Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Surgős segitseg kellene! Csak Információk, de azok nagyon sü
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Július 11. Szerda, 0:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Johnny írta:
Szia Finsbusy!
Géppemel van a baj mert hiába töltöm le a nyomtatványt nem tudom megnyitni!(de ez mitöl lehet)?Azt írja hogy hibát észlel a lap megnyitásakor!WRS nyomtatványról van szó!

WRS nekem innen simán lejött és meg lehet nyitni:
www.ind.homeoffice.gov.uk/6353/11406/49552/wrsjan07.doc
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Johnny
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 11. Szerda, 0:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Óriási gondba vagyunk,én itt dolgozom angliába lassan 3hónapja és szeretném kihozni marék családomat!De ahogy itt néztem az árakat a páromnak is kell mennije dolgozni a lányunk 7.5éves aki nagyon önálló és én egy pici faluban dolgozom ahol van iskola.Az a nagy kérdésem amit nem találok sehol:Hány éves korig kell bébisziter egy gyermeknek!
?
Milyen szabájok léteznek it angliába?!
Azért kérdezemmert itt nyugottan járnak a gyerekek suliba egyedül nincs szülöi felügyelet,de ez egy nagyon nyugott környék,szinet csak angolok laknak itt!
Köszi elöre is!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Július 11. Szerda, 6:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A torveny szerint 11-12 eves kor alatt nem lehet egyedul a gyerek, nem kozlekedhet csak ugy magaban. Elvileg. Gyakorlatilag a videki kis falukban, varoskakban tojnak erre magasrol es a gyerekek egy resze teljesen magara van hagyva. Amig valami joakarod nem jelent fel a addig nincsen semmi gond. Ezt a fiam iskola igazgatoja mondta nekem mikor nalunk is folmerult hasonlo problema.
dolce
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 12. Csütörtök, 7:36    Hozzászólás témája: bed&breakfast Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok,
surgos segitseg kellene, megpedig bed&breakfast ugyben. Tud valaki ajanlani egy normalis, nem egeket vero aru b&b-t? jovohet csutortokon mar jo lenne, ha ott tudnek aludni Mosoly.. magyarok lakta kornyeken...
elore is nagyon koszonom!!!
Vissza az elejére
gaben_1
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 27. Péntek, 18:58    Hozzászólás témája: nyelviskola Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tudna nekem abban segíteni valaki,hogy Londonban hol találok ingyenes nyelviskolát?Nagyon fontos lenne.A segítséget előre is köszönöm!
Vissza az elejére
Cenicienta
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 11. Kedd, 21:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Nem Londonba mennék ki, hanem Oxfordba, de lenne pár kérdésem.
(ha off, légyszi irányítsatok át valamilyen más topicba, mert most kezdtem, és az Okoska téma első pár topicjánál tartok még csak az olvasásban)nem létkérdés, de azért fontos: mennyibe kerülnek kint a különböző szolgáltatások?Gondolok itt fodrászra, kozmetikusra, fogorvosra,video-dvd-kölcsönző, esetleg ilyesmikre.
Diák vagyok, nyelvvikolába fogok járni, de mindenképpen szeretnék dolgozni mellette. Így is el kell intéznem az összes regisztrációs dolgot?(ja, és csak 6 hónap)
Nem tudjátok, mennyire elterjedtek Angliában a part-time munkák?hiszen a suli mellett csak részmunkaidőben tudnék dolgozni. Illetve diákként mennyit tudnék megkeresni napi kb. 6h munkával, 6 hónap alatt. Olvastam valahol, hogy a 21 éven aluliaknak kevesebb pénzt fizetnek, pl a min.bér is kevesebb.
Köszönöm

xxxbocs, h csak átmásoltam, de felmerült bennem, h talán az előbb rossz topicba írtam, és nekem is sürgős segítség kellene.
Vissza az elejére
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 12. Szerda, 2:23    Hozzászólás témája: Re: nyelviskola Hozzászólás az előzmény idézésével

gaben_1 írta:
Sziasztok!

Tudna nekem abban segíteni valaki,hogy Londonban hol találok ingyenes nyelviskolát?Nagyon fontos lenne.A segítséget előre is köszönöm!

Keres rá "ESOL"!

fogsz egy ilyet találni: http://www.direct.gov.uk/en/EducationAndLearning/AdultLearning/ImprovingYourSkills/DG_10037499
na itt böngésszed a lakhelyednek megfelelően még találni is fogsz!
gtl
Vissza az elejére
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 12. Szerda, 2:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Cenicienta!

Gratula a nevedhez!
Esküszöm minden szentekre, hogy minden kérdésedre van válasz a magyaroklondonban.com honlapon!

Amit javasolhatok még, van lentebb egy Anglia más területei című résztopic, ahol pl oxfordiakkal is tudsz kapcsolatot találni, mint pl. velem is.

Na sok időt és kitartást!
gtl
Vissza az elejére
Cenicienta
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 12. Szerda, 19:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gtl!Köszi, már haladok a fórum olvasgatásával, de sajnos az oxfordi fórum eléggé pang,ezért bátorkodtam nem oda írni.
Lehetelen volt végigolvasni az összes hozzászólást egy éjszaka alatt, úh bocs, ha ezerszer feltett kérdéseket tettem fel ezeregyedszer is.És megértem, h nem válaszoltok minden sokszor feltett kérdésre újra.
vannak olyan mozik, ahol nem angolnyelvű filmeket lehet eredeti nyelven nézni felirat nélkül?(spanyol esetleg)

Más: Bajod van a nevemmel? Sokkolt Vicces (Nálad sosem lehet tudni)
Vissza az elejére
Nory
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 12. Szerda, 20:18    Hozzászólás témája: Re: nyelviskola Hozzászólás az előzmény idézésével

gaben_1 írta:
Sziasztok!

Szerintem ingyenes iskolát nem fogsz találni...

Hétfőn voltam beiratkozni a suliba (West London College) és ott mondta a tanár, hogy idei tanévvel megszűntek az ingyenes tanfolyamok, mert a város vezetése megvonta a támogatást az iskoláktól. Forgó szemek De hogy ez most egész Londonra vonatkozik-e, vagy nem... Én arra gondoltam, hogy igen, minden részre vonatkozik.

Viszont vannak viszonylag olcsóbb sulik is...
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 12. Szerda, 20:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Itt Harrow-ban ingyenes nyelviskolát nem találtunk, de Harrow Highschool-ban indul államilag támogatott nyelvtanfolyam, 63 font 4 hónapra a heti 2x2 óra.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 13. Csütörtök, 1:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Cenicienta írta:

Más: Bajod van a nevemmel? Sokkolt Vicces (Nálad sosem lehet tudni)

Hát Te meg honnan ismersz ilyen jól?
Mosoly
Vissza az elejére
nisa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 13. Csütörtök, 16:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Abban szeretnek segitseget kerni, hogy meddig van forgalomban a regi 20£ -os. Ha valaki tudja, irja meg.
Koszike
Vissza az elejére
Terminator
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 13. Csütörtök, 17:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nisa írta:
meddig van forgalomban a regi 20£ -os.

Még nincs meghatározva meddig lesz forgalomban. Ezt itt úgy csinálják, hogy mindkettő forgalomban van egy jó ideig, közben a bankok folyamatosan vonják ki a bekerült régi bankókat a forgalomból és újakat bocsátanak ki helyettük. Amikor már alig érkezik be régi bankó, akkor majd szabnak egy határt meddig kell beváltani azokat, ami attól számítva min. fél év lesz.
Peter
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 13. Csütörtök, 17:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nisa írta:
meddig van forgalomban a regi 20£ -os.

Már nincsenek forgalomban és egyik bank sem váltja be őket. De ha akarod elküldheted nekem ami van és én szívesen megsemmisítem helyetted... Nagyon boldog
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
2 / 7 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban