| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Június 14. Csütörtök, 7:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Ne engem hívj, hanem a megadott telefonszámot:
Travel agent
Sziasztok!
Munkahelyemen (travelcare) van munka lehetoseg!Boltok:Ickenham,Northwood es Slough-angolul jol kell tudni sot ha jo vagy foldrajzbol es talan mar dolgoztal utazasi irodaban jelentkezz ha erdekel.
Call Kim Smith:01895 631313 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szali Újonc

Csatlakozott: Jun 21, 2007 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Június 26. Kedd, 23:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Ezt most találtam:
http://www.yardandgroom.com/index.aspx
Azoknak ajánlott, akik valamilyen szinten értenek a lovakhoz. "cserébe" ha valaki talál olyan oldalt, ahol álatlános mezőgazdasági melókat lehet keresni (gumtree-n kívül), szúrja be pls. akik esetleg farmra mennének melózni most nyáron/ősszel, írjanak nekem privátot pls. THX. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
JTKocsis Újonc

|
Elküldve: 2007. Július 6. Péntek, 16:26 Hozzászólás témája: Chef de Rang wanted! |
|
|
| Chiswickben lévő elegáns francia étterembe keresünk Chef de Rang-ot. Jelentkezz, ha legalább 1 éve Nagy-Britanniában vagy, jól beszélsz angolul és szereztél gyakorlatot hasonló helyen. Munkaidő: kb. 40 óra hetente, Ł6/óra+tip. Jelentkezni CV-vel a jt.kocsis@yahoo.co.uk címen. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ivga1 Újonc

|
Elküldve: 2007. Július 7. Szombat, 8:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok,
Augusztus végén nyíló pizzériánkba( Domino's Pizza)
angolul jól beszélő jelentkezőket keresünk pizzafutár, munkára.
Akár párok jelentkezését is várjuk.
A bolt Scarborough ban nyílik(North East of England)
Heti óraszám 40+.
érdeklődni a: gabor.ivan@ntlworld.com email címen lehet. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
justin25 Újonc

|
Elküldve: 2007. Július 12. Csütörtök, 17:33 Hozzászólás témája: |
|
|
| szallodai munkak (takarito,konyhai kisegito) London es Brighton kornyeken,alap angol.ha erdekel irj itt privat uzit |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
masikut Újonc

|
Elküldve: 2007. Július 18. Szerda, 10:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| Főszakácsot keres vidéki pub azonnali kezdéssel Salisbury környékén.Szállás megoldott. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2007. Augusztus 3. Péntek, 13:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Most talaltam ezt az informatikus allast, hatha valakit erdekel, igaz, nem Londonban, de kb. 20 merfoldre eszakra:
http://poweredby.jobsgopublic.com/welhat/index.cfm?
fuseaction=Job.Display&StartRow=1&keywords=&Search
Type=ListAll&btnSubmit=y&job_id=2280100&source=s¤tJobRow=3
Systems Support Officer
Job Summary
Salary £16,740 - £18,450 pa pro rata + 4% pa Attendance Allowance payable in November + £522 London Weighting pro rata
Reference JGP P00995
Location Campus West Arts & Conference Centre, Welwyn Garden City AL8 6BX
Hours 25 hours per week
Closing Date 17 August 2007
Job Advertisement
Campus West Arts & Conference Centre in Welwyn Garden City is a busy multi-venue centres with a theatre, roller rink and function rooms. An opportunity exists to work within the team to provide support for all ICT equipment used.
Good communication skills are essential and education to degree level is needed, along with experience in an IT support role, web design & database administration.
You will be able to work on your own initiative and also be willing to work evenings and weekends.
For an informal discussion please contact Robert Fleming, Duty Manager – Systems on 07917 243195
Interview date 23 August 2007
To apply for this role in the first instance choose the APPLY ONLINE option below or alternatively you can download the job description/person specification and application form and send it to Linda Robertson at Council Offices, Campus East, Welwyn Garden City AL8 6AE.
You can request an application pack by contacting the Recruitment Line on (01707) 357281 quoting reference P00995 by leaving a message on the answerphone.
All shortlisting and interviews will be conducted on an objective basis and will deal only with the applicant's suitability for the job and ability to fulfill the requirements of the post.
Unfortunately, we do not accept CV's.
Our modern offices are located in the heart of Welwyn Garden City with excellent rail/road transport links and good shopping facilities.
We can offer you a competitive employment package, which includes; final salary pension scheme, free-parking and family friendly working arrangements. We are also committed to the training and development of our employees and offer support and assistance to help develop your career.
Welwyn Hatfield Council is committed to equality of opportunity for all and we welcome applications from all sections of the community. Unless otherwise specified, all posts advertised are open to job share. We will offer every disabled applicant who meets the essential criteria of the person specification for the post an interview. For more information please see our Equal Opportunities Policy Statement.
A fenti linken letoltheto a jelentkezesi lap meg az informaciok az allasrol. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thompson Újonc

Csatlakozott: Jul 09, 2007 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Augusztus 3. Péntek, 16:18 Hozzászólás témája: |
|
|
"Igen! A megfelelo topicban megtalalod."
Kösz cytina nem is vártam tőled többet...
Gondoltam ez a fórum azért jött létre hogy segítsük egymást... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vimo29 Újonc

Csatlakozott: Aug 02, 2007 Hozzászólások: 17 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Augusztus 4. Szombat, 8:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!Páromnak van Bkat jogsija +targoncás-minden tipusúra-most raktárosként dolizik.Okt 1én megy ki Londonba,jó lenne találni vmi hasonló melót.Kérlek írjatok.Ja angol minimális.Köszi _________________ Mónika Vincze |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gtl011 Mester

Csatlakozott: Jan 14, 2006 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Witney Oxfordshire
|
Elküldve: 2007. Augusztus 4. Szombat, 21:28 Hozzászólás témája: |
|
|
| vimo29 írta: | | Sziasztok!Páromnak van Bkat jogsija +targoncás-minden tipusúra-most raktárosként dolizik.Okt 1én megy ki Londonba,jó lenne találni vmi hasonló melót.Kérlek írjatok.Ja angol minimális.Köszi |
Sok sikert a párodnak!
Tudsz neki segíteni, ha ezt a leveledet berakod abba a két témába, ahol állást keresnek az emberek, mert ez itt a kínál.
Itt azok vannak sokan, akik szintén keresnek.
Akinek van, az ide ír, aki meg direkt keres valakit, az meg ott olvassa.
Örülök, ha tanácsommal segíthettem!
Minden jót!
gtl |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

Csatlakozott: Oct 28, 2006 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Beckenham
|
Elküldve: 2007. Augusztus 6. Hétfő, 10:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Kiegeszito munka au-paireknek, nannyiknek!
Beckenhamben(SE)lakom, au-pairkedem egy 3 gyerekes csaladnal. 5 eves kislany es 9 eves iker kisfiu es kislany, a szulok orvosok. Magam helyett keresnek kedd es szerda delutanonkent kb 4.30tol olyan megbizhato szemelyt, aki felugyelne a gyerekeket estig, mert en nem tudok itt lenni ezekben az idopontokban.
Ha erdekel, irj itt nekem vagy hivj a 07895634935 szamon es adok meg telszamot.
Viszonylag surgos, csutortokon elutazunk!!!! Kezdes oktoberben |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Augusztus 17. Péntek, 8:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Most találtam, ne engem hívj:
kertesz allas!!!!
Extreme Garden Landscaping Ltd. allast hirdet kerteszeti munkara!
Feltetelek: -GYAKORLOTT
-JOGOSITVANY
-KOZEP ANGOL
-ONALLO MUNKAVEGZES!!!!
Jelentkezni a 07789100653 on lehet!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gtl011 Mester

Csatlakozott: Jan 14, 2006 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Witney Oxfordshire
|
Elküldve: 2007. Augusztus 30. Csütörtök, 12:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Tunya,
Itt válaszolok a privátra.
Nagyon szívesen, de inkább tanácsot, útbaigazítást, tájékoztatást adtam.
Igazából nem értem miért vagy megsértődve, amikor annyira egyértelmű dologra hívtam fel a figyelmedet, amit mellesleg ha megfogadsz, akkor még a hasznodra is válik.
Persze könnyű a saját butaságunkra a figyelmünket felhívóra berágni, könnyebb, mint azt mondani, hoppá, igaza van, és tényleg megköszönni.
Ez a baj a magyar emberrel, hogy öntudata az van, mégha a s..e kilóg a gatyából akkor is! Ezt persze általában, és nem rád értettem.
Köszi
gtl
ui.: amúgy nekem tök mindegy hova írsz, a Te dolgod. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
PeatR Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 5. Szerda, 20:42 Hozzászólás témája: Housekeeper - bejelentett allas |
|
|
Jovo heti kezdessel keresek a szallodaba, ahol dolgozok 1 lanyt housekeepernek.
A munkabeosztas:
- egyik heten 5 nap a masikon 5+fel
- beosztas: reggel 7AM-3PM
- bejelentett munka, evi 20 nap szabi
- NI szam nem elvaras, de idovel kell
A szalloda Cricklewoodban talalhato (NW2) es ket lengyel lany melle kell egy harmadik housekeeper. A fizu nem a legtobb, de indulashoz szerintem pont eleg, olyan heti 175-190 font korul. Napi reggeli es innivalo jar.
Csak olyan jelentkezzen, aki JOL BESZEL angolul, mivel a reggelizteteshez es a feladatok vegrehajtasahoz elengedhetetlen. Az allasinterju is angolul fog folyni es majd egy application formot kell kitolteni (mindkettohoz elarulom a kerdeseket(- . Jo ha van experience is!
A leggyorsabb kapja a munkat, mert eleg surgos, persze ha megfelel az igenyeknek!
Erdeklodni csak telefonon!
Petya, 07858156929 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Szeptember 9. Vasárnap, 7:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Greenwich
Sziasztok!
Az étteremben ahol dolgozom egy lányt keresünk ass waitres pozícióba.A fizu ok hetente kp.(mindig kifizetnek)és be is jelentenek.Két éve dolgozom itt!(nem véletlenül!)A meló:pohárszedés azstal takarítás stb.semmi felelősség
ha érdekel hívj : 07707731854 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|