Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Iskola
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 18, 19, 20  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bolcsi, ovi és suli kérdések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Július 23. Hétfő, 15:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
16 eves korukig kell hivatalosan felugyelet alatt lenniuk.

Nekem eddig 11-12 eves kort mondtak. Sokkolt Vagy varosa valogatja?
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Július 23. Hétfő, 16:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Christine írta:
HenriettaWH írta:
16 eves korukig kell hivatalosan felugyelet alatt lenniuk.

Nekem eddig 11-12 eves kort mondtak. Sokkolt Vagy varosa valogatja?

A gyerek 13 eves koratol mar dolgozhat, pl. ujsagot hordhat. Nehogy mar a szulonek kelljen kisernie... Szerintem 13 az a korhatar, de valaki mar igazan utanajarhatni. Persze nehkunk mar mindegy Mosoly

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Július 24. Kedd, 8:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kicsit utánaérdeklődtem, és kiderült, előzőleg rosszul hallottam, és nincs hivatalos felügyeleti kor.

Felügyelet alatt nem azt értettem, hogy állandóan szem előtt kell őket tartani, hanem azt, hogy huzamosabb ideig nem lehet őket magukra hagyni. Pl. valaki elmegy két hétre nyaralni, és otthon hagyja a 13 éves gyerekét egyedül. Gyerektől és szülőtől függ. A mi iskolánkban pl. ragaszkodnak hozzá, hogy csak 6-os koruktól (10-11 évesen) mehetnek a gyerekek egyedül iskolába, az alatt csak felnőtt kisérettel. Persze ha tényleg szem előtt kellene őket tartani, nem lenne annyi részeg tizenéves az utcán....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
vimo29
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 2. Csütörtök, 19:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok mi a hrelyzet akkor ha itthon kezdi el a sulit es 1 ho mulva csatlakozna kint mikor kell beiratni van e barmilyen teendö itthonrol
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
vimo29
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 2. Csütörtök, 19:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

olyat lehet kint csin h dolizom bebyszitterkent es viszem magammal az 1eves picimet ha nem akkor bölcsi h mükszik
Vissza az elejére
ibcsike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 4. Szombat, 11:24    Hozzászólás témája: Zsokaa Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="Zsokaa"]Nagyon szépen köszönöm nektek a sok bíztatást!

Akkor belevághatunk? Nekem csak emiatt vannak félelmeiem, mert a nagylányom 13éves elmúlt, de ő jól beszél angolul itthon is tagozatos iskolába jár és pár évig Kanadában éltünk és ő ott járt suliba.Neki nem voltak ilyen problémái mert ő nagyon hamar beilleszkedik bárhová. Szia, erdekelne hogy, hogy dontottel, a nagylanyoddal kapcsolatba. N ekem most szept.14-en tolti a fiam a 14-et, es o nagyon szeretne utanam jonni. A Nyolcadikat mar nem akarja otthon befejezni, persze o nem sokat tud angolul, atlag 3 jegyei voltak, es lusa is egy kicsit. Szerinted mit csinaljak? Amugy nagyon jo, es nyugodt gyerek, az osztalyba mindenki imadta, a legjobb szivu fiunak tartottak.- A masik, en nem tudok angolul, es nemtudom hogy fogok talalni neki sulit. Szeretnem a segitseget, vagy tanacsot, hogy hogy kezdjek neki? Elore is koszike.
Vissza az elejére
ibcsike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 4. Szombat, 11:27    Hozzászólás témája: Zsokaa Hozzászólás az előzmény idézésével

szia, az elozo hozzaszolasom nem igazan sikerult, valahogy a Zsokaa levelebe irtam, bocsi. Sokkolt Megprobalom megegyszer.
Vissza az elejére
ibcsike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 4. Szombat, 11:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia, erdekelne, hogy, hogy dontottel a lanyoddal kapcsolatba? Az en fiam szept.14-en lessz 14 eves, es o nem szeretne a nyolcadikat otthon befejezni, utanam akar jonni. Kellene segitseg, ha nem tudok angolul, akkor hogy fogok sulit talalni neki? Ha valaki segitene ebben , az jo lenne. Brighton kornyeken szeretnek sulit talalni neki. KOSZONOM SZEPEN, ha valaki tud segiteni!
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 5. Vasárnap, 14:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Angoltudas nelkul? Viszed magaddal a gyereket aztan kezzel-labbal. Nagyon boldog Valaki kellene aki veled megy. Csemete se tud angolul?
ibcsike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 7. Kedd, 6:41    Hozzászólás témája: Christine Hozzászólás az előzmény idézésével

O valamennyit tud angolul, de keveset. Mar meg is van, aki eltud velunk jonni sulit keresni. Koszi az erdeklodesed.
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 7. Kedd, 8:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha kevest beszel mar az is eleg. Hisz lenyegeben annyit kell mondani hogy regisztralni szeretnetek. Azutan mar megy a dolog a maga utjan. De ha valaki el tud menni veletek akkor az foleg jo. Sok sikert! Nagyon boldog Meg negy het es kezdodik a suli.
ibcsike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 8. Szerda, 7:48    Hozzászólás témája: Christinee Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon boldog Koszike a biztatast, majd megirom mire jutottunk. szia
Vissza az elejére
juti30
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 8. Szerda, 21:02    Hozzászólás témája: suli Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !
Még Mo-on vagyok , először én mennék ki , utána hoznám ki a lányomat (11 ). Szeretném megkérdezni tőletek , akik már rendelkeznek tapasztalattal , hogy amíg majd dolgozom , mik a lehetőségek ?
Én beszélek angolul , ő nem igazán.ezért szeretném , ha kijönne és megtanulná. Csak azokat az információkat tudom , amiket az itthoni közvetítő cég mondott. Egyenlőre nem lehet gyereket vinni.
Köszönöm , ha valaki válaszol ! Judit
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 9. Csütörtök, 5:05    Hozzászólás témája: Re: suli Hozzászólás az előzmény idézésével

juti30 írta:
Sziasztok !
Még Mo-on vagyok , először én mennék ki , utána hoznám ki a lányomat (11 ). Szeretném megkérdezni tőletek , akik már rendelkeznek tapasztalattal , hogy amíg majd dolgozom , mik a lehetőségek ?
Én beszélek angolul , ő nem igazán.ezért szeretném , ha kijönne és megtanulná. Csak azokat az információkat tudom , amiket az itthoni közvetítő cég mondott. Egyenlőre nem lehet gyereket vinni.
Köszönöm , ha valaki válaszol ! Judit

Konkretan mire gondolsz? Es miert ne lehetne gyereket kihozni? Sinan johet veled. Elso eves lesz a high school-ban.
juti30
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 9. Csütörtök, 11:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm a gyors választ. A lányom most volt ötödikes. Nem tudtam , hogy simán be lehet iratni iskolába . nem tudja a nyelvet ! Ez lenne a legjobb ! Én 49 éves vagyok , de már másfél éve nem kapok munkát.
Az sem számít , hogy beszélek angolul . Gondoltam , megpróbálom kint.
Sok az ellentmondás, a párom sem örül az ötletnek, de lépnem kell.
Ezért szeretnék információkat begyűjteni , mielőtt nekivágnék.
Szívesen veszem a jó tanácsokat !!! Köszönöm az eddigi válaszokat is , üdvözlettel : Judit
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bolcsi, ovi és suli kérdések Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 18, 19, 20  Következő
7 / 20 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban