| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Lord_Sandwich Újonc

|
Elküldve: 2007. Július 2. Hétfő, 8:58 Hozzászólás témája: Relocation service tapasztalatok |
|
|
Sziasztok, remélem alaposen átnéztem a fórumot, mielőtt megszólalok.
Néhány utalásr találtam rá, de azt hiszen senki nem írt róla, milyen tapasztalatai vannak a relocation szolgáltatókkal. Mi hamarosan (?) előre m,egkötött szerződéssel megyün ki, vagyis kötött a helyszín (D-K Anglia), ehhez kéne belőni a szállást, a gyereknek az iskolát (+ kutya, macska).
Előre is kösz a segítséget! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 858 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. Július 8. Vasárnap, 21:16 Hozzászólás témája: Re: Relocation service tapasztalatok |
|
|
| Lord_Sandwich írta: | Sziasztok, remélem alaposen átnéztem a fórumot, mielőtt megszólalok.
Néhány utalásr találtam rá, de azt hiszen senki nem írt róla, milyen tapasztalatai vannak a relocation szolgáltatókkal. Mi hamarosan (?) előre m,egkötött szerződéssel megyün ki, vagyis kötött a helyszín (D-K Anglia), ehhez kéne belőni a szállást, a gyereknek az iskolát (+ kutya, macska).
Előre is kösz a segítséget! |
Ha a leendo ceged fizeti a relocation pack-ot, akkor ugyis ok hatarozzak meg a ceget, aki szallit/intez/stb.
Ha meg nem, akkor keszulj ugy nehany ezer fontos tetelre.
Normalisan ugy mukodik a dolog, hogy a szulok kimennek egy hetre, vegigjarjak egy berelt autoval a kornyeket, a ceg emberei mutogatnak hazakat, iskolakat. Igyekezzetek minel tobbet megtudni a kornyekrol, kivalasztani egy jo hazat, iskolat.
Egyre azert vigyazzatok: ha reloc ugynokseggel megy hazat nezni, akkor a landlord szinte meg van gyozodve arrol, hogy a ceg fogja neked berelni es nehez alkudni.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Indyjoe Haladó

Csatlakozott: May 21, 2006 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Ware, Herts
|
Elküldve: 2007. Július 13. Péntek, 20:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem meg az a javaslatom lenne, hogy előbb az iskolát válasszátok ki, és ahhoz közel keressetek házikót. A gyerek beilleszkedését megkönnyítheti, ha az osztálytársai közelében lakik
Udv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lord_Sandwich Újonc

|
Elküldve: 2007. Július 16. Hétfő, 10:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| Kösz a válaszokat! Eddigi kutatásaim alapján én is arra jutottam, hogy az iskola kiválasztása a legfontosabb, legkényesebb. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|