Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Most már mindent tudunk :-)
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Most már mindent tudunk :-)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Angol jogsi
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
CALEB
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 24. Csütörtök, 9:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Én azt szeretném megkérdezni,ha van D ( buszra) vizsgám akkor azt is ugyanigy ki lehet cserélni? És mennyire lehet ezzel munkát találni? mi a feltétel ? Bocsánat hogy kicsit elkanyarodtam...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
kicsiEn
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 28. Hétfő, 10:28    Hozzászólás témája: CBT a jogsi mellé?? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Állítólag ha motoros futár szeretnék lenni, akkor meg kell szereznem a jogsi mellé a CBT nevű vizsgát vagy engedélyt is.
nem tudja valaki, hogy ez pontosan mit takar?
Ahogy láttam ezt a friss jogsi mellé kell megcsinálni kint, de én itthonról vinném a jó öreg nagymotoros jogsimat és azt cserélném le. akkor is kell vajon a munkavállaláshoz a CBT?? Forgó szemek

Adják ha fizetek érte vagy külön vizsgázni kell érte?

Köszi
"...aztán tevére ülnek és maláriások lesznek, mert nekik látni kell hogy fekszenek mumiásan dobozolva a valódi egyiptomiak. (A sírnak használt, piramidon nevü hegyes tabletták a sivatagban találhatók ásatás révén. )"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bimbi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 31. Csütörtök, 19:47    Hozzászólás témája: amerikai jogsim van mit csinaljak???? Hozzászólás az előzmény idézésével

most jottem new yorkbol 5 napja .kamion sofor voltam .lehet e angol jogsim ??? :( es mennyi lenne ha valaki tud valamit koszi ....
Vissza az elejére
market77
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 1. Péntek, 17:37    Hozzászólás témája: Re: amerikai jogsim van mit csinaljak???? Hozzászólás az előzmény idézésével

bimbi írta:
most jottem new yorkbol 5 napja .kamion sofor voltam .lehet e angol jogsim ??? Szomorú es mennyi lenne ha valaki tud valamit koszi ....

Hali!

Nézd meg ezt az oldalt: http://www.dvla.gov.uk/

NY? Hajaj! Ott milyen volt? Miért jöttél el?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
bimbi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 1. Péntek, 18:03    Hozzászólás témája: bimbi Hozzászólás az előzmény idézésével

hallo :D vagyok megint am .kosz.a tipp et .voltam a dvla ben .wimbledon ban van.green tube ...kell ha valaki megy oda .azt mondtak hogy nem lehet transferalni .az amerikai jogsit .de aweb az mondja lehet ????????/nem tom 8O o ja 12 evet voltam ott eleg volt ....
Vissza az elejére
bimbi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 1. Péntek, 18:04    Hozzászólás témája: bimbi Hozzászólás az előzmény idézésével

hallo :D vagyok megint am .kosz.a tipp et .voltam a dvla ben .wimbledon ban van.green tube ...kell ha valaki megy oda .azt mondtak hogy nem lehet transferalni .az amerikai jogsit .de aweb az mondja lehet ????????/nem tom 8O o ja 12 evet voltam ott eleg volt ....
Vissza az elejére
attilaskyline
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 8. Péntek, 13:26    Hozzászólás témája: jogsi Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Attila vagyok.Egy kis tanács kéne.Elmemtem wimledomba becseréltetni jogsimat.Minden úgy történt ahogy leirtátok.De 6. hete várom és semmi azt mondták max 4 hét.Visszamenjek vagy még várjak?
Vissza az elejére
bimbi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 8. Péntek, 13:42    Hozzászólás témája: bimbitol Hozzászólás az előzmény idézésével

szia .bimbi vagyoka dvla office telefonszama itt van ha segit...0870 850 0007.ez wimbledon ban van .a masik az it van0870 240 0009 costumer service.hivd fel oket az job .ne menj feleglenesen.www,dvla.gov.uk.az is jo .
Vissza az elejére
attilaskyline
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 9. Szombat, 12:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Köszi az elérhetőségeket Bimbi.
Vissza az elejére
attilaskyline
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 13. Szerda, 10:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Attila vagyok!7 hét várakozás után felhívtam a DVLA-t és kiderült, elfelejtették postázni a jogsim.Ma expess küldik/majd meglátom ha megkapom persze/ Az LGV az a Large Goods Vehicle viszont én sem tudom mit takat a HGV.Ha valaki tudja akkor küldje nekem köszi. Egy kérdés. Kamionsöfőrök!A digitális tachográf kártyát is le kell cseréltetni ittenire? A gép ugyanaz a kártya végülis ugyanaz csak más a nyelv de kártya EU-s. Ha valaki tud NI-vel kapcsolatos tel számot,köszönném ha elküldenétek mivel azt is várom 5 hete.Köszi !
Vissza az elejére
xSIDx
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 15. Péntek, 13:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

az LGV a "b" jogsival vezethető teherautó(furgon) a HGV a "c" jogsit igénylő..
asszem..
azon belül meg van ugye a class1-2-3 ami c+e, c, c1 a magyar kategóriában..
ha nem így van javítson ki valaki..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
mazsola21
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 15. Péntek, 17:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!
Úgy vettem ki a szavaitokból, hogy a jogsi jó ha van, ha bankszámlát akarok csinálni, de mire az megjön az 3 hét, és addig vállalhatok munkát? Vagy meg kell várnom míg tudok bankszámlát nyitni?
Vissza az elejére
bimbi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 15. Péntek, 20:09    Hozzászólás témája: bimbi Hozzászólás az előzmény idézésével

hallo hallo..mi a paja?a jogsi az 7 het mire megkapod.az sok .a banhoz csak csinalj masolatot .mond hogy jogsit csinalsz .ennyi..mas nem kell.
Vissza az elejére
bimbi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 15. Péntek, 20:13    Hozzászólás témája: bimbitol Hozzászólás az előzmény idézésével

heavy gods hgv.valtos .hgv .automata.kamion..nem auto.1.2.3.az mar 7.5.tonna .40.tonnaig megy fol.
Vissza az elejére
attilaskyline
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 16. Szombat, 9:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Bimbi köszi!A 7. héten meg is kaptam a jogsit nagy boldogan.Gondoltam végre elkezdhetek keresni valami kamionos céget mert otthon is nemzetköziben nyomtam a pedált az 17m-es csodával.De ezek még mindig szivatnak.Megvan a jogsim!Meg megkaptam az összes kategóriát.B,BE,B1,C,C1,CE .Csak úgy elrontották,hogy azt gondolhatnám ,hogy nagyon menő csávó vagyok,mert jelen helyzetben 1éves 1hónapos korom óta rendelkezem B kategóriás jogsival.Asszem ez világcsúcs.Most hétfőn úrja telefon,reklamáció újra.Csak mit csináljak evvel a szarral? Hiába,nem egyszerű az élet!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Angol jogsi Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Következő
11 / 13 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban