| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
whitewolf Újonc

Csatlakozott: Jan 23, 2007 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Penrith
|
Elküldve: 2007. Június 27. Szerda, 20:01 Hozzászólás témája: |
|
|
| Szali írta: | A szállást csak poénból kérdeztem, nem akarok senkire se ráakaszkodni:)
A "húzós" szállásdíj az pontosan mit takar? ~70 Ł vagy több?
A tájat majd mindjárt megsasolom googlemapon vagy valahol:) Szeretem a szép helyeket:) ja és hogy lehet eljutni oda, ha Magyarországról indulok? Ti milyen módon/eszközzel mentetek?
Nekem javasolta egy barátom, aki már járt kinnt, hogy vegyek egy bringát, ha kimegyek, és már megvan nagyjából hol fogok dolgozni (milyen környéken), mert még megvéve is olcsóbb, mint a tömegközlekedés. Ha ilyen kisebb városokba sikerül találnom helyet, akkor szerintetek is érdemes megpróbálni ezt a bringa-dolgot? Megéri tényleg? Milyen a közlekedési morál arrafelé, nem fognak kivasalni bringával két város között az úton?
Bocsi a sok kérdésért, de én még előtte vagyok a nagy útnak, és egyelőre még csak olyan kutya vagyok aki a kerítésen kívülről ugat befelé gondolom ha már egyszer bennt vagyok másabb minden:) |
Szallas Penrith-ben (kb);
-szoba 70 font/het-tol
-lakas 350 font+ado+rezsi/ho
-bb szallas 18 font/ej-tol
Carlisle-ban (20-30 merfold);
-szoba 50 font-tol
-lakas 270+ado+rezsi/ho
-bb sacc/kb. ua.
Eljutni nehezkes...repulovel London vagy Manchester,onnan busszal vagy vonattal Penrith-be. (Londonbol kb. 5,5-6 ora,M.-bol kb. 1,5-2 ora)
Eddig repulovel jartam haza,most itthon vagyok szabin,kocsival megyek vissza.
Mi nem hasznalunk bringat,mivel a melohelyet autopalyan utazva erjuk el,buszberlet 4 font/het.Varoson beluli mozgashoz nincs ra szuksegunk,10-15 perc alatt (bar nem lakunk a kozpontban),minden fontos helyre elerunk ...egyebkent meg van eso boven,azt inkabb yalog veszeljuk at  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Itici Újonc

|
Elküldve: 2007. Augusztus 14. Kedd, 12:25 Hozzászólás témája: Re: Cumbria |
|
|
| whitewolf írta: | Sziasztok!
Van valaki Cumbria-ban?...esetleg Penrith vagy Carlisle varosaban?Ha igen,irhatna,mert senkirol nem tudok itt a kornyeken. |
Stirlingbe vagyunk,Skóciába.Messze van az hozzátok,Penrithhez? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
whitewolf Újonc

|
Elküldve: 2007. Augusztus 14. Kedd, 23:04 Hozzászólás témája: Re: Cumbria |
|
|
| Itici írta: |
Stirlingbe vagyunk,Skóciába.Messze van az hozzátok,Penrithhez? |
Hmm...sacc/kb?...olyan 2 ora kocsival kb.szerintem.Szal azert sajna eleg messze
Valamikor viszont fogok (vagy fogunk) felmenni Skociaba,ha lesz olyan szabadnapom,amikor kiranduloido van  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Berzsike Újonc

Csatlakozott: Mar 19, 2007 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Borsod Magyarország
|
Elküldve: 2007. Augusztus 23. Csütörtök, 22:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy Cumbria megyéből repülővel csak Londonból lehet Budapestre jutni, átszállás nélkül ?
Nincs közelebb reptér, ami indít járatot Budapestre ?
Várom, és köszönöm mindenkinek aki segíteni tud!
Berzsike |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
whitewolf Újonc

|
Elküldve: 2007. Augusztus 23. Csütörtök, 23:34 Hozzászólás témája: |
|
|
| Berzsike írta: | Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy Cumbria megyéből repülővel csak Londonból lehet Budapestre jutni, átszállás nélkül ?
Berzsike |
Manchester-bol van meg jarat,a JET2 legitarsasag indit fapadosokat.Manchester-bol ide eszakabbra kb. 2 ora az ut,vonat es buszkozlekedes egyarant van,aranylag surun. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
aszocske Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 3. Hétfő, 21:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Egy ismerősöm angliába készül dolgozni, azt kérte nézzek utána a cégnek, nem átbaszás-e.
Jelenleg még csak annyit tudok, hogy valami raktári pakolós munkáról van szó, szolnoki cég közvetíti, és a kinti cég neve Coniston Cumbria
Namost ez nekem - net alapján - eléggé furi, mert ilyen cégről semmit sem találtam, ellenben a Coniston tóvidéken van Cumbria nevű falu...
Ha valaki tud bármit ilyen vagy hasonló cégről a környéken, kérem írjon nekem a szucs.gabor@freemail.hu címre.
Előre is köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Peter Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 4. Kedd, 8:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| Berzsike írta: | Azt szeretném megtudni, hogy Cumbria megyéből repülővel csak Londonból lehet Budapestre jutni, átszállás nélkül ?
Nincs közelebb reptér, ami indít járatot Budapestre ? |
Attól függ melyik városhoz vagy közelebb. Newcastle upon Tyne -ból is megy gép Magyarországra.
Peter |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Peter Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 4. Kedd, 8:19 Hozzászólás témája: |
|
|
| aszocske írta: | | Sziasztok!Namost ez nekem - net alapján - eléggé furi, mert ilyen cégről semmit sem találtam, ellenben a Coniston tóvidéken van Cumbria nevű falu... |
Nagy-britanniában a helységnevet írják először, aztán a megyét/grófságot. Cumbria grófságban van Coniston nevű falu. Lehet, hogy nem a cég neve, hanem a helységé.
http://maps.google.co.uk/ és a keresőmezőbe beütöd: Coniston, Cumbria.
Peter |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
MolnarGabor Újonc

Csatlakozott: Nov 02, 2007 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Carlisle, Cumbria
|
Elküldve: 2007. November 2. Péntek, 20:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Much love from Carlisle
2 magyar kollegammal dolgozunk a Swallow hilltop Carlisleban itt, aki erre jar magyar benezhetne es nyugodtan keressen. Nem tul sok magyarhoz volt szerencsém eddig.
Amugy mar a Swallow hotelsben dolgoznak magyarok rendesen allitolag, peldaul a tolunk nem messzi Gretna Swallow hotelben 10 magyar dolgozik.
| Berzsike írta: | Sziasztok!
Berzsike |
ryanair mostmar indit nevetsegesen alacsony arakon direkt budapestre meno fapadost mind liverpoolbol mind glasgowbol, amit szerintem jobban megeri mint london (eszaki hatarrol lejutni Lutonig eleg tré volt egyszer is to be honest). |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
whitewolf Újonc

|
Elküldve: 2007. November 5. Hétfő, 18:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| MolnarGabor írta: | Much love from Carlisle
2 magyar kollegammal dolgozunk a Swallow hilltop Carlisleban itt, aki erre jar magyar benezhetne es nyugodtan keressen. Nem tul sok magyarhoz volt szerencsém eddig.
Amugy mar a Swallow hotelsben dolgoznak magyarok rendesen allitolag, peldaul a tolunk nem messzi Gretna Swallow hotelben 10 magyar dolgozik.
|
Hali!
Vagy akár Ti is átnézhettek Penrith-be ...egyébként pnt tegnap voltam Carlisle-ben,de néha átnézünk...ha más nem vásárolgatni.7-en vagyunk itt jelenleg....(izé,most már csak 6,mert maniac átköltözött Carlisle-ba).
Ha arra járok ismét,majd küldök előtte egy privi üzit...vagy ha adsz Msn vagy Skype elérhetőséget,azon is tudunk beszélni.
wwolf |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
maniac Haladó

Csatlakozott: Jan 21, 2007 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Carlisle
|
Elküldve: 2007. December 20. Csütörtök, 15:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| whitewolf írta: | | MolnarGabor írta: | Much love from Carlisle
|
Hali!
Vagy akár Ti is átnézhettek Penrith-be ...egyébként pnt tegnap voltam Carlisle-ben,de néha átnézünk...ha más nem vásárolgatni.7-en vagyunk itt jelenleg....(izé,most már csak 6,mert maniac átköltözött Carlisle-ba).
Ha arra járok ismét,majd küldök előtte egy privi üzit...vagy ha adsz Msn vagy Skype elérhetőséget,azon is tudunk beszélni.
wwolf |
Hejhó, valóban áttelepültem Carlisle-ba és még magyar hangot nem hallottam
Nemrég jártam a hotel közelében, fogorvosnál
Hátha összefutunk egyszer.
Most itthon vagyok szabin, de 27-én megyek vissza. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
MolnarGabor Újonc

Csatlakozott: Nov 02, 2007 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Carlisle, Cumbria
|
Elküldve: 2008. Február 13. Szerda, 22:57 Hozzászólás témája: |
|
|
jaja Cuedocba en is mindig atugrok fogorvoshoz meg elsosegelyre, fogorvos mondjuk huuuuzos, de hat mindenutt kint.
legkozelebb erre jarsz nezz be nyugodtan es keress engem recepcion.
hat magyar hangot nem is nagyon fogsz, hallani mer kb itt minden immigrant lengyel.
Most itt vagyok pesten szabin 19ig es azt kivanom bar ki lehetne exportalni az osszes leanyzot carlisleba :C . Csunyacskak ezek a carlislei csajok nagyonnagyon a pesti atlaghoz kepest. Raadasul mivel nyari hajtas miatt legkozelebb majd orulok septemberben v oktoberben ha vissza tok jonni majd legkozelebb, szal kicsit nagyon honvagyam lesz :/
Tobbi derek Cumbriai honfitarsam hogy van?
EDIT
Sajnos el koltozok Carlislebol illetve Cumbriabol is. Uj allast kaptam Southport varosaban, Merseyside megyeben.
Minden Cumbriaban levo magyarnak ezuton is tovabbi sok sikert kivanok |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
picesz Újonc

Csatlakozott: Aug 23, 2008 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Elküldve: 2008. Augusztus 23. Szombat, 17:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én szeptemberben indulok Carlisle-be 4 hónapra tanulni. Jó lenne, ha nem lennék ott egyedül magyar, szeretnék barátokat találni. Nekem sokat jelentene. Lehetséges?
Jah és Gábor, nem tudom az összes pesti leányzót átexportálni neked Carlisle-be, de ketten lányok tuti megyünk igaz én székesfehérvári vagyok, nem pesti... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|