Elküldve: 2007. Szeptember 9. Vasárnap, 14:27 Hozzászólás témája: CSAK EGY KIS CSALODAS
A MINAP VASAROLNI VOLTUNK A FERJEMMEL A HARROW-I TESCOBAN
AMIKOR EGY NAGYON KEDVES HONFITARS SZIVMELENGETO SZAVAKAT HASZNALT MELYEKET NEKEM CELZOTT:MENJ MAR INNEN TE DAGADT SZAR.ROLUNK CSAK ANNYIT,HOGY A FERJEM EGYIPTOMI EN MAGYAR ES MIND A KETTEN MUSLIMOK VAGYUNK.
SAJNALOM SZEGENYT MERT NEM TUDHATTA,HOGY EN IS MAGYAR VAGYOK ES TALAN A FERJEMMEL EGGYUTT ROSSZ NEVEN VESSZUK EZT A MEGNYILVANULAST.
MIERT IS IROM MINDEZEKET?TALAN CSAK AZERT MERT UGY ERZEM,HOGY AZERT MERT MI KEVESEN VAGYUNK ITT NEM KELL AZT GONDOLNUNK,HOGY SENKI SEM ERTI MEG A MI NYELVUNKET.
PELDA LEGYEN ERRE CSAK AZ,HOGY NEHANY HONAPPAL EZELOTT
EGY ISMEROSUNK EGY HASONLO MEGNYILVANULAS MIATT VESZITETTE EL A MUNKAJAT.AKINEK MONDTA AZ NEM VOLT MAGYAR CSAK BESZELTE A NYELVET.MINDENKINEK SZEP NAPOT KIVANOK.
Csatlakozott: Jan 14, 2006 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Witney Oxfordshire
Elküldve: 2007. Szeptember 9. Vasárnap, 16:51 Hozzászólás témája:
Az ilyen bunkót nem kell sajnálni. Az nem mentség, hogy nem tudhatta, érted amit ugat!
Sőt, annál nagyobb sötétségről árulkodik a dolog, mert könnyű olyan embereket ilyen ocsmány módon megtisztelni, aki nem érti, és nem tudja kikérni magának.
Ez totális erkölcsi hulla, és az lett volna a legjobb, ha tudsz reagálni, és csendben megjegyzed, "Te sem vagy egy matyóhímzés!"
Ettől megsemmisült volna, és összezuhan. Igaz, meg nem vbáltozik, de talán később vigyázni fog a mocskosz szájára.
Kár, hogy nem kapta meg a magáét, és tuti hogy ezt sem olvassa.
Sajnálom, és a kinnélő nem bunkó magyarok nevében is elnézést! Talán van azért néhány ilyen is!
gtl
Csatlakozott: Feb 04, 2006 Hozzászólások: 292 Tartózkodási hely: Chesham/Buckinghamshire
Elküldve: 2007. Szeptember 9. Vasárnap, 17:39 Hozzászólás témája:
En is jartam mar igy es a ferjem is. Legutobb ot anyazta le valaki az uton magyarul mivel betartotta a kozlekedes szabalyait. Mikor magyarul vissza szolt hogy hova es kiet akkor egybol volt kushadas. Szerintem kimondottan sok magyar van itt szoval nem tudom miert hiszi magat nemelyik ember ennyire kulonlegesnek hogy ugy gondolja nem ertik meg amit mond. _________________ Nem az a nagy dolog ha leviszel egy lovat a folyóhoz, hanem az ha ráveszed hogy háton ússzon.
Elküldve: 2008. Március 16. Vasárnap, 19:56 Hozzászólás témája:
Velünk is előfordult ilyen bár nem volt ilyen dúrva. Az volt hogy egy családnál szálltunk meg és az első napon nagyon rossz volt a vacsora és mondtuk " hú de szar a kaja" és később amikor bementünk a nagyszobába láttunk egy pár magyar hortobágyi csikós bőrkulacsot amire rá volt írva hogy HUNGARY. Egy kicsit megijedtünk de nem mertünk kérdezősködni, hogy hogyan állnak kapcsolatban magyarországgal.
Mikor eljöttünk viccesen megemlítette, hogy reméli az első napi vacsora után jobban ízlett amit főzött és elmondta hogy bár ők ugyan nem nagyon tudnak magyarul csak egy pár szót de azt pont megértette amilyen megjegyzést tettünk.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban