Elküldve: 2007. Augusztus 9. Csütörtök, 11:18 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Segítsen nekem valaki, mi az a gscc és hogy regisztrálnak ahhoz kint kell már dolgoznom? mert minden szocmunkás melóra ezt kérik!
Másik hogy érdemes próbálkoznom mint social worker-nek angliába és ha igen merre felé kezdjem mert nagyon szeretnék kijutni akár egy héten belül indulnék ha lenne melóm!
tudnátok nekem tanácsot adni?
Ifjúsággal foglalkozom 1 éve
23 éves vagyok 1 éve van dipl. és az angolt jól beszélem!!
Valaki tud valamit kérlek írjon nekem
kiszeretnék jutni:-D
Elküldve: 2007. Augusztus 9. Csütörtök, 12:25 Hozzászólás témája: Acronnak
Haho!
GSCC: www.gscc.org.uk
Szoc. munkara regisztralva kell, hogy legyel. Ha support workerkent kezdesz, nincs ra szukseged.
Munka: www.jobcentreplus.gov.uk www.communitycare.co.uk
Ha ezeket (es a topikot) attanulmanyoztad, szivesen valaszolok tovabbi kerdesekre.
udv
betti
Elküldve: 2007. Szeptember 6. Csütörtök, 11:01 Hozzászólás témája: GSCC
Sziasztok!
Vegre elkeszultem a GSCC-vel,vagyis kitoltotem a nyomtatvanyt,megirtam mindent hozza.Mostmar csak az erdekelne,hogy postazastol szamitva mennyi ido mire megjon a valasz,az eredmeny?Mert a lapon azt olvastam,hogy akar 16 hetbe is telhet!!!???
ES Szerintetek fel fognak hivni kozben engem A GSCC-tol tovabbi kerdesekkel,vagy csak ulni kell es varni,hogy majdcsak jon a valasz?
Koszonom
Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 250 Tartózkodási hely: Edgware
Elküldve: 2007. Szeptember 6. Csütörtök, 16:32 Hozzászólás témája: Re: GSCC
goldina írta:
Sziasztok!
Vegre elkeszultem a GSCC-vel,vagyis kitoltotem a nyomtatvanyt,megirtam mindent hozza.Mostmar csak az erdekelne,hogy postazastol szamitva mennyi ido mire megjon a valasz,az eredmeny?Mert a lapon azt olvastam,hogy akar 16 hetbe is telhet!!!???
ES Szerintetek fel fognak hivni kozben engem A GSCC-tol tovabbi kerdesekkel,vagy csak ulni kell es varni,hogy majdcsak jon a valasz?
Koszonom
Bizony meglehet a 16 hét is, bár ezt azért sokallom. Az NMC (nővérkamara) regisztráció is a beadástól számított 8 hét.
Elküldve: 2007. Szeptember 10. Hétfő, 13:12 Hozzászólás témája: Goldina
A GSCC honlapjarol tudod ellenorizni, hogy regisztralva vagy-e mar. Beirod a neved, es kidobja.
Kivel sikerult countersignolni?
Magyarorszagon vagy meg vagy itt?
Remelem, osszejon. Ha van kedved, irhatnal privatban tobbet magadrol, most mar tudom, hogy oda is johetnek levelek:( Vagy privatban elkuldhetnel az e-mailedet.
udv
betti
Elküldve: 2008. Január 3. Csütörtök, 20:06 Hozzászólás témája:
Sziasztok!Én most fogok diplomázni májusban mint szoc. munkás és szeretném a segítségét kérni azoknak akik ilyen területen dolgoznak!Mennyire nehéz ilyen munkát szerezni?Itthonról érdemes pályázni vagy ha már kinnt vagy?Hogyan kezdjek hozzá?Milyen papírok kellenek?Számít az hogy pályakezdő és nem angol állampolgár vagy?Fontos az önkéntes munka?Segítségeteket előre is köszönöm!Üdv:Betti
Elküldve: 2008. Január 5. Szombat, 15:19 Hozzászólás témája:
csbettike írta:
Sziasztok!Én most fogok diplomázni májusban mint szoc. munkás és szeretném a segítségét kérni azoknak akik ilyen területen dolgoznak!Mennyire nehéz ilyen munkát szerezni?Itthonról érdemes pályázni vagy ha már kinnt vagy?Hogyan kezdjek hozzá?Milyen papírok kellenek?Számít az hogy pályakezdő és nem angol állampolgár vagy?Fontos az önkéntes munka?Segítségeteket előre is köszönöm!Üdv:Betti
Szerintem Betti, ha vegigolvasod a topicot, talalsz valaszt a kerdesedre. Mindegyikre. Bar azt megertem, hogy szorongsz a munkakereses maiatt, ez kulonosen nem konnyu, ha az ember kulfoldon keres munkat. Fel a fejjel es elore!
Csatlakozott: Jan 06, 2008 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Kiskunfélegyháza
Elküldve: 2008. Január 6. Vasárnap, 19:41 Hozzászólás témája:
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek érettségivel, 0munkatapasztalattal,középfokú nyelvvizsgával mennyi esélyem van hogy valami normális munkát kapjak? Nekem jó lenne takarító is vagy pincér vagy felszolgáló... üdv. : Dóri
Elküldve: 2008. Április 20. Vasárnap, 19:34 Hozzászólás témája: GSCC Personal Statements
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni a GSCC regisztracioban. Tavaly nyaron szereztem meg a diplomam Szoc. munkas szakon.
Fel eve elek Londonban, ot honapja dolgozom mint Care Assistant egy Londonhoz kozeli kisvarosban, szellemi fogyatekosok napkozi otthonaban.
Megirtam a 6 personal statementet, 2db referenciat ad az otthon vezetoje, a tobbit Magyarorszagrol kell beszereznem. Az ugynokseg is alairja, nincs gond - DE a personal statementek iszonyu nehezek, fogalmam sincs, hogy jok e igy ahogy vannak, es halogatom a beadast...
Szoval, ha van vki akinek mar megvan a GSCC, es elolvasna a Personal Statementeket, az nagy segitseg lenne!
Elküldve: 2008. Április 25. Péntek, 21:44 Hozzászólás témája: London29
Szia!
Ha gondolod, elolvashatom, de nem kéne paráznod, mert eddig ahány ismerősöm elküldte a regisztrációt, regisztrálták. Ne aggódj! Ha mégis, küldd el privátban az e-mail címedet, mert nekem valamiért nem jön össze a privát üzenet küldése, megmaradnak a kimenő fiókban, vagy nem is látom többé a levelet. (ez másra is vonatkozik, aki privátban ír)
Egyébként te még szerencsés is vagy, hogy van itteni referenciád, mert nekem nem volt. Szóval, csak kitartás!
Elküldve: 2008. Június 14. Szombat, 18:50 Hozzászólás témája: GSCC registration
Sziasztok!
Batoritani szeretnek mindenkit,meg lehet csinalni a GSCC regisztraciot, nem is olyan nehez,mint amilyennek elsore hangzik.En iden januarban adtam be a jelentkezesem es 2 nappal ezelott kaptam meg a regisztracios certificate-t.A lenyeg,hogy minel tobbet irjatok magatokrol es a szakmai tapasztalatotokrol.Tenyleg,erre kivancsiak csak.
DIna
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban