Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Megbízható közvetítők
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
monkap
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 7. Péntek, 20:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bea79 írta:
Szia Monkap!

Nagyon köszönöm válaszod!Örültem neki nagyon!

Te mennyire beszélted a nyelvet mikor kimentél?Várt a család?Mennyi időt töltöttél kinn?Megtanultad a nyelvet folyékonyan beszélni?Fizette a család a nyelvsulidat?Jó volt kinn?Úgy értem nem volt honvágyad?Hol érdemes szerinted repülőjegyet venni?MIlyen időközönként tudtál hazajönni?Mit kellett csinálnod a családnál pontosan?Hány gyerekre vigyáztál?Volt magyar társaság?

Bocs,hogy így elárasztottalak a kérdésekkel,csak munkahelyről írok és gyorsan kell cselekednem Mosoly

Ugye ha van még kérdésem felteheem majd?

Válaszod előre is köszi!

Bea

Kedves Bea!

Nos, én egy hete mentem ki és most is ott vagyok. A család nagyon aranyos, szimpatikusak. Elvileg középfokú a nyelvtudásom, de egy erős alapfokkal is boldogulsz már. A család nem a repülőtéren várt, hanem Birmingham buszpályaudvarán, szóval a repülőtérről egyedül mentem ki. De ott már vártak. A család fizeti a nyelvsulit, mellette nekem nagyon könnyű, nincs sok házimunkám. Mivel még egy hete vagyok kint, nem tudom, hogy milyen időközönként jövök haza. Az biztos, hogy novemberben hazalátogatok. Repülőjegyben nem tudok tanácsot adni, ha szerencséd van, találsz olcsón. Állitólag a Ryanair októbertől indit járatokat viszonylag olcsón, de nem tudom, hogy mennyire valós. Én az easyjettel mentem ki. Az első út biztos nem lesz olcsó, hacsak nincs nagyon nagy szerencséd, mert ugye nem tudod egy hónappal az indulás előtt, hogy pontosan mikor kell kimenned. Viszont utána már sokkal olcsóbb, mert repülőjegyet előre is foglalhatsz, egész olcsón. Egy gyerekre vigyázok, és magyar társaság elvileg van, még nem találkoztam velük. De a Brick aupair-nek van egy klubja, erről pontosabban a honlapon olvashatsz.

Semmi baj, hogy ennyit kérdezel, nyugodtan! Ha tudok, segitek! Mosoly) És ha van még kérdésed, nyugodtan ird meg.

Monkap
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bea79
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 8. Szombat, 17:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Monkap!

Köszönöm válaszaid!

Azt hiszem megint egy csomó kérdés fog következni,előre is bocs értük.

Eddig hogy érzed magad kinn?Mikor jársz nyelvsuliba,hánytól hányig?A gyerekkel miket kell csinálnod?Úgy értem suliba viszed meg ilyenek?
Internetezni honnan tudsz?Megengedi a család?És hogy hazatelefonálj?Vagy van saját mobilod?Mennyibe kerül egyébként a telefonálás?Szükség van valamilyen hivatalos papírokra au pairként?Dolgozol még mellette is?Mert hallottam hogy van aki takarít mellette napi pár órában.Ha nem túl indiszkrét a kérdés,kb. mennyi zsebpénzre lehet számítani a családtól?És ha nekem kellene fizetnem a nyelvsulimat az mennyibe kerül?Egy évre szól a nyelvsuli ugye?

Na,más nem jut eszembe,de gondolom ez is éppen elég.

További szép napot!

Bea
Vissza az elejére
Nory
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 9. Vasárnap, 12:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

OFF

Szerintem ezt érdemes lenne az aupair-es topickban folytatnotok, már csak azért is, hátha van más aupair is, akit esetleg ugyanezek érdekelnének, és az aupair topicban keresi a választ.

ON
Forgó szemek
Vissza az elejére
Edem
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 26. Szerda, 19:13    Hozzászólás témája: helló! Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló!

A helyi (angliai) állásközvetítő milyen tapasztalatok vannak?
Érdemes rajtuk keresztül elhelyezkedni, vagy inkább kopogtasson az ember munkáért?
Infókat keresek!

Előre is köszi!

u.i.: priv.-ban légyszi
Vissza az elejére
Terminator
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 28. Péntek, 9:21    Hozzászólás témája: Re: helló! Hozzászólás az előzmény idézésével

Edem írta:

Érdemes rajtuk keresztül elhelyezkedni, vagy inkább kopogtasson az ember munkáért?

Beregisztrálsz az ügynökségeknél, és közben kopogtatsz munkáért. A legtöbben így csinálják. Ami hamarabb jön/jobban tetszik azt vállalod. Az ügynökségek lehúznak egy kicsit, de ugyan ez előfordulhat a munkaadónál is, főleg ha az elején nincsenek tisztázva a dolgok.

Sok sikert!
LUKACSNE80
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 28. Péntek, 10:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

milyen lehetőségek vannak kint ha gyerekekkel akarsz ki menni?köszi kriszti
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 28. Péntek, 17:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mekkorák a gyerekek??? Ez nagyon nem mindegy, hogy iskolába tudod járatni őket, vagy esetleg még ovodás korúak.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 28. Péntek, 20:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LUKACSNE80 írta:
milyen lehetőségek vannak kint ha gyerekekkel akarsz ki menni?köszi kriszti

Van egy Ovi, suli topik, alatta sok-sok hozzaszolassal.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Luna25
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Október 2. Kedd, 13:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Zsolessz!
A crew agency tényleg megbízható?
Csak azért,mert én az Eu work-el akartam kimenni,de olvastam,hogy kamu iroda Sokkolt
Vissza az elejére
Zsolessz
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Október 2. Kedd, 22:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tényleg megbízható.

Bár nekem már 2 hónapja nem találnak új családot,
de én fiú vagyok és nincs jogsim.

de a lányoknak nagyon könnyen megy.
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Október 4. Csütörtök, 7:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

állami jobcentre+ba is be lehet menni, stb, DE Spellingelni tudni kell!! Nézzétek vissza a régebbi beírásokat is,és angol online lapokba is keresssetek bele,van sok, ami melóról, stb ír...
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Október 4. Csütörtök, 15:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsolessz írta:
Tényleg megbízható.

Bár nekem már 2 hónapja nem találnak új családot,
de én fiú vagyok és nincs jogsim.

de a lányoknak nagyon könnyen megy.

Az nlc oldalan keres valaki fiu au-pairt Londonba. Nem érdekel?
----------------------------------------
Elnézést a kissé offtopic hozzászólásért, de au pairként dolgozom Angliában, és egy ismerős családnak megígértem, hogy segítek nekik au pairt keresni.

Fiú au pairt szeretnének, 25 év felettit, aki jól elvan a 7-13 éves korú fiú gyerekekkel, és nem riad meg egy kis ház körüli munkától (kertészkedés, apróbb javítási munkák). A család Greater London területén lakik, Chalfont St. Giles-ban (Londontól kb. 40 perc metróval), nagyon szép környéken.

Várom az érdeklődők jelentkezését, és privátban minden információt megadok, minden kérdésre válaszolok. E-mail címem: kajtar79@t-online.hu

Még egyszer elnézést az offtopicért, de a dolog sürgős
Vissza az elejére
Andyka20
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 27. Csütörtök, 15:23    Hozzászólás témája: ??? Hozzászólás az előzmény idézésével

Syasztok!!!!A párommal induli szertnénk ki London környékére....kérlek titeket segítsetek hogyan vágjunk neki,ki tud valami megbízható céget aki segít is nem csak kihasznál...minden érdekel szállás,munka...segítsetek....
Vissza az elejére
yuky
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 15. Kedd, 7:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!párommal eggyutt készulunk ki, elvileg szállodai munkára tudunk menni mind a ketten egy közvetiton keresztul ezután a közvetito cég után érdeklodnék ,van e tapasztalata v.kinek ,megköszönném ha az e-mail cimemre irna,elöre is ezer hála
yuky@freemail.hu A cég neve Brittish Hungarian Services
Vissza az elejére
Nicol_B
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 22. Kedd, 16:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Segítségeteket szeretném kérni, másfél hónapon belül szeretnék párommal kimenni Londonba dolgozni, mivel nincs kint ismerősünk ezért a munkaközvetítőkkel vennénk fel a kapcsolatot. Akinek van már ebben tapasztalata, segítettek neki itthoni v kinti (fontos h magyarul is beszélő iroda legyen) kérem írja meg ,h oda bizalommal fordulhassunk.
Sok iroda átverésre épül és nem szeretnénk ebbe belefutni. Akit ért már sérelem szerintem nagyon örülnénk mindanyian ha megosztanád velünk.
Néhány iroda ami egész jónak tűnik:
-infoportál(ez nem konkrét iroda de ezzel foglalkoznak)
- london agent
- foremost recruitment
- LSI Hungary
nagyjából ezezek nézegettük.
Előre is köszönöm ha megosztjátok a tapasztalatokat velem/velünk
Niki Nagyon boldog
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
3 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban