| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Sly30 Újonc

Csatlakozott: Jul 10, 2007 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Perivale, Greenford
|
Elküldve: 2007. Augusztus 9. Csütörtök, 20:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Látom egy kicsit kihalt ez a topik, de hátha válaszol valaki.
Szeptemberben megyek ki Londonba, Harrowba. Szeretnék venni majd egy laptopot.
Tudtok esetleg valami olyan helyet, ahol 150-200 font körüli áron lehet már kapni? Használt is szóba jöhet... (gondolom ennyiért inkább csak olyat lehet kapni). |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gtl011 Mester

Csatlakozott: Jan 14, 2006 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Witney Oxfordshire
|
Elküldve: 2007. Augusztus 9. Csütörtök, 23:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Menj be egy Orange shop-ba. 300Ł-ot elengednek bármely laptop árából, ha tőlük rendelsz internetet.
Keres rá a Bell uk honlapjára, jelenleg ők a legolcsóbbak ha ujat szeretnél.
E-bay, esetleg?!
Argos talán még szóba jöhat.
üdv
gtl |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 453 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2007. Augusztus 10. Péntek, 15:02 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly30 írta: | Sziasztok!
Tudtok esetleg valami olyan helyet, ahol 150-200 font körüli áron lehet már kapni? Használt is szóba jöhet... (gondolom ennyiért inkább csak olyat lehet kapni). |
Hát az Orange-nál ezt a 300£ bekalkulálják a részletekbe, szóval nem úszod meg.
A legolcsóbb újat a Tescoban láttam (ACER, 1GB mem., 80GB hard drive, 64 MB VGA, DL DVD +/- író 350£). Ez alatt csak használtat tudsz venni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly30 Újonc

Csatlakozott: Jul 10, 2007 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Perivale, Greenford
|
Elküldve: 2007. Augusztus 10. Péntek, 19:33 Hozzászólás témája: |
|
|
| tothz írta: | | Sly30 írta: | Sziasztok!
Hát az Orange-nál ezt a 300£ bekalkulálják a részletekbe, szóval nem úszod meg.
A legolcsóbb újat a Tescoban láttam (ACER, 1GB mem., 80GB hard drive, 64 MB VGA, DL DVD +/- író 350£). Ez alatt csak használtat tudsz venni. |
Hi!
Lehet hogy használt lesz a végén a dologból. Már szét is néztem a neten, találtam is pár jó dolgot.
De azért köszi a segítséget! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 979 Tartózkodási hely: Farnborough
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly30 Újonc

|
Elküldve: 2007. Augusztus 11. Szombat, 9:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Kössze! Majd ezeket is megnézem! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cenicienta Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 20. Csütörtök, 21:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Előre leszögezném, hogy számítógépes, internetes analfabéta vagyok. Úgyhogy, lécci, senki ne hülyézzen le, ha valami baromságot kérdeznék.Finoman azért lehet szólni.
Szóval internetezés, kapcsolattartás céljából szeretnék Laptopot venni, de igazábl azt sem tudom, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy tudjam rajta használni az internetet. Családnál fogok lakni , akikről nem tudom, hogy milyen internettel rendelkeznek, rendlkeznek-e egyáltalán...
Olyasmiket már hallottam, hogy wifi, és nagyjából tudom is, h mit jelent.
szóval szerintetek érdemes még itthon laptopot venni, vagy majd kint tegyem meg? (nagyon drága?)
és tényleg ne haragudjatok, de teljesen hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 482 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2007. Szeptember 20. Csütörtök, 21:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Otthon vedd meg több okból is. Olcsóbb, magyar lesz a billentyűzetkiosztás (itt azt macerás találni), és az Oprendszert is magyar nyelven kapod.
A garancialevelet ne hagyd otthon, Én belefutottam ebbe a hibába, itt ment tönkre a Fujitsu Siemens laptopom, és most vihetem haza javíttatni.
Mindenképpen Wi-Fi-s laptopot vegyél (manapság nemigen kapsz nélküle). Hogy milyen nettel rendelkezik a család azt nehéz megmondani, szerintem kérdezd meg mailban, ha nincs wireless net a lakásban akkor ha belefér a költségvetésbe vigyél magaddal egy WI-FI routert is. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 453 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2007. Szeptember 20. Csütörtök, 23:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tovi írta: | Otthon vedd meg több okból is. Olcsóbb, magyar lesz a billentyűzetkiosztás (itt azt macerás találni), és az Oprendszert is magyar nyelven kapod.
A garancialevelet ne hagyd otthon, Én belefutottam ebbe a hibába, itt ment tönkre a Fujitsu Siemens laptopom, és most vihetem haza javíttatni.
Mindenképpen Wi-Fi-s laptopot vegyél (manapság nemigen kapsz nélküle). Hogy milyen nettel rendelkezik a család azt nehéz megmondani, szerintem kérdezd meg mailban, ha nincs wireless net a lakásban akkor ha belefér a költségvetésbe vigyél magaddal egy WI-FI routert is. |
Én itt venném meg a helyedben a garancia miatt. Ha itt viszed vissza azonnal adnak egy újat és nem kell várnod a javításra. Ha otthon veszed meg nem tudom hogy tudod érvényesíteni itt a garanciát.
Ja és a hálózati dugó is más, az otthoni géphez külön kell venned egy átalakítót is.
Én pár napja vettem egy jó ACER laptopot a lányomnak 300 fontért. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsolessz Haladó

Csatlakozott: Nov 03, 2006 Hozzászólások: 61 Tartózkodási hely: London-Leyton
|
Elküldve: 2007. Október 4. Csütörtök, 18:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Nov.6-án újra visszamegyek Angliába,
de most Londonba, így újra lesz PC-m, amit kinnt hagytam egy ismerősömnél.
A gond csak az, hogy most albiban leszek és nincs monitorom.
Ha valaki tudna egyet nagyon olcsón szerezni nagyon megköszönném.
Nov.7 vagy 8-án érte is mennék. _________________ Zsolt |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|