Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Relocation service tapasztalatok

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Lord_Sandwich
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 2. Hétfő, 8:58    Hozzászólás témája: Relocation service tapasztalatok Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, remélem alaposen átnéztem a fórumot, mielőtt megszólalok.
Néhány utalásr találtam rá, de azt hiszen senki nem írt róla, milyen tapasztalatai vannak a relocation szolgáltatókkal. Mi hamarosan (?) előre m,egkötött szerződéssel megyün ki, vagyis kötött a helyszín (D-K Anglia), ehhez kéne belőni a szállást, a gyereknek az iskolát (+ kutya, macska).

Előre is kösz a segítséget!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Július 8. Vasárnap, 21:16    Hozzászólás témája: Re: Relocation service tapasztalatok Hozzászólás az előzmény idézésével

Lord_Sandwich írta:
Sziasztok, remélem alaposen átnéztem a fórumot, mielőtt megszólalok.
Néhány utalásr találtam rá, de azt hiszen senki nem írt róla, milyen tapasztalatai vannak a relocation szolgáltatókkal. Mi hamarosan (?) előre m,egkötött szerződéssel megyün ki, vagyis kötött a helyszín (D-K Anglia), ehhez kéne belőni a szállást, a gyereknek az iskolát (+ kutya, macska).
Előre is kösz a segítséget!

Ha a leendo ceged fizeti a relocation pack-ot, akkor ugyis ok hatarozzak meg a ceget, aki szallit/intez/stb.

Ha meg nem, akkor keszulj ugy nehany ezer fontos tetelre.

Normalisan ugy mukodik a dolog, hogy a szulok kimennek egy hetre, vegigjarjak egy berelt autoval a kornyeket, a ceg emberei mutogatnak hazakat, iskolakat. Igyekezzetek minel tobbet megtudni a kornyekrol, kivalasztani egy jo hazat, iskolat.

Egyre azert vigyazzatok: ha reloc ugynokseggel megy hazat nezni, akkor a landlord szinte meg van gyozodve arrol, hogy a ceg fogja neked berelni es nehez alkudni.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Indyjoe
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Július 13. Péntek, 20:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem meg az a javaslatom lenne, hogy előbb az iskolát válasszátok ki, és ahhoz közel keressetek házikót. A gyerek beilleszkedését megkönnyítheti, ha az osztálytársai közelében lakik

Udv
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Lord_Sandwich
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 16. Hétfő, 10:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kösz a válaszokat! Eddigi kutatásaim alapján én is arra jutottam, hogy az iskola kiválasztása a legfontosabb, legkényesebb.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban