| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Milott2 Újonc

|
Elküldve: 2007. Július 8. Vasárnap, 12:02 Hozzászólás témája: magyar jogsit angolra cserelni ausztraliabol... |
|
|
Egy baratom sziv kint Ausztraliaban a magyar jogsijaval. Ott ujra le kellene vizsgaznia, hogy jogsit kaphasson, mig az angol jogsikat siman elfogadjak/becserelik.
En Londonban vagyok, az en magyar jogsimat mar reg becsereltem angolra.
Van valami otlet, hogy szerezhetnenk meg neki az angol jogsit legegyserubben?
Elso gondolatom: a baratom elkuldi nekem a magyar jogsijat es utlevelet(vmi xtra secure maillel) es en innen postai uton becsereltetem a jogsijat a DVLA-nal, majd visszapostazom az utlevelet es az angol jogsit...
Ez mukodne? Van ennel egyszerubb modszer? Pl. olyan, hogy ne kelljen hosszu hetekig nelkuloznie az utlevelet?
thx |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 859 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. Július 8. Vasárnap, 21:27 Hozzászólás témája: Re: magyar jogsit angolra cserelni ausztraliabol... |
|
|
| Milott2 írta: | Egy baratom sziv kint Ausztraliaban a magyar jogsijaval. Ott ujra le kellene vizsgaznia, hogy jogsit kaphasson, mig az angol jogsikat siman elfogadjak/becserelik.
En Londonban vagyok, az en magyar jogsimat mar reg becsereltem angolra.
Van valami otlet, hogy szerezhetnenk meg neki az angol jogsit legegyserubben?
Elso gondolatom: a baratom elkuldi nekem a magyar jogsijat es utlevelet(vmi xtra secure maillel) es en innen postai uton becsereltetem a jogsijat a DVLA-nal, majd visszapostazom az utlevelet es az angol jogsit...
Ez mukodne? Van ennel egyszerubb modszer? Pl. olyan, hogy ne kelljen hosszu hetekig nelkuloznie az utlevelet?
thx |
Hummm.... A cserelt jogsin rajta kell, hogy legyen, hogy minek alapjan allitottak ki - azaz hogy ez egy magyar jogositvany angolositva. Ugyan en meg becserelve kapott angol jogsit nem lattam, de a finn verzion rajta volt az egyeb megjegyzesek kozott, hogy HU es a magyar jogsim szama.
Ha ezt az ausztralok kiszurjak, akkor ciki van, mert kiadott egy csomo penzt a semmiert... Persze probalkozni lehet.
Utlevel meg nem biztos, hogy kell, a magyar szemelyi is eleg, nem is kell rendelkezned utlevellel ahhoz, hogy itt (avagy barhol az EU-n belul) elj. Eleg az ID kartya.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|