Elküldve: 2007. Július 23. Hétfő, 7:19 Hozzászólás témája: 2008 tavaszán irány London
Sziasztok!
Én 2008 tavaszán szeretnék Londonba utazni,de sajna nincs kivel.Ha van valaki aki szintén egyedül van,szeretne kinn élni,dolgozni,nyelviskolába járni,de nem olyan sürgős neki,tehát ráérne március-április körül is indulni,kérem jelentkezzen.Lányokra számítok elsősorban.
Köszi!
Bea
Ja,és persze nem csak London érdekel,vidék is jó,csak legyen nyelvsuli,meló és szállás.
Elküldve: 2007. Augusztus 11. Szombat, 16:56 Hozzászólás témája:
2-4 hét angol nyelvtanfolyamod van Londonban, utána pedig minimum 12 hetet dolgozol dél-angliában vagy ahol te szeretnél.
Nézd meg az insideworld.hu-n, ott vannak ajánlatok
Elküldve: 2007. Augusztus 19. Vasárnap, 3:35 Hozzászólás témája: Re: 2008 tavaszán irány London
Szia Bea!
Mi 2008 tavaszán megyünk ki feleségemmel, és gyermekeimmel.
Nagyon sziívesen csatlakozunk bárkihez illetve szivesen látunk bárkit aki szintén csatlakozna hozzánk.
Bármi kérdés lenne csak írj!
Elküldve: 2007. Augusztus 26. Vasárnap, 21:22 Hozzászólás témája:
Sziasztok László család!
Először is szeretném megköszönni a hozzászólásotok, örültem hogy írtatok.
Egyenlőre csak annyit szeretnék kérdezni,hogy van már fix helyetek ahova mentek,vagy munka,szállás ilyenek?HOgy intézitek ezt a kiutazást?Mennyi pénzzel érdemes nekivágni szerintetek?Milyen szinten beszélitek az angolt?Pontosan mikor indulnátok?
Elküldve: 2007. Szeptember 13. Csütörtök, 12:49 Hozzászólás témája:
Szia Zsuzsi!
Mégegyszer "zaklatlak".Ha esetleg nem kaptad volna meg a privát levelem szólj ám,elküldöm mégegyszer,vagy átmásolom a fórumba.Nyugodtan írhatsz bármikor, folyamatosan figyelem a fórumot.
Elküldve: 2007. November 8. Csütörtök, 12:01 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Bennem is egyre jobban érlelődik az elhatározás, hogy menni kellene!
De vannak bennem kétségek.
Főleg, mert a bizonytalanba teljesen egyedül nem vágnék bele.
És a másik:
Egy ismerősöm, aki kint van azt mondta, hogy januártól szigorítják a beutazás, munkavállalás lehetőségeit. Erről hallottatok valamit? Pl. azt mondta (amit nem akarok elhinni), hogy csak az mehet, akinek már van munkája! Ezt valahogy nem tudom elképzelni, főleg, hogy azt írták számost topikban, hogy itthonról nem lehet munkát találni!
Kiváncsi vagyok a reagálásokra!
Sziasztok
Kitty
Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 308 Tartózkodási hely: Manchester
Elküldve: 2007. November 9. Péntek, 17:44 Hozzászólás témája:
kitkett írta:
Sziasztok!
Bennem is egyre jobban érlelődik az elhatározás, hogy menni kellene!
De vannak bennem kétségek.
Főleg, mert a bizonytalanba teljesen egyedül nem vágnék bele.
És a másik:
Egy ismerősöm, aki kint van azt mondta, hogy januártól szigorítják a beutazás, munkavállalás lehetőségeit. Erről hallottatok valamit? Pl. azt mondta (amit nem akarok elhinni), hogy csak az mehet, akinek már van munkája! Ezt valahogy nem tudom elképzelni, főleg, hogy azt írták számost topikban, hogy itthonról nem lehet munkát találni!
Kiváncsi vagyok a reagálásokra!
Sziasztok
Kitty
Ez ugyan nem a topikhoz tartozik, de ha már megkérdezted, hát válaszolok. Nem, az EU-s állampolgárokra nem terveznek ilyen korlátozásokat tudtommal. Az egyéb imigránsoknál azonban be akarnak vezetni egy kék könyvnek nevezett valamit, amiben azt rögzítenék többek között, hogy milyen végzettségű az illető. Nyilvánvalóan, a magasabban kvalifikált munkaerőt látnák szívesseben.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban