Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Szeptembertol...
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Szeptembertol...

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
rolaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 16. Szombat, 22:31    Hozzászólás témája: Szeptembertol... Hozzászólás az előzmény idézésével

Nemtom mivan szeptembertol angliaban, de nemtudok mit csinalni es gondoltam megyek londonba megh.atlan ideig..
Valaki jonne?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
xerox
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Június 21. Csütörtök, 13:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En val_szinuleg szept 7 - 14 kozott megyek, meg a rep jegyem nem vetem meg, majd jovo heten

udv
Vissza az elejére
Driver75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 23. Hétfő, 20:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én szeptember közepén esetleg végén indulnék Londonba.
Írd meg mennyire gondolod komolyan az egészet,mert csak olyannal társulnék aki nem adja fel egykönnyen ill. lehetőség szerint képben van abban hogy mi várhat ott ránk.
Vissza az elejére
xerox
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Július 25. Szerda, 10:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi!

Hogy mennyire gondolom komolyan:
1. Szept 1-tol kiadtam a lakasom albiba.
2. Felmondtam a jol fizeto munkahelyemen
3. Mar eladtam a kocsimat
4. Penzem osszegyujtottem

Kitartas:
Addig nem jovok haza amig a szakmamban nem dolgoztam kint legalabb 2 evet V. TOBBET (es amig el tudok benne helyezkedni az is eltart vagy fel evig-nyelv miatt)

Mennyire ismerem kint a helyzetet:
Regen voltam kint fel evet.
A tobbi infot innen szereztem a forumrol
Vissza az elejére
Driver75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 26. Csütörtök, 13:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia !

Ok rendben csak azért írtam amit írtam,mert ismerek pár embert aki pillanatok alatt megadja magát ha kicsit is baj van.

Ha gondolod szívesen felvenném veled a kapcsolatot és megbeszélhetnénk személyesen a dolgokat.

Én Budapesten élek a tel számom :06 70 238-20-75
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban