Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Nekem tetszik.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Nekem tetszik.
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Véleményed
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Neked tetszik?
Igen
93%
 93%  [ 88 ]
Lehetne jobb is
6%
 6%  [ 6 ]
Nem tudom
0%
 0%  [ 0 ]
Összes szavazat : 94

Szerző Üzenet
lenoxa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 26. Péntek, 18:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bárkinek szívesen segítek, ha vki szeretne beszélgetni, egy kis vigasztalásra vágyik egy "anyukától", panaszkodna; szívesen adok főzési tanácsokat egyszerű itthoni ételek elkészítéséhez és ehhez hasonlók..., vagy bármiben, amiben tudok...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 27. Szombat, 16:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Minden szep, minden jo, mindennel meg vagyok elegedve. DE

Del-London, please, nem del-London!
Vissza az elejére
Redarrow
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 15. Csütörtök, 20:15    Hozzászólás témája: velemeny, Hozzászólás az előzmény idézésével

Szivesen segitek is....

Uj vagyok itt, s soha sem forumoztam, csupan otleteim lennenek, bar jol navigalok megsem igazodom ki ezen forum rejtelmeiben. Nem vetek senkire sem kovet, hisz semmi alapon nincs ra. Az otlet es kezdemenyezes gyonyoru és nagy eredmégy sok erofeszites resze, ebben biztos vagyok. Azt nem tudom hagyan alkottak de oszinte elismeresem az ovék. A forumos resz gondolom egy sablon prg. Csupan ehhez szeretnek szereny javaslatokat tenni.
- jo lenne szerintem azon beallitasokat a felso sorban elhelyezni mint a hozzaszolasok sorrendje... idoben nov, csok. mert idegrohamot kapok az egyes elemek laponkenti beallitasanal, ha van megoldas valahol erre ugy elnezest kerek s halgatom a megoldast...
- szerintem ha jobban korvonalaznank a temakat pontositanak targykoroket biztos lenek abban jomagam s minden kezdo konnyen s gyorsan talalja meg ebben szivesen segitek.
-Ha valaki uj hozzaszolast indit az egy uj konyvtarba kerulne, amit mi avagy a moderator tenne a vegleges helyere, s persze irasban kozolnenk az illetovel hova is kerult...
igy nem lenne zavar

persze mindez mennyire megoldhato illetve hogy kivitelezheto az egy masik totenet, mivel menedzserkent dolgoztam szivesen segitenek ujragondolni nemely otletet csinaljunk meg szinvonalasabb lapot az oldalból....

udv
Redarrow
Vissza az elejére
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 10. Szombat, 17:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Uff sappadtarc testverek! Valaki segitsen mar egy busulo apacson... Szomorú
WinneTWO sehol sem talalni egy indianos smiley-t vagy kepet, ami kisebb mint 6KB. Ha valakinek vanni egy, tegye mar fol a Galeriaba! (A legjobbat felrako nyeremenye: W2 ingyen csinalni neki uj hairstyle, melynek neve skalpolas. Nevető )
Vissza az elejére
dydand
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Április 12. Csütörtök, 13:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lehet, hogy az én gépemben van a hiba, de húsvét óta a fórumok előtti piktogramok nem úgy viselkednek, ahogy kellene. Ha van új hozzászólás, akkor sárgák (narancssárgák) ami normális, de ha az egyikbe bemegyek (mondjuk az Okoskába), elolvasom az új tartalmat, majd visszamegyek a főmenübe, akkor a többi fórum előti piktogram is fehér lesz, mintha már mindet olvastam volna. Ez eddig nem így volt, így most értetlenül állok a dolog előtt.

Másnál ez normálisan megy? Ha igen, akkor a saját házam táján kell körbenéznem. Zavarban levő
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
ditke
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 19. Szombat, 19:01    Hozzászólás témája: Az oldalról Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Most találtam meg ezt az oldalt, és bár nem olvastam még el minden infót, már IMÁDOM!

Ditke
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 22. Kedd, 13:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tenyleg nagyon jo, hogy van ez a forum, megis haldokolni latszik. Egyre kevesebben irogatunk... Mi lehet az oka? Talan a jo ido, vagy a tul sok melo? Vagy esetleg tobben mennek haza, mint jonnek ki? Szomorú
Vissza az elejére
xSIDx
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 23. Szerda, 10:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

vagy talán majdnem mindenre van már válasz ha olvasol mielőtt kérdezel.. Vicces

szerintem ez így jó..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 23. Szerda, 11:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

xSIDx írta:
vagy talán majdnem mindenre van már válasz ha olvasol mielőtt kérdezel.. Vicces

szerintem ez így jó..

Van benne valami... Vegsosoron ide nem chatelni jar fel az ember, hanem jotekony informaciokkal feltolteni agykapacitasat.. Nagyon boldog
Vissza az elejére
xSIDx
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 23. Szerda, 19:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

igaz.. Nagyon boldog

bár azt sem bánnám ha chat is lenne.. Vicces
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 24. Csütörtök, 6:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Majd meg bánnád, amikor 102xre válaszolnál ugyan arra a kérdésre. Mosoly
Vissza az elejére
xSIDx
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 24. Csütörtök, 20:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát az igaz.. Sokkolt
Vissza az elejére
zoleee
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 6. Szerda, 14:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Frankó! ...és ÉLŐ!
Gyors választ kaptam, és közben számos érdekeset elolvastam.

Gratulálok! Jó kis oldal. Visszajáró olvasó leszek a közeljövőben.

Ja... bocs, hogy két helyen is felvetettem a kérdésemet egyszerre...

Köszi! Sok sikert a továbbiakban!
Vissza az elejére
Lord_Sandwich
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 2. Hétfő, 9:01    Hozzászólás témája: Kösz! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Néhány hete gyűjtögetem az információkat. Sok "expat" fórumba benéztem, de messze ez tűnik a leghasználhatóbbnak. Kösz!
Vissza az elejére
Babybaba
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 5. Csütörtök, 14:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem tok jo dolog amit letrehoztatok es csinaltok.Nincs olyan nap hogy ne olvasnam a forumokat es nagyon sok fontos infot innen tudtam meg.Le a kalappal azok elott akik ezt meg alkottak es "foglalkoznak" honfitarsaikkal.Gratula elso sorban Encinek.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Véleményed Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
6 / 8 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban