy ahol te szeretnél.
Nézd meg az insideworld.hu-n, ott vannak ajánlatok
Vissza az elejére
Slicc
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 19. Vasárnap, 3:35    Hozzászólás témája: Re: 2008 tavaszán irány London Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Bea!

Mi 2008 tavaszán megyünk ki feleségemmel, és gyermekeimmel.
Nagyon sziívesen csatlakozunk bárkihez illetve szivesen látunk bárkit aki szintén csatlakozna hozzánk.
Bármi kérdés lenne csak írj!

Üdv: László család
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
bea79
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 26. Vasárnap, 21:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok László család!

Először is szeretném megköszönni a hozzászólásotok, örültem hogy írtatok.
Egyenlőre csak annyit szeretnék kérdezni,hogy van már fix helyetek ahova mentek,vagy munka,szállás ilyenek?HOgy intézitek ezt a kiutazást?Mennyi pénzzel érdemes nekivágni szerintetek?Milyen szinten beszélitek az angolt?Pontosan mikor indulnátok?

Elnézést a sok kérdésért,és várom válaszotok!

Bea
Vissza az elejére
tantesuzie
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 13. Csütörtök, 11:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Bea,

Én mennék veled. Írj nekem. Köszi Zsu
Vissza az elejére
bea79
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 13. Csütörtök, 12:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Zsuzsi!

Írtam neked privát üzenetet.Remélem nem küldtem el rosszul.Esetleg majd nézd meg.

Bea
Vissza az elejére
bea79
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 13. Csütörtök, 12:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Zsuzsi!

Mégegyszer "zaklatlak".Ha esetleg nem kaptad volna meg a privát levelem szólj ám,elküldöm mégegyszer,vagy átmásolom a fórumba.Nyugodtan írhatsz bármikor, folyamatosan figyelem a fórumot.

Bea
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 13. Csütörtök, 14:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A privát leveleknek mindíg adjatok címet (tárgyat) mert anélkül nem megy el.
Vissza az elejére
Dorka75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 14. Vasárnap, 16:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,
Nekem már megvan a repjegyem márc.10-re, ha valaki szintén erre az időpontra tervezi az indulást örülnék ha csatlakozna hozzámMosoly
Vissza az elejére
bea79
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Október 14. Vasárnap, 19:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Dorka75!

Én is márciusra tervezem a kimenetelt,ha összejön.Megkérdezhetném te mennyiért vetted és mikor a repjegyet?És hova mész?És mit fogsz csinálni?

Bea
Vissza az elejére
Dorka75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 15. Hétfő, 8:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Bea
küldtem privit:)
Vissza az elejére
kitkett
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 8. Csütörtök, 12:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Bennem is egyre jobban érlelődik az elhatározás, hogy menni kellene!
De vannak bennem kétségek.
Főleg, mert a bizonytalanba teljesen egyedül nem vágnék bele.
És a másik:
Egy ismerősöm, aki kint van azt mondta, hogy januártól szigorítják a beutazás, munkavállalás lehetőségeit. Erről hallottatok valamit? Pl. azt mondta (amit nem akarok elhinni), hogy csak az mehet, akinek már van munkája! Ezt valahogy nem tudom elképzelni, főleg, hogy azt írták számost topikban, hogy itthonról nem lehet munkát találni!
Kiváncsi vagyok a reagálásokra!
Sziasztok
Kitty
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. November 9. Péntek, 17:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kitkett írta:
Sziasztok!

Bennem is egyre jobban érlelődik az elhatározás, hogy menni kellene!
De vannak bennem kétségek.
Főleg, mert a bizonytalanba teljesen egyedül nem vágnék bele.
És a másik:
Egy ismerősöm, aki kint van azt mondta, hogy januártól szigorítják a beutazás, munkavállalás lehetőségeit. Erről hallottatok valamit? Pl. azt mondta (amit nem akarok elhinni), hogy csak az mehet, akinek már van munkája! Ezt valahogy nem tudom elképzelni, főleg, hogy azt írták számost topikban, hogy itthonról nem lehet munkát találni!
Kiváncsi vagyok a reagálásokra!
Sziasztok
Kitty

Ez ugyan nem a topikhoz tartozik, de ha már megkérdezted, hát válaszolok. Nem, az EU-s állampolgárokra nem terveznek ilyen korlátozásokat tudtommal. Az egyéb imigránsoknál azonban be akarnak vezetni egy kék könyvnek nevezett valamit, amiben azt rögzítenék többek között, hogy milyen végzettségű az illető. Nyilvánvalóan, a magasabban kvalifikált munkaerőt látnák szívesseben.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
1 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban