Elküldve: 2007. Szeptember 18. Kedd, 21:14 Hozzászólás témája: munkát keresünk
Sziasztok!
Most megyünk ki Londonba én és haverom október első hetében.Alapfokú angol nyelvtudásunk van.Nekem hentes végzettségem érettégim meg B kategóriás jogsim és 4 év ács tapasztalatom van haveromnak közgazdász informatikus végzettsége van.Keresünk olcsó szállást ami 2 szobás lakás vagy valami hasonló és valami munkát.Ha valaki tud segiteni irjon az x1x1x1@freemail.hu email cimre.
elöre is köszönöm.
Varga Norbert
Elküldve: 2008. Január 28. Hétfő, 12:14 Hozzászólás témája:
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni, másfél hónapon belül szeretnék párommal kimenni Londonba dolgozni, mivel nincs kint ismerősünk ezért a munkaközvetítőkkel vennénk fel a kapcsolatot. Akinek van már ebben tapasztalata, segítettek neki itthoni v kinti (fontos h magyarul is beszélő iroda legyen) kérem írja meg ,h oda bizalommal fordulhassunk.
Sok iroda átverésre épül és nem szeretnénk ebbe belefutni. Akit ért már sérelem szerintem nagyon örülnénk mindanyian ha megosztanád velünk.
Néhány iroda ami egész jónak tűnik:
-infoportál(ez nem konkrét iroda de ezzel foglalkoznak)
- london agent
- foremost recruitment
- LSI Hungary
nagyjából ezezek nézegettük.
Előre is köszönöm ha megosztjátok a tapasztalatokat velem/velünk
Niki
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban