| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
cytina Mester

Csatlakozott: Oct 28, 2006 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Beckenham
|
Elküldve: 2007. Máj 27. Vasárnap, 12:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Most jut eszembe, hogy nekem a diplomam ket oldalas, egy magyar es egy angol. Ez mindenkinek ilyen? Akkor is le kell fordittatnom? Vagy igy is be tudjak rangsorolni, hogy ez mennyit er itt?
Koszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2007. Máj 30. Szerda, 13:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Ha angolul is rajta van, nem kell fordittatni, eppen ez a lenyege a ketnyelvu diplomanak.
Ha tanitani akarsz, meg kell szerezned a QTS statuszt, ahhoz elfogadjak a diplomadat. Allast talalni viszont nehez lesz ugy is. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

|
Elküldve: 2007. Július 18. Szerda, 21:25 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hogyan lehet megszerezni a QTS statuszt? Van vmi feltetele? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2007. Július 19. Csütörtök, 8:11 Hozzászólás témája: |
|
|
| Lasd topik eleje. Le van irva. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

|
Elküldve: 2007. Július 19. Csütörtök, 9:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ok, koszi, azt neztem, csak azt gondoltam, hogy lehet mas utja is. Kozben nezelodtem mas helyeken is, egesz sok info van. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zelmira Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 6. Csütörtök, 14:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Eloszor is koszonom a hasznos tanacsokat, a tanari allasokkal es az angol iskolarendszerrel kapcsolatban..
En jelenleg egy Leedsben elo tanar vagyok, akinek utolso eve van hatra a Gyogypedagogiai Foiskolan. Ha az angol tudasom kicsit "megizmosodik" mindenkeppen szeretnek a szakmamban itt is elhelyezkedni. (Otthon diszlexias, diszgarafias ertelmi fogyetekos, hiperaktiv gyerkeket tanitottam. Tudom, hogy Angliaban nagyon nagy szukseg van az ilyen szakkepzett tanarokra.)
A foiskolan megengedtek szamomra, hogy gyakorlatomat itt kint csinaljam meg. Tudnatok segiteni abban, hogyan tudnek ilyen specalis iskolaba itt Leedsben bejutni? (Vagy esetleg: Sheffildben, kornyeken valahol)
Elore is koszonom... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zelmira Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 3. Szerda, 11:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segiteni abban, hogy hivjak a Nevelesi Tanacsadot, vagy barmilyen ehhez hasonlo segito intezmenyt Angliaban?
Nagyon fontos lenne, mindnekeppen szeretnek bejutni gyakorlatra.
Elore is koszonom a valaszt. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sycamore Újonc

|
Elküldve: 2007. November 18. Vasárnap, 19:11 Hozzászólás témája: nevelési tanácsadó-szerűség |
|
|
Szia Zelmira,
Nem tudom, de itt "nálunk" van egy ún. Children's Information Service. T.:01895277194. cis@hillingdon.gov.uk
Childcare Development Team, Early Years Advisory Teacher Team T.>01895250516 childcare@hillingdon.gov.uk
Lehet, hogy ők tudnak segíteni.
Bea |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
orshy82 Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 3. Szerda, 11:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Látom, régen nem írt senki, de esetleg vannak gyógypedagógusok, akik olvassák még a fórumot?? Én is gyp tanár vagyok, és óvónő, egy év óvónőis és egy év gyp gyakorlatom van, de nem tanárként dolgoztam, hanem egy nevelési tanácsadóban, korai fejlesztő vagyok..most gyesen vagyok a kisfiammal, de szeretnénk kint szerencsét próbálni. Az angolom viszont még kevés ehhez, csak középfokúm van, igaz, dolgoztam 1,5 évig hotelben, recepción, ahol volt alkalmam beszélni, legalább megszólalni merek, csak hát ez még édes kevés. Egyenlőre elkezdtem keresgélni a lehetőségeket, és olvasok ezerrel minden infót, tanulom az angolt, és majd talán jövőre mennénk ki, ha már a kicsi fiam bölcsibe mehet. A párom villanyszerelő, és elektrotechnikus, de angolul nem tud, így eleinte nem lesz könnyű, de bíztassatok, hogy meg lehet csinálni
Ja, és keresek kint dolgozó gyógypedagógusokat változatlanul, kinti tapasztalatok, nevelési tanácsadókról, spec. sulikról!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|