| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Nyufkooo Újonc

Csatlakozott: Feb 06, 2007 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Április 16. Hétfő, 20:06 Hozzászólás témája: Manikűr-Pedikűr-Műköröm |
|
|
Sziasztok!
Vállalok manikűrt,japán manikűrt,pedikűrt és műkörömépítést /zselé vagy porcelán/ London egész területén.Házhoz megyek.Londoni magyaroknak nem londoni árakon!Hívj vagy írj egy emailt és visssahívlak!Elérhetőségeim:07902817482 vagy nyufkooo@freemail.hu Németh Nikoletta |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

Csatlakozott: Oct 28, 2006 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Beckenham
|
Elküldve: 2007. Április 19. Csütörtök, 21:52 Hozzászólás témája: |
|
|
tudnal bovebb infot adni? Hol elsz? Mikor dolgozol? Milyenek azok a nem londoni arak?
Koszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nyufkooo Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 21. Szombat, 18:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Én 14 Warwick Gardensben lakom (Finsbury park n4 1jf).Attól függ mit szeretnél.Néhány ár:műköröm:30 font,manikűr:14-18 font attól függ milyet szeretnél.Töltés:15 font,pedikűr:18 font.Az időpontot egyeztetni kell,de legtöbbször a délutáni órákban.Köszönöm az érdeklődésedet! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bertinaika Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 8. Kedd, 10:58 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok manikuros pedikuros munkat keresek londonban vagy kornyeken ha tud valaki segiteni vagy ajanlani valamit akkor irjon vagy hivjon elore is koszi erika sziasztok 07807265287  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mukoromp Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 5. Szombat, 15:47 Hozzászólás témája: OKJ-s Műköröm tanfolyam |
|
|
Én nem rég jelentkeztem egy műköröm tanfolyamra
Külföldön lenne eselyém elhelyezkedni és mennyi pént lehetne vele keresnem? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mukoromp Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 5. Szombat, 15:50 Hozzászólás témája: Műköröm alapanyagok |
|
|
Most találtam rá erre a Műköröm alapanyagok, kellékek a műköröm webáruházra. Elég korekt áron lehet náluk kapni az anyagokat.
Külföldön milyen áron vannak ezek az alapanyagok? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
paaalexa Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 10. Csütörtök, 17:47 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ezek nagyon is londoni arak,en a a Soho-ba jarok es az arak ugyanezek,kiveve a pedikurt! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nyufkooo Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 12. Szombat, 17:39 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hát lehet,hogy a Sohoba jársz,de ha megnézed ez egy elég régen feladott "hirdetés",ami kezdeti "szárnybontogatás volt" úgy hogy nem voltam tisztába a londoni árakkal!!!Kíváncsi vagyok mennyiért csinálják kezed-lábad!?Aztán összevethetjük az én áraimmal ha gondolod!Addig is szép napot! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mukoromp Újonc

|
Elküldve: 2008. Február 10. Vasárnap, 13:27 Hozzászólás témája: Műköröm induló készlet |
|
|
A napokban találtam rá arra a műköröm webshopra ahol műköröm induló készletett lehet kapni. Ezzel az induló készlettel otthon el lehet készíteni a körmöket. Ami nekem nagyon tetszik benne, hogy még használati utasítást is tartalmaz.
Az oldal címe: Műköröm induló készletek |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Julianna Újonc

|
Elküldve: 2008. Február 15. Péntek, 14:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Mükörmös-pedikürös állást keresek Londonban. Tud valaki segiteni nekem? Magyaroroszágról érdemes kivinnem a mükörmös eszközöket vagy szerintetek vegyem meg újra Londonban? Jelenleg még Magyarországon vagyok, de amint van álláslehetőség én máris utaznék, bár az angolom egy kicsit "kevés". Tudtok nekem tanácsot adni, hogy mire figyeljek vagy hol keressek állást? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mukoromp Újonc

|
Elküldve: 2008. Február 26. Kedd, 17:11 Hozzászólás témája: Tanfolyam |
|
|
Angliábna egy tanfolyam ára mennyi lehet, és szinvonalában reális ár ez?
Én már jelentkzetem, de még nem kezdtem a Műköröm tanfolyamot |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Daisy Újonc

Csatlakozott: Mar 20, 2008 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: London - Hendon NW4
|
Elküldve: 2008. Március 20. Csütörtök, 17:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Lányok!
Műkörömépítés,manikűr,pedikűr Londonban korrekt árakon!
Épített,tippes és színes zselé,3D-s díszítés,lakkozás,kövek,flitterek,Japán manikűr,lazító kéz-masszázs !!!
Szeretettel várlak! Hendon NW4 (Bejelentkezés:07840173954) Andi / 100xszép műköröm
Legutóbb Daisy szerkesztette (2008. Október 7. Kedd, 19:18), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ilcsi70 Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 1. Kedd, 20:08 Hozzászólás témája: masször,pedikürös-manikürös |
|
|
Kedves Mindenki:-)jelenleg még Bp. dolgozom,remélem nem sokáig,szeretnék Angliában munkátvállalni,18éve vagyok a szakmában,jól beszélem a nyelvet,wellness,spa terület is érdekel,szállodaipar.Ha valakinek van ötlete vagy segiteni tudna elhelyezkedni,munkában meghálálnám:-)emailom:ilcsi70@gmail.com köszönöm mindenkinek elöre is sziasztok Ilcsi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Daisy Újonc

Csatlakozott: Mar 20, 2008 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: London - Hendon NW4
|
Elküldve: 2008. Október 7. Kedd, 19:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Megújult környezet,új szolgáltatás!
Örömmel értesítek minden kedves régi és leendő vendégemet,hogy Október 1.-től új szolgáltatással bővült a 100xszép körömstudió,ezúttal pedikűrrel is várjuk a szépülni vágyó hölgyeket/urakat! (Október 1.-31.-ig 15 Fontos bevezető áron). Megújult helyen,barátságos környezetben állunk rendelkezésetekre minden héten keddtől-vasárnapig. Bejelentkezés a 07840173954-es telefonszámon. (Andi) London - Hendon NW4.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|