Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Relocation service tapasztalatok

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Lord_Sandwich
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 2. Hétfő, 8:58    Hozzászólás témája: Relocation service tapasztalatok Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, remélem alaposen átnéztem a fórumot, mielőtt megszólalok.
Néhány utalásr találtam rá, de azt hiszen senki nem írt róla, milyen tapasztalatai vannak a relocation szolgáltatókkal. Mi hamarosan (?) előre m,egkötött szerződéssel megyün ki, vagyis kötött a helyszín (D-K Anglia), ehhez kéne belőni a szállást, a gyereknek az iskolát (+ kutya, macska).

Előre is kösz a segítséget!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Július 8. Vasárnap, 21:16    Hozzászólás témája: Re: Relocation service tapasztalatok Hozzászólás az előzmény idézésével

Lord_Sandwich írta:
Sziasztok, remélem alaposen átnéztem a fórumot, mielőtt megszólalok.
Néhány utalásr találtam rá, de azt hiszen senki nem írt róla, milyen tapasztalatai vannak a relocation szolgáltatókkal. Mi hamarosan (?) előre m,egkötött szerződéssel megyün ki, vagyis kötött a helyszín (D-K Anglia), ehhez kéne belőni a szállást, a gyereknek az iskolát (+ kutya, macska).
Előre is kösz a segítséget!

Ha a leendo ceged fizeti a relocation pack-ot, akkor ugyis ok hatarozzak meg a ceget, aki szallit/intez/stb.

Ha meg nem, akkor keszulj ugy nehany ezer fontos tetelre.

Normalisan ugy mukodik a dolog, hogy a szulok kimennek egy hetre, vegigjarjak egy berelt autoval a kornyeket, a ceg emberei mutogatnak hazakat, iskolakat. Igyekezzetek minel tobbet megtudni a kornyekrol, kivalasztani egy jo hazat, iskolat.

Egyre azert vigyazzatok: ha reloc ugynokseggel megy hazat nezni, akkor a landlord szinte meg van gyozodve arrol, hogy a ceg fogja neked berelni es nehez alkudni.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Indyjoe
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Július 13. Péntek, 20:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem meg az a javaslatom lenne, hogy előbb az iskolát válasszátok ki, és ahhoz közel keressetek házikót. A gyerek beilleszkedését megkönnyítheti, ha az osztálytársai közelében lakik

Udv
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Lord_Sandwich
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 16. Hétfő, 10:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kösz a válaszokat! Eddigi kutatásaim alapján én is arra jutottam, hogy az iskola kiválasztása a legfontosabb, legkényesebb.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban