| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Április 7. Szombat, 10:53 Hozzászólás témája: |
|
|
ZSu26 kuldtem neked privat levelet itt. Nezd meg a fiokodat. Boldog nyuszit  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
wilson Újonc

Csatlakozott: Apr 12, 2007 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Hajdú-Bihar
|
Elküldve: 2007. Április 12. Csütörtök, 1:17 Hozzászólás témája: |
|
|
| Spy_ írta: | CÉGADATOK
NÉV / CÉG / FEJVADÁSZ: nagy ferenc
E-MAIL: nagyferenc49@freemail.hu
WEBCÍM: http://nagyferenc49@freemail.hu
TELEFONSZÁM: 06305423159
ÁLLÁS INFORMÁCIÓK
POZÍCIÓ MEGNEVEZÉSE: alkalmazott
POZÍCIÓ TERÜLETEI:
* Gyártás/Termelés/Építőipar
* Szakmunka/Képesítést nem igénylő m./Diákmunka
CÍM: london
VÁROS: anglia
MEGYE: Külföld
FELADATOK:
Szak-segéd és betanított munka
ELVÁRÁSOK:
18. életév betöltése
ELŐNYT JELENT:
Angol nyelvismerte de nem feltétel
AMIT AJÁNLUNK:
jó kereseti lehetőség biztos munka április 23. átol 150 főnek ujjonan induló monitorgyárban szalagmunka+ egyébb szaképesitést igénylő munkák!
JELENTKEZÉS MÓDJA:
telefonon:06305423159 február 12 töl munkanapokon 09-17 óráig
EGYÉB INFORMÁCIÓK:
nagyferenc49@freemail.hu
Ezt a munkát ajánlották nekem Magyarországon, amire regisztráltam is magam 4000.- Frt-al. Azt sajnos nem árulta el Nagy Ferenc úr, hogy mi a gyár neve, fizetést 500000 Forint /hó-rol beszél, heti kifizetéssel és persze fontban. 60 ezer forintnyi összeg kell amiböl ki lehet menni és ami elég az első fizuig.
Vélemény? Az angolt elég jól beszélem, 3 év angol szakos egyetemen megtanított rá...
Szerintetek létezik ez a gyár? Tudom, hogy nem lesz leányálom ot dolgozni de kezdésnek nem rossz szerintem. |
Egy imerősömnek azt ígérte, hogy csúszik a kiutazás, de azért minden rendben lesz. Ja a hab a tortán, hogy neki csomagolói munkát is tud majd szervezni. Erős a gyanúm hogy átverés, de azt azért nem értem, hogy ha egyszer begyűjtötte a 4000 Ft-t, akkor utána még miért hívja vissza az embert, hogy ne aggódjon. Késik a dolog, de azért monden OK. Más valaki nem tud valami okosabbat? _________________ Értem én hogy villanymotor, de mi hajtja? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bucek Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 19. Csütörtök, 22:23 Hozzászólás témája: melódia |
|
|
Hali!
Hamarosan indulunk angliába és a segítségeteket szeretném kérni.
Nekem az angolom kissé alap, van A, B, C, jogsim.
Első sorban sofőri állás érdekelne, az sem baj, ha valami köbányában kell vezetni. Persze, ha ez nem jön össze másra is kapható vagyok.
Párom jól beszél angolul, szinte bármilyen munka jól jönne neki.
Ha valaki veszi a fáradtságot és ír, ha nem is kokrétumot, csak a kilátásainkról, azt nagyon köszönjük.
Üdv:
Bucek
bucek68@citromail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
katulla Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 20. Péntek, 16:38 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hello a párom is London mellett dolgozik de most szeretne valami sofőri melót B, C, d jogsival. Angolul sajna csak egy kicsit beszél de ha valaki tud valamit az kérem jelentkezzen. köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
xerox Haladó

|
Elküldve: 2007. Április 23. Hétfő, 16:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Hi!
Meg tudnatok mondani hogy a nyari szunet meddig tart Angliaban a diakoknak?
Mikor "urul" ki a varos?
Koszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 861 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. Április 23. Hétfő, 16:47 Hozzászólás témája: |
|
|
| xerox írta: | Hi!
Meg tudnatok mondani hogy a nyari szunet meddig tart Angliaban a diakoknak?
Mikor "urul" ki a varos?
Koszi |
Lasd pl itt: http://www.court-moor.hants.sch.uk/diary.html
Kiurul a varos? Ezt mire ertetted? London nem a diakokkal van tele nyaron, hanem a sok-sok turistaval...
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
xerox Haladó

|
Elküldve: 2007. Április 24. Kedd, 13:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Hi!
Az hogy kiurul a varos arra ertettem, hogy tobb topic-ban olvastam, hogy a munkakereses-talalas nehezebb a nyari idoszakban es hogy az angol diakok is akkor keresnek egy kis nyari melot(miert is ne akkor) es ezert kerdeztem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
delyrium Újonc

Csatlakozott: Apr 25, 2007 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Perivale
|
Elküldve: 2007. Április 25. Szerda, 17:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én május végén tervezem a kiutazásomat Londonba. Erősítsetek meg abban, hogy jól gondolom-e a dolgok menetét. Ha van munka, akkor a WRS, majd NI és csak utána a bankszámla? Illetve munkát ügynökségen keresztül vagy személyesen ?
Előre is kösz!
Üdv mindenkinek! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
market77 Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 25. Szerda, 17:52 Hozzászólás témája: |
|
|
| delyrium írta: | Sziasztok!
Én május végén tervezem a kiutazásomat Londonba. Erősítsetek meg abban, hogy jól gondolom-e a dolgok menetét. Ha van munka, akkor a WRS, majd NI és csak utána a bankszámla? Illetve munkát ügynökségen keresztül vagy személyesen ?
Előre is kösz!
Üdv mindenkinek! |
Hali!
Jól gondolod, csak pont fordítva! Első a bankszámla mivel nem is nagyon vesznek fel sehova ha ez nincs, aztán az NI, majd ha tuti a meló akkor a WRS. Én így csinálnám.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LukyTomi Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 26. Csütörtök, 9:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!Májusban megyek ki londonba!Kertész és számtech szoftverüzemeltető a szakmám Szerintetek mennyi esély van arra hogy munkát találok?Nyelvtudás:szavakkal nincs probléma csak a nyelvtannal!Ha tudtok segítesetek!Előre is köszi!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
yorgem Újonc

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Gluocester
|
Elküldve: 2007. Máj 11. Péntek, 18:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| Elvileg a hétvégén kapok egy angliai állásajánlatot esetleg feltudna nézni ebbe a fórumba vasárnap este 6 után egy Angliával kapcsolatban tapasztaltabb ember, hogy véleményt nyílvánítson a munkáról? Addigra biztos megkapom az infót. Olyan ember kellene aki kint van és nem Magyarországon. Én mindenképpen írok ide még akkor is ha nem sikerült megérdeklődni,hogy mi a helyzet. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ceber Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 12. Szombat, 16:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Helló mindenki!
CNC gépkezelőként szeretnék munkát találni, ha valaki hasonló területen dolgozik, és tudna segíteni, vagy van hasznos infója az légyszi írjon. Köszönöm. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
yorgem Újonc

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Gluocester
|
Elküldve: 2007. Máj 14. Hétfő, 5:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ma kapok a munkáról egy kis infót ha minden igaz. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
chackal Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 14. Hétfő, 20:09 Hozzászólás témája: CSCS |
|
|
Sziasztok!
Itt ülünk haverommal a padon Putney-ba, és azzon tanakodunk vajon ki tudna nekünk segíteni a CSCS card-val kapcsolatban. Valaki reklámozta magát itt a fórumon, hogy tud segíteni mindenféle kártyával és engedéllyel kapcsolatba. Nem tudtok valami konkrétat ez ügyben?
Számom:0795567456
Kösz |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Blase Újonc

Csatlakozott: May 15, 2007 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Még Szombathely
|
Elküldve: 2007. Máj 15. Kedd, 18:10 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok.Egy kérdésem lenne:érdemes -e még kimenni Londonba munkát keresni?Mert mindenhol azt hallani,hogy London tele van lengyelekkel,januártól meg majd románokkal...szóval van még értelme nekivágni és munkát keresni?Olyan melóra gondolok,ami a legegyszerűbb,pl. takarítás,mosogatás.Mert ezekről is azt hallani hogy lengyelek csinálják lassan a legtöbb helyen az ilyen egyszerűbb melókat is. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|