Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 829 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2008. Máj 23. Péntek, 6:24 Hozzászólás témája:
zsrkutya írta:
Haho!
En is itt lakom Wokingham es Maidenhead kozott esetleg meg valaki erre fele??
Nezz korul az iWiW-en, eleg normalis, osszejaros tarsasag van Reading kornyeken (allitsd be Reading-et, mint kedvenc varos es olvasgasd a topikokat)
-seci
Csatlakozott: Feb 20, 2008 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: KOZÁRMISLENY
Elküldve: 2008. Máj 24. Szombat, 13:05 Hozzászólás témája:
Sziasztok! 32-éves vagyok,van C-kat jogosítványom,nagy tapasztalatom van az IKEÁS,KIKÁS,BRWS lapraszerelt bútorok összeszerelésében. Dolgoztam költöztető cégnél is több évet,de lényegében bármi szóba jöhet. Előre is megköszönöm annak aki tud nekem segíteni. guccsi@freemail.hu
Elküldve: 2008. Július 9. Szerda, 11:40 Hozzászólás témája:
Sziasztok,
Én is itt lakom Reading től nem messze, Charvil ben már vagy 3 hete - nem igazán sikerült még jó melót kifogni, a szokásos van étteremek. De keresek szállást, aki tud valami olcsó, jó megoldást, kérem írjon.
Minden jót nektek és sok sikert !
Elküldve: 2008. Július 29. Kedd, 15:17 Hozzászólás témája:
Sziasztok. A magyar keresésekre a válaszom, hogy Reading és vonzáskörzetében kb. 500 magyar él és dolgozik. Valóban az IWIW-en sokat meg lehet találni. Jó lenne egy hely ahol mindig lehetne találni púr hazai emberkét, mert ez a lengyel invázió itt az nem semmi.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban