Elküldve: 2007. Január 26. Péntek, 23:37 Hozzászólás témája:
Salátaevőknek ajánlom a figyelmébe a TESCO beetroot salad-ot, van még benne a céklán kívül spenót és madárbegy saláta is. Olivaolajjal és egy kis balzsamecettel isteni, kiadós és az ára sem vészes!
Csatlakozott: Mar 18, 2007 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: gödöllő
Elküldve: 2007. Június 3. Vasárnap, 7:43 Hozzászólás témája:
Ahogy olvastam ruha helyett az ember lányának sok sóval és fűszerrel kell felszerelkeznie Legalább lefogyok ha angliába költözök a hússal nem vagyunk épp jó haverságba!!! Köszi mindenkinek az élmény beszámolókat
Csatlakozott: Feb 04, 2006 Hozzászólások: 304 Tartózkodási hely: Chesham/Buckinghamshire
Elküldve: 2007. Június 3. Vasárnap, 15:51 Hozzászólás témája:
kemy11 írta:
Ahogy olvastam ruha helyett az ember lányának sok sóval és fűszerrel kell felszerelkeznie Legalább lefogyok ha angliába költözök a hússal nem vagyunk épp jó haverságba!!! Köszi mindenkinek az élmény beszámolókat
Aha. Majd rajossz! Egy honap alatt ot kilot hiztam. _________________ Nem az a nagy dolog ha leviszel egy lovat a folyóhoz, hanem az ha ráveszed hogy háton ússzon.
Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
Elküldve: 2007. Június 9. Szombat, 12:11 Hozzászólás témája:
Christine írta:
Aha. Majd rajossz! Egy honap alatt ot kilot hiztam.
Nem tudom hogy csinaltad, az angol kajak nagyon xarul vannak izesitve. En mar csak tudom. Nemregiben kaptam munkat a BBC Television Centre-ben mint general assistant (az epuleten beluli ettermekben, bufekben melozom), ezert napi 3,5 fontig ingyen ehetek es ihatok. Am a tegnapi borzalmas lunch utan elhataroztam: keszetelt soha tobbet nem eszem ott. Max szedvics, vagy panini! _________________ Uff-szolott a nema indian es kopasz hajanal fogva kirangatta magat a feneketlen mocsarbol, felugrott tegnap megdoglott lovara, majd kivagtatott a nemletezo pusztasagra; ott aztan otthonhagyott fegyverevel megskalpolta szinten tar, halvaszuletett batyjat.
Csatlakozott: Feb 04, 2006 Hozzászólások: 304 Tartózkodási hely: Chesham/Buckinghamshire
Elküldve: 2007. Június 10. Vasárnap, 7:42 Hozzászólás témája:
WinneTWO írta:
Nem tudom hogy csinaltad, az angol kajak nagyon xarul vannak izesitve. En mar csak tudom. Nemregiben kaptam munkat a BBC Television Centre-ben mint general assistant (az epuleten beluli ettermekben, bufekben melozom), ezert napi 3,5 fontig ingyen ehetek es ihatok. Am a tegnapi borzalmas lunch utan elhataroztam: keszetelt soha tobbet nem eszem ott. Max szedvics, vagy panini!
Idovel meg fogod talalni a fogadra valo kajakat. Es olyan egy ev utan a rosszat se erzed olyan rossznak majd. Ha csak nem nagyon szemellenzos az ember akkor azert idovel "aklimatizalodik". Nekem szemely szerint a finompekaru illetve az edessegek, desszert felek jottek be legeloszor. Majd utanna a kremlevesek, illetve a hot and spicy csirkefelek. De igy majdnem ket ev utan mar szinte mindent ehetonek talalok. Legutobb akkor remultem meg mikor egyszer csak radobbentem hogy az eddig bun rossznak erzet tej is egesz elfogadhato izu lett szamomra. Ekkor jottem ra hogy alighanem befejezodott nalam az atallas idoszaka. _________________ Nem az a nagy dolog ha leviszel egy lovat a folyóhoz, hanem az ha ráveszed hogy háton ússzon.
Elküldve: 2007. Június 11. Hétfő, 11:12 Hozzászólás témája:
Szerintem meg ami rossz az rossz is marad. Az angol kajak bunrosszak egy atlag kozep-europai embernek. Ne mond mar nekem ha ha haza mennel meg mindig azt mondanad a szar iztelen fish and chips meg a mindenfele tuledes mu pekaru meg az egyeb mirelit arukra hogy milyen jok valojaban.
Elküldve: 2007. Június 11. Hétfő, 17:19 Hozzászólás témája:
Bonham írta:
Szerintem meg ami rossz az rossz is marad. Az angol kajak bunrosszak egy atlag kozep-europai embernek. Ne mond mar nekem ha ha haza mennel meg mindig azt mondanad a szar iztelen fish and chips meg a mindenfele tuledes mu pekaru meg az egyeb mirelit arukra hogy milyen jok valojaban.
Tudod en mar nem megyek haza. Szoval nekem az van amit itt fel lelheto. Ebbol kell "gazdalkodni". Es en hiszek abben hogy valtozik az ember izlese. Foleg ha ra van kenyszeritve.
Mondjuk az otthoni kajatol megjobban hiztam anno mikor az elso harom eves kirucanas utan hazatertem. _________________ Nem az a nagy dolog ha leviszel egy lovat a folyóhoz, hanem az ha ráveszed hogy háton ússzon.
Csatlakozott: May 08, 2007 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Redcar
Elküldve: 2007. Június 14. Csütörtök, 10:18 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Milyen az élet Angliában? Arra akarok célozni, hogy jobban éltek-e kint, mint itthon.?
Vissza szeretnétek jönni később Mo.-ra . Élhető életet lehet kint élni? Megérte ki menni?(élet, munka, barátok, kollégák, pénz etc.).
Én a több pénz reményében szeretnék, kimeni, de ha beválik kint is, szeretnék maradni. Ti is tudjátok, mi folyik Magyarországon, tudom nincsen sehol kolbászból a kerítés, de ha kint csak virsliből van, már megéri kipróbálni.
Elküldve: 2007. Június 14. Csütörtök, 16:49 Hozzászólás témája:
Kacsa írta:
Sziasztok!
Milyen az élet Angliában? Arra akarok célozni, hogy jobban éltek-e kint, mint itthon.?
Vissza szeretnétek jönni később Mo.-ra . Élhető életet lehet kint élni? Megérte ki menni?(élet, munka, barátok, kollégák, pénz etc.).
Én a több pénz reményében szeretnék, kimeni, de ha beválik kint is, szeretnék maradni. Ti is tudjátok, mi folyik Magyarországon, tudom nincsen sehol kolbászból a kerítés, de ha kint csak virsliből van, már megéri kipróbálni.
Üdv.:
Csaba
Valoban nincs kolbaszbol a kerites. Egyszeruen csak annyi hogy a fizetesedbol itt jobb eletszinvonalon tudsz elni mint otthon. _________________ Nem az a nagy dolog ha leviszel egy lovat a folyóhoz, hanem az ha ráveszed hogy háton ússzon.
Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
Elküldve: 2007. Június 14. Csütörtök, 18:22 Hozzászólás témája:
Visszaterve az angol izekre:
Hat mindenesetre ha lenne ra eleg penzem, nyitnek egy magyar ettermet, mondjuk itt Wimbledonban. Magyar izekkel, magyar, de angolul is beszelo, dekorativ szemelyzettel. Nem lenne nehez dolog talani megfelelo alkalmazottakat; a magyarok sokkal szebbek es kevesebbet nyomnak mint peldaul az angolok. Asszem az uzlet "zsiros" lenne.
Az ittletem eddigi 10 honapja soran szamos olyan (es nem csak angol) embert ismertem meg, akik mar jartak kicsiny Hazankban es visszasirjak a magyar konyhat. _________________ Uff-szolott a nema indian es kopasz hajanal fogva kirangatta magat a feneketlen mocsarbol, felugrott tegnap megdoglott lovara, majd kivagtatott a nemletezo pusztasagra; ott aztan otthonhagyott fegyverevel megskalpolta szinten tar, halvaszuletett batyjat.
Elküldve: 2007. Június 15. Péntek, 6:45 Hozzászólás témája:
Ket tarsasag is van aki magyarosan fozocskezik Londonban es hazhoz is szallitjak a kajat. Illetve van ugye a magyar palacsintazo meg a pekseg is. Akinek ennyire hianyzik a magyar kaja az tuti rajuk talal.
_________________ Nem az a nagy dolog ha leviszel egy lovat a folyóhoz, hanem az ha ráveszed hogy háton ússzon.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban