| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
itchap Újonc

Csatlakozott: May 07, 2007 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Hendon London
|
Elküldve: 2007. Máj 7. Hétfő, 16:51 Hozzászólás témája: Munkát keresek Londonban |
|
|
Sziasztok jelenleg 4 napja vagyok Londonban, ezelőtt Bournemouthban dolgoztam. Angol nyelvtanár diplomával rendelkezem, emellett van egy újságíró diplomám is. Na ezek azok a végzettségek, amikkel ebben az országban semmit nem lehet kezdeni. Jelenleg a barátomnak segítek, aki fényképész. A fényképezésben én is jártas vagyok, így ha efajta munka adódna, szívesen vállalnám. (bulik, esküvők, stb...) De AKÁRMILYEN ajánlatot tudtok légyszi jelezzétek itt a fórumon!
Köszi,
Balázs |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Diana-87 Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 14. Hétfő, 20:30 Hozzászólás témája: dolgozni szeretnék LONDONban!!! (live out AU-PAIR, DUSTING) |
|
|
Sziasztok! Május végén (24én) megyek ki LONDONba, és még nincs munkám...
20 éves vagyok, gyakorlatom 2-3 féle nyári munkából van, amúgy gyorsan tanulok!
Szívesen vállalnék au-pair -kedést, takarítást családnál, hotelben! (szóba jöhet még szorólapozás, konyhai kisegítő stb.) Szállásom már van!
Nyelvtudásom alap és közép szint között van, főként ezért megyek hogy egy kis szóbeli gyakorlatot szerezzek!
Amúgy megbízható, türelmes, rugalmas, barátságos és mosolygós lány vagyok!
Ha esetleg tudsz segíteni írj!!!! (diane@citromail.hu) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
market77 Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 17. Csütörtök, 18:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Szerintem ezeket a kérdéseket, kéréseket tegyétek be a Munka Londonban vagy a Munka /Gyenge az Angolom/ rovatba is, mert ott inkább kaptok választ! Ide inkább azok néznek be akik munkát kínálnak szerintem... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
somlairoland Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 24. Csütörtök, 19:08 Hozzászólás témája: Munka |
|
|
Sziasztok!
Június végén szeretnék kimenni Angliába dolgozni.
21 éves vagyok, az elmúlt pár évben diákként dolgoztam többek között nyomdában, árufeltölőként, Direct Dialog módszerrel utcai adománygyűjtőként a Greenpeace-nél.
Szívesen vállalnék bármilyen olyan munkát, amihez nem kell nagyobb tudás és könnyen belelehet tanulni. Továbbá szívesen vállalnék takarítást, mosogatást, szórólapozást...
Angolul középszinten tudok beszélni, bár még erről hivatalos papírom nincsen.
Megbízható, tanulékony és szorgos srác vagyok.
Ha esetleg tudsz segíteni írj! (rsomlai@gmail.com) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bala Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 3. Hétfő, 18:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Mi a barátnömmel 28-án érkezünk ki!Nekem van A,B,C,D Páv 2 jogositványom és tapasztalatom!alapfokon beszélek németül és most tanulom az angolt,komoly szinten!A barátnöm beszél középszinten németül és angolul is!Esetleg nem tud nekünk valaki bárminemü segitséget nyújtani vagy csak felviágositást?elölre is köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gtl011 Mester

Csatlakozott: Jan 14, 2006 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Witney Oxfordshire
|
Elküldve: 2007. Szeptember 5. Szerda, 20:05 Hozzászólás témája: |
|
|
| market77 írta: | Sziasztok!
Szerintem ezeket a kérdéseket, kéréseket tegyétek be a Munka Londonban vagy a Munka /Gyenge az Angolom/ rovatba is, mert ott inkább kaptok választ! Ide inkább azok néznek be akik munkát kínálnak szerintem... |
Figyelj, teljesen reménytelen! Azt gondolom, hogy aki a topikajánló szöveget sem olvassa el, csak puff beledobja az értékes közlendőjét, az nem fogja érteni, mit is és miért is mondasz.
Szerintem inkább adminisztratíve kellene áthelyezni ezeket az eltévedt értékes anyagokat, nem jól látom?
Más fórumokon láttam már ilyet, sztem itt is lehetne.
Addig meg inkább nyugtató.
Mellesleg feltűnhetne, hogy itt nem igazán kapnak választ... Hogy miért nem?
üdv
gtl |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
halasz Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 6. Csütörtök, 14:39 Hozzászólás témája: MUnkat keresek |
|
|
Munkat keresek
Sziasztok Munkat keresek Londonbam Szakmam acs de barmely egyeb munkat elvalalnek varom kitud segiteni valami munkat ajanlani elore is köszönöm asegitseget,angol alapfokon beszelek email cimem yanosh2006x@yahoo.com
halasz |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gtl011 Mester

Csatlakozott: Jan 14, 2006 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Witney Oxfordshire
|
Elküldve: 2007. Szeptember 7. Péntek, 15:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Teljesen reménytelen...!
Hiába minden szó...
Eszembe jut egy régi vicc, elnézést a hölgyektől, hogy miért van a nőnek egy agytekervénnyel több, mint a tyúknak...
Ezt úgy is fordíthatnám, miért van a rendes fórumhasználónak eggyel több...?
Hogy ne rondítsa össze a topikokat!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Alvin82 Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 27. Csütörtök, 16:25 Hozzászólás témája: Munkát keresünk! |
|
|
Sziasztok!
Októberben szeretnénk hárman (két lány és 1 fiú) kimennni Londonba! Érdeklődni szeretnénk, hogy tud- e valaki segíteni a munkakeresésben? Bármilyen munka érdekelne! előre is köszönjük!
alvin82@freemail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
halasz Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 16. Kedd, 11:10 Hozzászólás témája: Munkat keresek |
|
|
| Sziasztok itt vagyok Londonban munkat keresek barmilyen munka erdekel Aki tud valamit ajanlani kerem irjon vagy csörgesen ram es vissza hivom o7908337097 Elore is köszönöm Halasz |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szakacsniki Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 26. Péntek, 12:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| sziasztok.A férjem és a barátja Londonban van.Sürgősen kéne nekik valami munka.Aki tud valamit az jelentkezzen.Bármilyen munka jó. Niki |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|