Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Olcsó repülőjegyek Londonba
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Olcsó repülőjegyek Londonba

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Eladó repülőjegyek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
zsuci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 27. Péntek, 10:33    Hozzászólás témája: Olcsó repülőjegyek Londonba Hozzászólás az előzmény idézésével

Akit érdekel, nézze meg a pelikánt. Online foglalhatsz jegyet az interneten, nagyon olcsón , nemcsak Londonba, de bárhová. Tényleg nagyon jó áraik vannak (illetékekkel egyutt), én már utaztam veluk egy jó párszor, nekem bejott! www.pelikan.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Július 31. Kedd, 19:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát ami azt illeti, nem vagyok elájulva tőlük.
Most kerestem éppen szombatra jegyet, náluk nincs Easyjet, ott meg van, feleannyiért mint a madarasnál.

Örülünk, hogy örülsz, csak kérlek tájékozódj, a véleményed megalapozott-e vagy sem!
Köszönöm

gtl
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Eladó repülőjegyek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban