| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
scsillla Újonc

Csatlakozott: Jul 22, 2006 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Április 19. Csütörtök, 0:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves avnire es Artin!
Koszonom szepen a gyors valaszt!! Valaszotok egyertelmu volt, szetnezek majd ezeken a honlapokon, a British Council nevere emlekszem, hogy szoba kerult ezen a forumon, fel is jegyeztem, csak meg nem volt idom ott szetnezni, de igy mindenkeppen utannanezek.
Megegyszer koszonom:
Csilla |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
attilaskyline Újonc

Csatlakozott: Apr 27, 2006 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: York
|
Elküldve: 2007. Június 13. Szerda, 10:42 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok!Attila vagyok.Croydonban élek pontosabban Selsdonban.1 hónapja vagyok kint.Itt szeretnék találni nyelv iskolát. Ha valaki tud itt a közelben egyet és elküldené a címét azt megköszönném. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kacsa Újonc

Csatlakozott: May 08, 2007 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Redcar
|
Elküldve: 2007. Június 14. Csütörtök, 10:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Remélem nem offolok, de ezt a topicot találtam a legmegfelelőbbnek.
Kérdésem lehet, hogy infantilis, de hogyan tud egy angol angolra tanítani egy magyart, amikor magyar nem is tud angolul. Gondolom Ti is, tudjátok, sőt biztos, sokkal nehezebb nyelv, mint a saját nyelvünk lásd az igeidők, és még számos nyelvtani fordulat van még.
Hogyan magyarázz el?
Üdv.:
Kacsa |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

Csatlakozott: Oct 28, 2006 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Beckenham
|
Elküldve: 2007. Június 14. Csütörtök, 10:37 Hozzászólás témája: |
|
|
| Kacsa írta: | Sziasztok!
Remélem nem offolok, de ezt a topicot találtam a legmegfelelőbbnek.
Kérdésem lehet, hogy infantilis, de hogyan tud egy angol angolra tanítani egy magyart, amikor magyar nem is tud angolul. Gondolom Ti is, tudjátok, sőt biztos, sokkal nehezebb nyelv, mint a saját nyelvünk lásd az igeidők, és még számos nyelvtani fordulat van még.
Hogyan magyarázz el?
Üdv.:
Kacsa |
Ha tok alap nelkul erkezik vki, az gaz, de nem remenytelen. Veszel konyvet es belekapaszkodsz a szotarba. Ilyenkor nyilvan a legalapabb dolgokat tanitjak. Kesobb sem bonyolultabb. Sok pelda van, persze a tanaroknak sem konnyu. Mert neha en is kerdezek olyat, hogy csak gondolkodik a tanar, hogy na akkor hogy is? Ha szerencsed van, akkor meg magyar tarsra is talasz. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2007. Június 14. Csütörtök, 11:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| attilaskyline írta: | | Sziasztok!Attila vagyok.Croydonban élek pontosabban Selsdonban.1 hónapja vagyok kint.Itt szeretnék találni nyelv iskolát. Ha valaki tud itt a közelben egyet és elküldené a címét azt megköszönném. |
Enci ajanlott egy 49 GBP/hét iskolát éppen Croydonban. Olvass vissza, biztosan megtalálod! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kacsa Újonc

Csatlakozott: May 08, 2007 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Redcar
|
Elküldve: 2007. Június 15. Péntek, 7:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Cytina!
Ezek szerint senki sem reménytelen . Mennyi időnek kell eltelni ahhoz, hogy az ottani életbe beilleszkedj és mindennapi élet, ne okozzon problémát(természetesen az angol nyelv meg tanulására gondolok),nyelviskolával és nyelviskola nélkül? Milyen gyorsan fogok majd angolul beszélni (tudom, függ az alapodtól alap „C” van és a nyelvérzéktől)
Üdv.:
Kacsa |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
attilaskyline Újonc

Csatlakozott: Apr 27, 2006 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: York
|
Elküldve: 2007. Június 15. Péntek, 10:34 Hozzászólás témája: |
|
|
| Köszi a segítséget!Megnézem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

Csatlakozott: Oct 28, 2006 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Beckenham
|
Elküldve: 2007. Június 15. Péntek, 12:10 Hozzászólás témája: |
|
|
| Kacsa írta: | Szia Cytina!
Ezek szerint senki sem reménytelen . Mennyi időnek kell eltelni ahhoz, hogy az ottani életbe beilleszkedj és mindennapi élet, ne okozzon problémát(természetesen az angol nyelv meg tanulására gondolok),nyelviskolával és nyelviskola nélkül? Milyen gyorsan fogok majd angolul beszélni (tudom, függ az alapodtól alap „C” van és a nyelvérzéktől)
Üdv.:
Kacsa |
Nekem nem volt nyelvvizsgam, jartam nyelvsuliba es igy kellet ugy 3 honap, mire pl fel mertem venni a telefont vagy ertettem a tvt. Attol is fugg, hogy milyen kornyezetben elsz, mert pl ha egy gyarban fogsz dolgozni szinten kulfoldiekkel, akkor ez az ido joval hosszabb lehet. Amugy sztem kell egy jo fel ev, mire magabiztosan beszeled majd a nyelvet. Persze ez meg ekkor sem jelenti azt, hogy ez ido alatt mindent meg tudsz tanulni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
beckye1 Újonc

|
Elküldve: 2007. Július 14. Szombat, 15:58 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok! szeretnek kimenni Londonba, es keresek egy ingyenes nyelvsulit! aug. kozepen megyek, es jo lenne rogton elkezdeni egy tanfolyamot. a nyelvtudasom egyebkent kozepszintu! nagyon jo lenne, ha tudna valaki segiteni infokkal! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Orsi001 Újonc

|
Elküldve: 2007. Augusztus 8. Szerda, 12:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
érdeklődni szeretnék, hogy nem tudjátok véletlenül, hogy milyen felsőfokú szakképzések vannak itt? elkezdtem otthon egy 2 éves intézményi kommuniátor képzést , és a második évet itt szeretném elvégezni. elfogadják itt? mennibe kerül?
Előre is köszönöm:Orsi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zsuan Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 1. Hétfő, 16:55 Hozzászólás témája: nyelvsuli |
|
|
| Sziasztok! Ingyenes nyelvsulit keresek, Hampstead közelében, valaki tud esetleg egy weboldalt vagy telszámot? Köszi zsu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2007. Október 2. Kedd, 6:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Ingyenes, állam által támogatott nyelvtanfolyamok idén szeptembertől megszüntek.
Olcsó nyelvtanfolyamot nyelvtanárokat is képző nyelviskolákban találsz, általában du-onként! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csernobili Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 2. Kedd, 20:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Hi,
Hallottam, hogy van ingyenes nyelvsuli, de itt meg azt olvasom, hogy megszüntek. Ez most tuti? Az összes? Milyen lehetőségek vannak, ha csak nyelvet szeretnék tanulni, de ha lehet minél olcsóbban (ingyen a legjobb), és természetesen színvonalasan. Nem nulláról kellene kezdenem, kb. középszinten tartok. Tudtok segíteni?
Köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2007. Október 3. Szerda, 8:09 Hozzászólás témája: |
|
|
| csernobili írta: | Hi,
Hallottam, hogy van ingyenes nyelvsuli, de itt meg azt olvasom, hogy megszüntek. Ez most tuti? Az összes? Milyen lehetőségek vannak, ha csak nyelvet szeretnék tanulni, de ha lehet minél olcsóbban (ingyen a legjobb), és természetesen színvonalasan. Nem nulláról kellene kezdenem, kb. középszinten tartok. Tudtok segíteni?
Köszi |
Igen, tuti - az allami tamogatas szunt meg, nem a nyelviskolak!
Te Angliaban vagy most vagy Mo-on?
Amit irsz abbol azt az erzesem, hogy Mo-on. HA igy van, akkor nem kell sajnalnod, hogy megszuntek az ingyenes nyelviskolak, mert azok egyebkent is csak hosszu varolistaval voltak elerhetok. (Hosszu=min. 1 ev). Ha csak nyelvet tanulni szeretnel kijonni, akkor sajat tapasztalatbol mondom, hogy nincs ertelme egy 3-4 hetes nyelvtanfolyamnak! Egyereszt ami valoban jo az iszonyat draga, masreszt az olcso nyelviskolakban olyan nyelvtanarok vannak, akik gyakran rosszabbul tudtak helyesen irni, mint en. (csak nehany pelda: Cud, Gloster road, incted - ezeket egy British Council alatal acreditalt nyelviskolaban sikerult megtapasztalnom!) Igazan jol csak akkor tanul meg az ember angolul, ha itt el.
Ha itt vagy - ugy ertem Angliaban, akkor keresd meg a legkozelebbi College-ot, szerintem ok eleg olcsok es jok vagy amit mar korabban is irtam, a tanarokat kepzo iskolakat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
delta2 Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 11. Csütörtök, 11:51 Hozzászólás témája: Help |
|
|
Sziasztok
Tudnátok segíteni? Itt vagyok Londonban. Jövő hétfől dolgozom, a London Bridge-nél van a munkahelyem. Minden hétköznap 5-ig tart a meló. Nem találok nyelvsulit, ahol van képzés heti 5X, este 6-tól 9-ig. Persze az is fontos , hogy a meló után odaérjek 1 órán belül. Illetve keresek ezen felül szombat délelőtti kurzust is.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni
Üdv mindenkinek |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|