Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Munkát keresek, ezt tudom nyújtani, kérlek keressetek!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 20. Hétfő, 11:00    Hozzászólás témája: Munkát keresek, ezt tudom nyújtani, kérlek keressetek! Hozzászólás az előzmény idézésével

Itt írd le, mit tudsz, milyen a végzettséged, képzettséged, mihez értesz, és mi lenne az a terület, ahol szívesen dolgoznál!
Jobb, mintha a kínál rovatban keresnél!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Bala
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 20. Hétfő, 21:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Balatoni Zoltán vagyok 30 éves!Én azaz mi a barátnömmel most készülünk angliába szeptember végétöl!Rendelkezem A,B,C,D páv2 beflöldi-nemzetközi árufuvarozói engedéllyel!A barátnöm 18 éves és beszél középfokon németül és angolul!Én sajnos még csak most tanulok egy intenziv angol nyelvtanfolyamon ami 4 hetes napi 5 órában!Nem tudom,hogy milyen esélyeink lennenék kint.Ha bárki tudd valamit kérem jelezze!Elöre is köszönöm!
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 20. Hétfő, 22:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Rengeteg tehergépkocsi vezetői állást hirdetnek, mindig látom az újságokban. Az ilyenekhez nem kell folyékony angolnyelvtudás, de neked kell utánamenned.
Vissza az elejére
csumega
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 21. Kedd, 2:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Csuzdi Zoltán vagyok és szept 20.repülök ki londonba.
Még nincs állásom de keresem.
Vízvezetékszerelőként végeztem majd dolgoztam 8 évet az iparban, viz, gáz, fűtés szerelőként.
Az angolom alap.
Szeretnék a szakmában dolgozni.
Bármi infot előre is köszönök.
Vissza az elejére
bkiss
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 22. Szerda, 11:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hello

kezd azzal, hogy beiratkozol egy tanfolyamra, ami ad CORGI vegettseget, enelkul nem dolgozhatsz hivatalosan a szakmaban.
ha az megvan, akkor tied a palya, melo van rengeteg.

irj egy emailt, ha megvan a papir, kocsi es kell munka

udv
balazs
Vissza az elejére
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 22. Szerda, 20:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bala írta:
Sziasztok!
Balatoni Zoltán vagyok 30 éves!Én azaz mi a barátnömmel most készülünk angliába szeptember végétöl!Rendelkezem A,B,C,D páv2 beflöldi-nemzetközi árufuvarozói engedéllyel!A barátnöm 18 éves és beszél középfokon németül és angolul!Én sajnos még csak most tanulok egy intenziv angol nyelvtanfolyamon ami 4 hetes napi 5 órában!Nem tudom,hogy milyen esélyeink lennenék kint.Ha bárki tudd valamit kérem jelezze!Elöre is köszönöm!

Szia!
Nagyon jók az esélyeid!
Arra figyelj, hogy sok cég tartja magát ahhoz az év eleji rendelethez, hogy autóbuszra, kamionra nem alkalmazhat, ha még nem vagy kinnt fél éve.
Sok kisebb kamionos cég de minden kisautós esetén igaz, hogy olyan nagy a hiány, hogy nem foglalkozik vele.
Ami a legkeresettebb, az a multidropos meló 7,5 alatt.
A pénz itt általában 8-9Ł körül mozog, de ez területtől függően változik.
Nagyon fontos szabály, hogy Anglia azon területein, ahol drágább az élet, azaz a lakásbérlet, ott magasabbak a fizetések is. Tehát ha nem lakást akarsz egyből bérelni, akkor a környék indiferens, mert a szobabérlet mindenhol megoldható 300Ł körül, kivéve persze Londont.

Ezek a munkák mind úgy kezdődnek, hogy újságból, Internetről megszerzed a kontakt telefonszámot, vagy online jelentkezel, felhívnak, ja persze csak ha angol számod van, egyeztetnek egy időpontot interjúra, ahol van KRESZ teszt, személyi beszélgetés, esetleg rögtön orvosi vizsgálat, drogteszttel!

Figyelj még arra is a tervezésnél, hogy több nagy cég, főleg akik tachoval járnak, igazodik, vagy fog, az uniós jogszabályokhoz, azaz nincs túlóra orrba-szájba. 37 óra a minimum, max 48, esetenként ha gáz van, adnak 60-ig hetente.
London ilyen főleg, mert ugyan 14 az órabér például, de 40 óránál többet nem dolgozhatsz, mert az öregek elviszik a túlórákat előled.

Sőt, pont London az, ahol pl a buszos cégek kikötnek még plusz egy, akár két évet is, mint itteni buszos gyakorlatot, tehát ez is nehezíti az ottani munkavállalast. Ne bándd, mert vidéken egyszer5űbb találni, meg nyugisabb is, és így is a többszörösét keresed az otthoninak.
bocs hogy hosszú lett..
üdv
Vissza az elejére
Robert19780
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 28. Kedd, 22:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia.

Vegre talaltam valakit aki meg talan segiteni is tud(-:

Nekem ugyan nincs mas jogsim csak B-es de szeretnek buszsoforkent munkat vallani.Kerlek ha tudsz valami nagyobb ceget tedd meg hogy elkuldod a linket.

Hogy bizinyitom hogy lassan egy eve van munkam,esetleg a munkaszerzodesemmel?Vagy hogy kell ezt tisztazni?

Segitseged elore is megkosznve?
Tisztelttel: Robert
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 28. Kedd, 23:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Felénk Transdev buszok járnak, szerintem azokon mindegyiken van is "Drivers wanted" felirat. Pl. ezen az oldalon talasz hirdeteseket: http://www.londonutd.co.uk/job-opportunities. Vagy a TFL oldalan is megnezheted. Ezek Londonban vannak.
Vissza az elejére
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 29. Szerda, 20:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Robert!

Nagyon fontos, hogy ITTENI fél év kell a buszhiz és a kamionhoz.
Azt több módon tudod igazolni, bérleti szerződés, bankszámla, NHS ID card, stb.

Javaslom keresd a FIRST honlapján az állást. Én nem fűznék nagy reményt a londono buszos álláshoz, mert mint írtam is, legalább egy évet kérnek angol buszos gyakorlatként.

A menet a következő:
kijössz egy B-s állásra vidékre.
Vezetsz egy fél évet, majd jelentkezel pl. a First-höz. Levizsgázol ingyért, és van állásod. Ledolgozol egy évet, pályázol Londonba, vagy bárhová máshová ahol jobb pénzt adnak.
Sok sikert!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban