Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Brighton és környéke
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Brighton és környéke

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
LowFreq
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 25. Hétfő, 18:02    Hozzászólás témája: Brighton és környéke Hozzászólás az előzmény idézésével

Szivesen találkoznék fiatalokkal Brighton környékén.Ha valaki itt él a környéken,esetleg néha bulizni támad kedve,jelezze.Én egy 29éves debreceni kölök vagyok,kiegyensúlyozott élettel csak egyedül jöttem az unokatesvéremhez és szükségem lenne pár cimbire!csajok se kiméljenek! Kacsintó
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ibcsike
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 3. Kedd, 22:06    Hozzászólás témája: Brighton es kornyeke Hozzászólás az előzmény idézésével

En meg csak egy hete vagyok itt de nagyon rossz tapasztalat ert,mert ugy jottem ki hogy megvan az allas, de mire ideertem felvettek mast.En 39 eves vagyok, es a lanyommal, meg a baratjaval jottunk.Holnap megyunk Brightonba munkat keresni, kulonben Chovdorovba lakunk, de itt semmi nincs kihalt a varos,pedig mi is mennenk csavarogni.Ha tudsz jo szallast irjal legyszi, akkor atkoltozunk, es mehetunk eggyut bulizni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
gealegy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 20. Péntek, 17:11    Hozzászólás témája: Re: Brighton és környéke Hozzászólás az előzmény idézésével

LowFreq írta:
Szivesen találkoznék fiatalokkal Brighton környékén.Ha valaki itt él a környéken,esetleg néha bulizni támad kedve,jelezze.Én egy 29éves debreceni kölök vagyok,kiegyensúlyozott élettel csak egyedül jöttem az unokatesvéremhez és szükségem lenne pár cimbire!csajok se kiméljenek! Kacsintó

Hello!
nagyon fontos lenne egy kis segítség...
én júli 25én mennék Brightonba össz vissz 2napra és kéne valami nagyon olcsó szállás. Bárhol elalszom, földön kertben (sátorban) tényleg bárhol. Vagy esetleg nem tudsz valami jó kempinget a városközponthoz közel, vagy valahol Saltdean környékén. nagyon nagyon fontos lenne!
előre is köszi a segítséged.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban