Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Azonnal beköltözhető szobák dél-Londonban
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 27, 28, 29  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 27. Hétfő, 20:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

1) Nem tudom mit kellett volna még telefonon elmondanom ( ugyanis csak hívtál, egyetlen levelet sem váltottunk) abban a 2x2 percben amit rászántál a szoba foglalásra. Annyira készültél, hogy valutát is a reptéren váltottál....ennél azért kicsit jobban össze kellene szednie magát az embernek, hamár ilyen sorsdöntő lépésre szánja el magát.
A ház belsejét bátran vállalom, de mintha az imént épp azt írtad volna ( 2 hozzászólással ezelőtt ) hogy semmi gond nem volt vele. Ha esetleg mielőtt kijöttetek is veszed a fáradságot és leülsz a gép elé, váltunk pár levelet többet megtudhattál volna.
A lista nincs 1 éves....bocsi, hogy adom. Más örül neki, de Te nyugodtan reklamálj miatta. Elnézést, hogy nincs benne nyelvtudás nélküli kertépítő és tervező. Ezzel nem készültem.De még visszatérve a munkakeresésre.Kéretlenül elmondtam Nektek, hogy a kertépítészethez elvárják az angol nyelvet, furgont, szerszámokat.Azt is mondtam, hogy próbáljátok meg kertészként kezdeni ( mint mindenki más, akinek nincsenek meg a megfelelő alapfeltételei. Azt is elmondtam a környéken merre próbáljatok kertészként elhelyezkedni, ahol csak nagy kertes házakat találtok ( busszal 10 perc). Csak hogy tisztázzunk mindent, habár már leírtam: Mindenről tájékoztattalak Benneteket, elmondtam a rövidtávú bérlés feltételeit, nem kellett, vállaltad inkább a hosszútávot, mert az naponta olcsóbban jött ki napra lebontva.Nem mondassz igazat és egy kicsit unom már, hogy nekem kell folyamatosan tisztára mosni magam a nemlétező bűneim miatt, csak azért mert Te 3 nap alatt akartad megváltani a világot, és ez nem jött össze.Íme a ház amiről beszéltünk csak , hogy mindenki előtt tiszta legyen a kép:

Ez az ebédlő:
Az egyik fürdő:

Konyha:
A Ti szobátokról konkrétan nincs képem, de ez a melletetek lévő szoba részlete.:

Mozgó képpel nem készültem, bocs Mosoly
A repülőjegy pakolgatásoddal kapcsolatban nincs hozzáfűzni valóm, mert egy szót sem értek belőle. Ja és a patkányon kívül a róka is sűrűn előfordul.Ezt kifelejtetted. Ez London.A saját tehetetetlenséged miatt nem kellene másokat okolni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
slyattila
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 28. Kedd, 21:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci kedves!

1Nem montad soha a 15 font"/nap
2A 70 fontot mondtad és azt hogy két hét lakbér+kaucio
Egy Londonba levő embernek az a szerződés zsarolás mert más választásod nincs csak aláirod vagy az utcára kerülsz de az talán jobb lett
volna mert a szállodára se fizetsz tőbbet 280 fontnál .
az én hibáim az az én dolgom,viszont a te nevetséges feltételezésed hogy nyaralni mentünk volna akkor is a kaucio a kezedbe volt le voltál védve .Hogyan verhettünk volna át kedves azzal hogy 70 fizetünk és csak
nyaralunk amikor kettőnktől 560 fontot vettél el megérkezésünkkor????
A lakás igy néz ki ez ok. Ha te azt mondod amikor eljővünk hogy srácok 15/nap ok ez mert mások is voltak a házba akik ennyit fizettek akkor semmi vita nincs közöttünk .De te nem mondtad el a rövidtávu foglalás lehetőségét sőt megérkezésünkkor ismerteted hogy ha nem jön össze a melo és távozunk nem kapjuk vissza a kauciot. Ne haragudj de szavak nélkűl hagytál ez zsarolás volt .Lehet hogy a mi melokeresési kisérletünk nevetséges de a te 60 napos tőrvényed rablás de most mindenki tudja nem lessz tőbbé hatásós
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 28. Kedd, 22:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nevetséges amit csinálsz.Mindent elmondtam, előtted is nyaralók voltak a házban 15 font/éjért. Abban a szobában is ahol laktál. Ezt írtad:" 16 ember lakik egyűtt 120nm-en de ezt csak ott derűl ki" . Itt a ház amin ugye ránézésre is látszik, hogy nem 120nm. Ma reggel megnézettem egy ott lakó kőműves sráccal azt mondta kb 250 nm.Képekkel bebizonyítottam hogy nem mondtál igazat. Ledrogosoztál. Minden ismerősöm megmondja milyen mélyen megvetem a kábítószert.Mindenki tudja aki itt él, hogy a normális szerződés 6 hónapra szól. Ennek a 60 nap épp a harmada.
Hangfelvétel nem készült sajnos a beszélgetésünkről de ebben a rövidtáv, hosszútáv kérdésben ugyan úgy nem mondassz igazat, mint az előzőekben.
Sajnállak.Bárcsak ennyi időt és energiát fordítottál volna a munkakeresésre is, mint az én alaptalan szapulásomra.
Vissza az elejére
ultimatum
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 29. Szerda, 9:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hello. tavasszal készülök kimenni. Ryanair crew-ként, stenstead-i bázissal. Kérdésem az lenne hogy a környéken milyen árban volnának kiadó szobák?.
Köszönöm az infókat.
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 29. Szerda, 18:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ultimátum, nekem nincs azon a környéken szállásom, nem tudok segíteni.Minden házam Croydon környékén van.
Vissza az elejére
gabcsi76
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 30. Csütörtök, 12:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci! November 1-től kötltözünk ki Angliába.Segítségedet kérem, hogy ha esetleg tudsz olcsó szállást szerezni nekünk / menyasszonyommal megyek/, nagyon megköszönném.
Vissza az elejére
ellaella
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 30. Csütörtök, 15:13    Hozzászólás témája: új Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci,
én és a barátnőm szállást keresünk min. 2 hónapra. A várható érkezés szept. 18-21. Kétágyas vagy franciaágyas szoba kellene, saját fürdő jó lenne, de úgy láttam, elkelt. Megírnád, milyen szobáid vannak? Köszi, Gabi.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 30. Csütörtök, 21:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mindkettőtöknek küldtem privát üzit.
Vissza az elejére
vasseva
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 30. Csütörtök, 23:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci es mindenki aki olvassa,

En szeptember 19tol keresek szallast kb oktober 10-ig es szeretnek valami nyugalmas helyet. Egyetemre jarok Londonban, viszont ugy alakult, hogy a kollegiummal a szerzodesem nem hosszabbitottam meg es ezert keresek alberletet, ha bevalik hosszu tavra.

Enci ha tudsz ajanlani valamit, akkor kerlek irjal mert elegge fontos lenne. Ha barki tud nekem segiteni, nagyon halas leszek erte.

Kosznom,

V.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 31. Péntek, 7:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Éva!
Nálam úgy tűnik arra az időre már totál teltház.
Hová fogsz járni, melyik részre?
Vissza az elejére
Akosom
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 2. Vasárnap, 15:56    Hozzászólás témája: Encinek, érdeklődés szállásról Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci, érdeklődni szeretnék, hogy van e franciaágyas szoba kiadó? Ha lehet saját fürdővel.
Köszi! Ákos
Vissza az elejére
chackal
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 2. Vasárnap, 19:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Putney-ba van egy kiado single room-unk, kertes hazban. Lanyok elonyben. 07908890184
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 3. Hétfő, 7:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ákos!
Külön fürdős nincs, de mikortól kellene a szoba?
Vissza az elejére
Csoppy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 4. Kedd, 12:46    Hozzászólás témája: FONTOS!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Egy barátommal megyünk ki Londonba szeptember 22.én, és minél olcsóbb szállást keresünk hosszu távra. Nagyon fontos lenne. Hozzátok fordulok segítségért. Olyan max 60-65 ł körülire gondoltunk hetente, ha van. Előre is köszönöm.
Vissza az elejére
Akosom
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 5. Szerda, 15:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci,

Jövőhéttől kellene. Lehetőleg nem tömegszálláson. Ha stúdiólakás lenne az lenne a legjobb. Köszi!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 27, 28, 29  Következő
21 / 29 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban