Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Social Worker
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Social Worker
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Arkon
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 9. Csütörtök, 11:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Segítsen nekem valaki, mi az a gscc és hogy regisztrálnak ahhoz kint kell már dolgoznom? mert minden szocmunkás melóra ezt kérik!
Másik hogy érdemes próbálkoznom mint social worker-nek angliába és ha igen merre felé kezdjem mert nagyon szeretnék kijutni akár egy héten belül indulnék ha lenne melóm!
tudnátok nekem tanácsot adni?
Ifjúsággal foglalkozom 1 éve
23 éves vagyok 1 éve van dipl. és az angolt jól beszélem!!
Valaki tud valamit kérlek írjon nekem
kiszeretnék jutni:-D
Nevető
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
benojeno
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 9. Csütörtök, 12:25    Hozzászólás témája: Acronnak Hozzászólás az előzmény idézésével

Haho!
GSCC: www.gscc.org.uk
Szoc. munkara regisztralva kell, hogy legyel. Ha support workerkent kezdesz, nincs ra szukseged.
Munka: www.jobcentreplus.gov.uk
www.communitycare.co.uk
Ha ezeket (es a topikot) attanulmanyoztad, szivesen valaszolok tovabbi kerdesekre.
udv
betti
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
goldina
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 6. Csütörtök, 11:01    Hozzászólás témája: GSCC Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Vegre elkeszultem a GSCC-vel,vagyis kitoltotem a nyomtatvanyt,megirtam mindent hozza.Mostmar csak az erdekelne,hogy postazastol szamitva mennyi ido mire megjon a valasz,az eredmeny?Mert a lapon azt olvastam,hogy akar 16 hetbe is telhet!!!???
ES Szerintetek fel fognak hivni kozben engem A GSCC-tol tovabbi kerdesekkel,vagy csak ulni kell es varni,hogy majdcsak jon a valasz?
Koszonom
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 6. Csütörtök, 16:32    Hozzászólás témája: Re: GSCC Hozzászólás az előzmény idézésével

goldina írta:
Sziasztok!
Vegre elkeszultem a GSCC-vel,vagyis kitoltotem a nyomtatvanyt,megirtam mindent hozza.Mostmar csak az erdekelne,hogy postazastol szamitva mennyi ido mire megjon a valasz,az eredmeny?Mert a lapon azt olvastam,hogy akar 16 hetbe is telhet!!!???
ES Szerintetek fel fognak hivni kozben engem A GSCC-tol tovabbi kerdesekkel,vagy csak ulni kell es varni,hogy majdcsak jon a valasz?
Koszonom

Bizony meglehet a 16 hét is, bár ezt azért sokallom. Az NMC (nővérkamara) regisztráció is a beadástól számított 8 hét.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
benojeno
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 10. Hétfő, 13:12    Hozzászólás témája: Goldina Hozzászólás az előzmény idézésével

A GSCC honlapjarol tudod ellenorizni, hogy regisztralva vagy-e mar. Beirod a neved, es kidobja.
Kivel sikerult countersignolni?
Magyarorszagon vagy meg vagy itt?
Remelem, osszejon. Ha van kedved, irhatnal privatban tobbet magadrol, most mar tudom, hogy oda is johetnek levelek:( Vagy privatban elkuldhetnel az e-mailedet.
udv
betti
Vissza az elejére
csbettike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 3. Csütörtök, 20:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Én most fogok diplomázni májusban mint szoc. munkás és szeretném a segítségét kérni azoknak akik ilyen területen dolgoznak!Mennyire nehéz ilyen munkát szerezni?Itthonról érdemes pályázni vagy ha már kinnt vagy?Hogyan kezdjek hozzá?Milyen papírok kellenek?Számít az hogy pályakezdő és nem angol állampolgár vagy?Fontos az önkéntes munka?Segítségeteket előre is köszönöm!Üdv:Betti
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 5. Szombat, 15:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

csbettike írta:
Sziasztok!Én most fogok diplomázni májusban mint szoc. munkás és szeretném a segítségét kérni azoknak akik ilyen területen dolgoznak!Mennyire nehéz ilyen munkát szerezni?Itthonról érdemes pályázni vagy ha már kinnt vagy?Hogyan kezdjek hozzá?Milyen papírok kellenek?Számít az hogy pályakezdő és nem angol állampolgár vagy?Fontos az önkéntes munka?Segítségeteket előre is köszönöm!Üdv:Betti

Szerintem Betti, ha vegigolvasod a topicot, talalsz valaszt a kerdesedre. Mindegyikre. Bar azt megertem, hogy szorongsz a munkakereses maiatt, ez kulonosen nem konnyu, ha az ember kulfoldon keres munkat. Fel a fejjel es elore!
Vissza az elejére
csbettike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 6. Vasárnap, 11:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm a biztatást!
Vissza az elejére
dorcsa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 6. Vasárnap, 19:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek érettségivel, 0munkatapasztalattal,középfokú nyelvvizsgával mennyi esélyem van hogy valami normális munkát kapjak? Nekem jó lenne takarító is vagy pincér vagy felszolgáló... Kérdés Felkiáltás üdv. : Dóri
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
london29
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 20. Vasárnap, 19:34    Hozzászólás témája: GSCC Personal Statements Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

A segitsegeteket szeretnem kerni a GSCC regisztracioban. Tavaly nyaron szereztem meg a diplomam Szoc. munkas szakon.

Fel eve elek Londonban, ot honapja dolgozom mint Care Assistant egy Londonhoz kozeli kisvarosban, szellemi fogyatekosok napkozi otthonaban.

Megirtam a 6 personal statementet, 2db referenciat ad az otthon vezetoje, a tobbit Magyarorszagrol kell beszereznem. Az ugynokseg is alairja, nincs gond - DE a personal statementek iszonyu nehezek, fogalmam sincs, hogy jok e igy ahogy vannak, es halogatom a beadast...

Szoval, ha van vki akinek mar megvan a GSCC, es elolvasna a Personal Statementeket, az nagy segitseg lenne!

Koszonettel:

"Egy majdnem szocmunkas"
Vissza az elejére
Zsolessz
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Április 22. Kedd, 18:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én szociálismunkásként dolgozom Londonban
egy felnőtt fogy.lakóotthonban
2008.márc.17-e óta.

Szívesen elbeszélgetek erről a témáról bárkivel, ha tudok segítek is.
E-mailom az adatlapomon.
benojeno
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 25. Péntek, 21:44    Hozzászólás témája: London29 Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Ha gondolod, elolvashatom, de nem kéne paráznod, mert eddig ahány ismerősöm elküldte a regisztrációt, regisztrálták. Ne aggódj! Ha mégis, küldd el privátban az e-mail címedet, mert nekem valamiért nem jön össze a privát üzenet küldése, megmaradnak a kimenő fiókban, vagy nem is látom többé a levelet. (ez másra is vonatkozik, aki privátban ír)
Egyébként te még szerencsés is vagy, hogy van itteni referenciád, mert nekem nem volt. Szóval, csak kitartás!

üdv
betti
Vissza az elejére
goldina
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 14. Szombat, 18:50    Hozzászólás témája: GSCC registration Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Batoritani szeretnek mindenkit,meg lehet csinalni a GSCC regisztraciot, nem is olyan nehez,mint amilyennek elsore hangzik.En iden januarban adtam be a jelentkezesem es 2 nappal ezelott kaptam meg a regisztracios certificate-t.A lenyeg,hogy minel tobbet irjatok magatokrol es a szakmai tapasztalatotokrol.Tenyleg,erre kivancsiak csak.
DIna
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4
4 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban