Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

magyar jogsit angolra cserelni ausztraliabol...

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Angol jogsi
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Milott2
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 8. Vasárnap, 12:02    Hozzászólás témája: magyar jogsit angolra cserelni ausztraliabol... Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy baratom sziv kint Ausztraliaban a magyar jogsijaval. Ott ujra le kellene vizsgaznia, hogy jogsit kaphasson, mig az angol jogsikat siman elfogadjak/becserelik.

En Londonban vagyok, az en magyar jogsimat mar reg becsereltem angolra.

Van valami otlet, hogy szerezhetnenk meg neki az angol jogsit legegyserubben?

Elso gondolatom: a baratom elkuldi nekem a magyar jogsijat es utlevelet(vmi xtra secure maillel) es en innen postai uton becsereltetem a jogsijat a DVLA-nal, majd visszapostazom az utlevelet es az angol jogsit...

Ez mukodne? Van ennel egyszerubb modszer? Pl. olyan, hogy ne kelljen hosszu hetekig nelkuloznie az utlevelet?

thx
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Július 8. Vasárnap, 21:27    Hozzászólás témája: Re: magyar jogsit angolra cserelni ausztraliabol... Hozzászólás az előzmény idézésével

Milott2 írta:
Egy baratom sziv kint Ausztraliaban a magyar jogsijaval. Ott ujra le kellene vizsgaznia, hogy jogsit kaphasson, mig az angol jogsikat siman elfogadjak/becserelik.

En Londonban vagyok, az en magyar jogsimat mar reg becsereltem angolra.

Van valami otlet, hogy szerezhetnenk meg neki az angol jogsit legegyserubben?

Elso gondolatom: a baratom elkuldi nekem a magyar jogsijat es utlevelet(vmi xtra secure maillel) es en innen postai uton becsereltetem a jogsijat a DVLA-nal, majd visszapostazom az utlevelet es az angol jogsit...

Ez mukodne? Van ennel egyszerubb modszer? Pl. olyan, hogy ne kelljen hosszu hetekig nelkuloznie az utlevelet?

thx

Hummm.... A cserelt jogsin rajta kell, hogy legyen, hogy minek alapjan allitottak ki - azaz hogy ez egy magyar jogositvany angolositva. Ugyan en meg becserelve kapott angol jogsit nem lattam, de a finn verzion rajta volt az egyeb megjegyzesek kozott, hogy HU es a magyar jogsim szama.

Ha ezt az ausztralok kiszurjak, akkor ciki van, mert kiadott egy csomo penzt a semmiert... Persze probalkozni lehet.

Utlevel meg nem biztos, hogy kell, a magyar szemelyi is eleg, nem is kell rendelkezned utlevellel ahhoz, hogy itt (avagy barhol az EU-n belul) elj. Eleg az ID kartya.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Angol jogsi Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban