Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Encinek! Szobát keresek
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
moyo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 9. Hétfő, 14:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ördögi vagy nagyon őrült
Sziasztok!
Encivel azért jobb ha vigyáztok. Nagyon kedves, és segítőkész, de ha véletlenül nem ok. valami, menned kell, vagy közbejött valami, és nem tudod letölteni az idődet, ugrik az előre kifizetett pénzed. Nincs erre vonatkozó korrekt szerződése, és még csak vissza sem tudod perelni. Számlát sem ad, egy gépelt papír, amit aztán lobogtathatsz, azt fogja mondani a pénz már a könyvelőnél. Forgó szemek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Július 9. Hétfő, 17:37    Hozzászólás témája: Kedves Hozzászólás az előzmény idézésével

Én vállalom a nevem, veled ellentétben.
A szerződésben benne van, hogy 3 hét a felmondási idő. Ha előtte elmész, akkor valóban bukott a kaució. Mi ebben a furcsa? Hol nincs felmondási idő? Ott valószínűleg nem is fogják neked garantálni a szállást mire kimész.Miért nem veszel akkor ki szobát angoltól ahol 6 hónapot kell aláírnod?
A nyomtatott papírt (nem gépelt) szerződésnek hívják, ( mit szeretnél? bőrkötéses szerződést közjegyzővel hitelesítve).Ha kérsz számlát akkor kapsz. A pénzt nem tartjuk a könyvelőnél, arra ott a bank Mosoly A könyvelő könyvel Mosoly Egyébként tudom ki vagy és nem vártam ezt Tőled.Én nem így viselkedtem veled. Ja igen....mint ahogy írtad kedves és segítőkész voltam .
Még amit hozzátennék: Te is tudod, hogy egy mozdulattal törölhettem volna a hozzászólásod, de nem tettem. Miért? Mert nekem teljesen tiszta a lelkiismeretem.
Vissza az elejére
moyo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 9. Hétfő, 21:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajnos a segítőkészség a pénz visszafizetésekor valahol elakadt, egyetlen napot sem aludtunk érte. Hiába volt érvényes szerződés. Nagyon sajnálom azóta is.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Július 9. Hétfő, 22:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az hogy Ti rövidtávra kibéreltek egy szobát, igen megfelelőnek találjátok,megkapjátok a kulcsot, majd megvárjátok hogy elutazzak és akkor közlitek, hogy mégis inkább hazautaztok....kinek a hibája?Én úgy emlékszem azalatt a 2 óra hossza alatt míg nálam voltatok legalább 10x kijelentettétek, hogy itt akartok élni, semmi képp nem akartok vissza menni.Nem akarok itt belemenni a részletekbe, nem is értem miért itt beszélünk róla, de Ti is tudjátok, hogy ami miatt Ti haza indultatok, az egy átlagos családnál nem lenne indok a visszamenetelre.Mások is vannak itt kisgyerekkel.Na mindegy, én nem fogom a bizonyítványom magyarázni.Kapkodtatok össze-vissza, olcsóbb lehetőség kellett a szállodánál, megkaptátok, kulcs és a lehetőség a kezetekben volt, Ti nem éltetek vele.Többek között azóta nem adok ki rövid távra szobát.
Vissza az elejére
szazsa002
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 10. Kedd, 13:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Szept-től Londonban fogok tanulni. A sulim címe:Elephant&Castle,SE1 6SB. Megnéztem a térképen, ez pont az 1-es és 2-es zóna határán van(ill. inkább az 1-ben:). Véleményetek szerint melyik lenne kifizetődőbb: ha a belső, drágább zónában keresek szállást (ha egyáltalán kapok?), vagy a külső, de olcsóbb zónákban, viszont fizetem az útiköltségeket is.
Továbbá:mi a különbség a flat és a studio között?
Köszönöm előre is a segítséget!
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Július 11. Szerda, 18:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

South Bank University? Én nem oda járok, de itt lakunk a környéken. A válasz nagyon egyszerű: a pénz dönti el. Belvárosban lakni jó, mert minden közel van, de drágább a lakásbérlés! Egy külső zónába éjszaka nem egyszerű a belvárosból hazamenni, nappal vonattal nem gond, de drágább a bérlet.

Ha itt akarsz bent lakni, akkor kb. 160 font hetente egy studio (kb. 20nm, minden egy térben: szoba konyha, fürdő, WC külön). A flat-et általában arra használják, ha konyha külön van a szobától vagy konyha-nappali egyben, de van külön háló. Vigázz, sokszor az előbbit már 1 bedroom flatnek hívják!

Szóval, lakbér: kb. 160/hét, Council tax: 100/hó, TV licence kb.130 /év, ha egyetemista vagy talán mintha kevesebb lenne. Villany: 20/hó, Gáz:20/hó (fűtéssel, éves átalány), internet: 10/hótól felfelé, ehhez itt kell telefonvonal is: 11/hó, vízdíj: 100/6hónap. (ez a mi rezsink, nem sokkal nagyobb lakás) Lakást csak úgy adnak ki neked, ha itt vagy 6 hónapja és folyamatosan van munkád, ha valaki kezességet vállal érted (ismersz olyan britet, aki ezt megteszi?) vagy előre kifizetsz 6 hónapot.

Szobát viszont 120-140/hét körül találsz a környéken.

Amit kerülj el: Az East street és közvetlen környezete, Old Ford Rd, Peckham. A 10 emeletes házakat mindenképpen kerüld el és Council flat-be ha lehet ne költözz - de azok közül nem mindegyik olyan szörnyű, látni kell.
Vissza az elejére
Julianna
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 24. Vasárnap, 6:41    Hozzászólás témája: Encinek Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Férjem április végén szeretne kimenni Londonba. Szállás kellene neki, tudsz segiteni?
Júniustól szeretnénk csatlakozni a páromhoz (4 és 7 éves gyerekekkel), igy valami olcsóbb, de nyugodtabb lakás vagy ház kibérlésében szeretnénk a segitségedet kérni. Mindez hosszabb távra, mert gyerekeket már ott akarom beiratni iskolába. A kiköltözést hosszú időre tervezzük.
Segitségedet köszönöm!

dvorniknejulia@freemail.hu
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban