| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Szeptember 12. Kedd, 6:48 Hozzászólás témája: Szórólapozás |
|
|
FRISS HIRDETÉS, MOST TALÁLTAM:
Szórólapozás Észak-Londonban
Sziasztok!
A főnököm három dry cleaning üzlet tulajdonosa, és új akciója elterjesztéséhez megbízható magyar szórólapozók jelentkezését várja, 6 embert, akik kettesével három boltja körzetében folyamatosan, part-time-ban utalványokat szórnának. Napi 1000 szórólapért kezdetben 20 fontot fizetne, de ha végre!!! megbízható embereket találna, többet is hajlandó adni.
Az üzletek Barnetben, Winchmore Hillben és Londonon kívül, Cuffleyban találhatók, ide a vonatjegyet fizeti. A munka délelőtt vagy délután, végezhető, akár heti hat napban is.
Már nem először keresek a főnöknek magyar szórólapozókat, és eddig főleg link illetők jelentkeztek, akik sokszor a kukába dobták a cuccot, azután nekem volt kellemetlen az ügy, mert szegény főnök úr azt hiszi, minden londoni magyar az én haverom is egyben, ezért kérek mindenkit, jól gondolja meg, mielőtt belevágna.
Ha érdekel a lehetőség, engem is kereshettek a 0772 4342 398-on,vagy a főnököt, Eddy-t angol nyelven a 0794 4486 607-on. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Szeptember 26. Kedd, 7:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Friss Hirdetés!
Megkertek hogy keressek par embert haverom helyett szorolapozasra 20-30 per nap kocsival visznek.Azoknak lenne aktualis akik woodgreenbe vagy kornyeken laknak. Holnap lehet is kezdeni de egy szamra kellene smst kuldeni vagy felhivni: 07786571755 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
stanb Újonc

|
Elküldve: 2006. Szeptember 26. Kedd, 13:05 Hozzászólás témája: |
|
|
hello.
lenne egy kérdésem, igaz lehet h nem ez a legmegfelelőbb topic :O)
egyik jó barátommal nyáron szeretnénk kimenni Londonba.
mivel az indulótőkénk nem a legnagyobb ezért szeretnénk dolgozni kinttartózkodásunk ideje alatt. addigra mind2-en elmúlunk 18 évesek.
neki középfokúja van többek között angolból is, én most megyek nemsokára vizsgára.
a kérdésem az lenne, hogy lehet-e előre munkát leszervezni, teszem azt 2 héttel a kiutazás előtt már bizotsat tudni.
a választ előre is köszönöm
Balázs
u.i.: ha tényleg nem a legjobb topicot használom akkor pls egy kis iránymutatást h melyikre írjak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
eniko985 Újonc

|
Elküldve: 2006. November 2. Csütörtök, 18:36 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok!Az a nagy helyzet,hogy mi fiatal házasok vagyunk,kb 6 hónapja bujom anetet ,e-mailt írogatok,de senki nem válaszol.Szeretnénk Angliában dolgozni én 3 évig egy szállodában dolgoztam,mint szobalány,majd később mosogató a férjem pedig biztonsági őr!Kérlek titeket ha tudtok segítsetek nekünk!Ja és olyan szállás kellene ami különállo(szoba,konyha,fürdő)! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2006. November 2. Csütörtök, 19:05 Hozzászólás témája: |
|
|
| eniko985 írta: | | Sziasztok!Az a nagy helyzet,hogy mi fiatal házasok vagyunk,kb 6 hónapja bujom anetet ,e-mailt írogatok,de senki nem válaszol.Szeretnénk Angliában dolgozni én 3 évig egy szállodában dolgoztam,mint szobalány,majd később mosogató a férjem pedig biztonsági őr!Kérlek titeket ha tudtok segítsetek nekünk!Ja és olyan szállás kellene ami különállo(szoba,konyha,fürdő)! |
Ne haragudj, de mindezt magadnak kell elintezned, sem a szallast, sem a munkat nem fogja senki a feneked ala tenni. Informaciokat es tanacsokat itt talalsz, neha, ha latunk valami hirdetest, felrakjuk ide, de magadnak kell az egesz utan menned. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. November 2. Csütörtök, 19:59 Hozzászólás témája: |
|
|
| Valószinűleg azért nem kaptatok választ eddig, mert ha meglátják, hogy nem itt vagytok, rögtön félrerakják a jelentkezéseteket. Az ilyen állásokra itt kell jelentkezni. Biztonsági őröknek általában kell SIS kártya / vizsga, és nem fizetik meg őket. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
matthew Újonc

|
Elküldve: 2006. November 10. Péntek, 17:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Fiatal lanyok es fiuk!
Szorolapozos, ujsagkihordos munka azonnali kezdessel! (nov.13)
Angol nyelvtudas nem szukseges, megbizhatosag es jo attitud annal inkabb!
Fizetes hetente, keszpenzben!
Ha erdekel, jelentkezni az alabbi telefonszamon:
Matthew: 07858470526 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ibcsike Újonc

Csatlakozott: Mar 01, 2007 Hozzászólások: 29 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Július 7. Szombat, 16:51 Hozzászólás témája: tarsadalmi |
|
|
| En ugy hallottam hogy a szorolapozast inyen csinaljak,ez igaz? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kiki8607 Újonc

|
Elküldve: 2007. Július 7. Szombat, 22:46 Hozzászólás témája: meló |
|
|
| lenne még ilyen munka ?mennénk ki 2en és kellene valami meló |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ibcsike Újonc

Csatlakozott: Mar 01, 2007 Hozzászólások: 29 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Július 25. Szerda, 7:44 Hozzászólás témája: lev |
|
|
| Londonba, szallodaba tudok melot, takaritast, de nagyon kemeny, en meg ott vagyok.Es semmit nem tudok angolul. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
katy20 Újonc

|
Elküldve: 2007. Július 27. Péntek, 19:53 Hozzászólás témája: |
|
|
| Szia Ibcsike!Engen erdekelne a munka mar 2hete kintvagyok es nem talaltam semmit,ha tudsz valami infot legyszi segits!zonnal tudnek kezdeni! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsocc Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 27. Péntek, 13:35 Hozzászólás témája: c |
|
|
sziasztok
keresek munkát de nem tudom hogy van a szórólapozás angolul:)
ebben valai segitsen!!
köszöntem! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|