| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Tom32 Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 15. Vasárnap, 10:18 Hozzászólás témája: Targonca jogsi |
|
|
Sziasztok.
Máj 3-án megyek Londonba. Van A B C kategóriás jogsim. Azt hallottam ,hogy ezek helyett angol( nemzetközi ) jogsit kell mejd csináltatnom. De mi a helyzet a targonca jogsival? Azt elfogadják angliában? Vagy fordittassam le egy hivatalos fordítóval még itthon úgy mint a bizonyítványaimat? Előre is köszönöm a segítséget,
üdv.: Tamás |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rixus Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 6. Csütörtök, 18:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Meg tudja nekem valaki mondani sos-ben, hogy az itthoni targoncas jogsit elfogadjak e odakint? SOS
Koszi
Norbi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Peter Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 7. Péntek, 9:41 Hozzászólás témája: |
|
|
| rixus írta: | | az itthoni targoncas jogsit elfogadjak e odakint? SOS |
Kb 2 éve volt egy ismerősöm aki raktárban akart elhelyezkedni, neki nem fogadták el a magyar targonca jogsit.
Peter |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gtl011 Mester

Csatlakozott: Jan 14, 2006 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Witney Oxfordshire
|
Elküldve: 2007. Szeptember 7. Péntek, 14:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Ezzel az a gáz, hogy rengeteg forklift melót hirdetnek, és elvileg nem az az érdekes, hogy van-e papírod vagy sem, hanem, hogy láttál-e már emelővillás targoncát közelről.
Ugyanis, mint sok más melónál, vannak speciális biztonsági szabályok, az egyik pl. az, hogy ehhez a fajta melóhoz kell egy itteni szakvizsga.
Tehát egy dolog az, hogy ithon dolgoztál már ilyennel, az ahhoz kell, hogy pályázhass, a többit elvileg a cég intézi. Neki fontos ugyanis, hogy aki ilyen munkakörben dolgozik, az le legyen fedve, mert ha ráborítod a főnökre a palettát, akkor az sokba kerül nekik.
Tehát igenis fordíttasd le, plusz az életrajzodba írd bele, hogy mennyi ideje, és milyen típusú targoncákkal hajszoltad az élvezeteket.
A tanfolyamot és vizsgát ők fogják intézni.
Mellesleg komoly órabéreket tudnak adni a virgoncás melókban.
Az elutasítás pedig nem adminisztratív okból történhetett, vagy az angoltudással lehetett baj, vagy nem igazán szerették volna külföldivel betölteni az állást.
Ilyen esetekben minden másra hivatkoznak, csak az igazat nem mondják ki, mert az viszont tényleg komoly pénzbe kerülhet nekik, ha feljelentik őket diszkrimináció miatt. Tehát do not hasitate, bele a közepébe!
üdv
gtl |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 365 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2007. Szeptember 7. Péntek, 17:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Én ehhez csak annyit tudnák hozzáfűzni, hogy nekem a gólyadarukezelői vizsgámat ( Palfinger, Hiab) itt nem fogadták el, legalább 5 helyen próbáltam bemutatni hogy én milyen túlképzett emberke is vagyok....
Pedig pl. HIAB darukezelőt minden nap keresnek a sajtókban....
Persze én lusta voltam, és nem fordittattam le előre, ez hiba volt. Ahogy gtl011 mondja mindenképpen fordittasd le hitelesen, és azzal már érdemes próbálkozni. Ha kellesz nekik, akkor úgyis beiratnak az itteni tanfolyamra. (Bár oda meg jól kell beszélni angolul)
Ez csak az én tapasztalatom volt, lehet hogy más konkrétummal is tud szolgálni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zwelder Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 20. Csütörtök, 20:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Ha szuksegetek van angol targoncas jogsira, csak hivjatok fel!
Hivatalos vizsga! Hetvegen! (Tehat nem kell szabadnapot kivenned.)nincs olcsobb es gyorsabb megoldas. A hatrany hogy legalabb 3 fonek kell egyidoben vizsgaznia.
A lenyeg, hogy legyen vezetesi gyakorlatod (egy kicsi). az angoltudasod nem lenyeges a vizsganal, DE A MUNKA KERESESNEL IGEN!
Csak szeretnem ha mindenki tisztan latna hogy az angol targonca jogsi, NEM jelenti az azonnali munkat!!!!!!
07845139452 csak du. 18-00 tol |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|