Elküldve: 2007. Március 4. Vasárnap, 23:13 Hozzászólás témája:
Idézet:
Erdekes, amit az informatikarol mondasz, mert en ugy lattam, hogy sokat keresnek - persze nem a kezdo szintbol... :/
Azt hittem, hogy a tanari palyahoz pedagogus vegzettseg is kell.
Normalis alatt azt ertettem, hogy nem ejjelnappal gurizes, es hosszabb tavon van esely sajat lakasra pl.
Nezz szet itt. Emlitetted a statisztikat, lehet, hogy hosszu tavon nem csinalnad szivesen, de kinn rengeteg research job van, es statisztikai tudasod egy ilyen allasban aranyat erhet!
Elküldve: 2007. Március 5. Hétfő, 11:05 Hozzászólás témája:
IT-ben sokkal többre értékelik a diplománál ha a microsoftnál - vagy más hasonló szervezetnél szereztél valami képesítést. HA még otthon vagy, és találsz valami ilyet a weblap szerkesztéssel kapcsolatban, akkor próbálkozz otthon, mert otthon olcsóbb. Egyébként meg nézz itt szét: certforums.com.
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2007. Március 5. Hétfő, 19:27 Hozzászólás témája:
Es ne felejtsetek el a gyakorlatot. IT-ban is, de mas szakmakban is, inkabb a gyakorlati tudasra menek ra, mintsem a megszerzett papirokra. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Elküldve: 2007. Március 5. Hétfő, 20:15 Hozzászólás témája:
Lenyeg a lenyeg: talad ki, hogy mit akarsz, kezdj el allast keresni es playazni. Ha ertelme allast akarsz beletelik legalabb 3-4 honapba, mig talalsz valamit.
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2007. Március 5. Hétfő, 23:44 Hozzászólás témája:
Helyes a valasz. Tema lezarva. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Elküldve: 2007. Április 8. Vasárnap, 0:12 Hozzászólás témája:
Sziasztok
Karosszerialakatos szakmaval es alap angollal mire szamitsak? Szakmamban hivatalosan nem dolgoztam. Van valakinek tapasztalata ilyen teren? Mennyire keresett ez a foglalkozas es mennyit lehet vele keresni?Ha valaki tud valami okosat az irjon.
Csatlakozott: Oct 30, 2006 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: Hackney
Elküldve: 2007. Április 30. Hétfő, 23:46 Hozzászólás témája:
sziasztok..
annyian kértek itt véleményt hogy én is kedvet kaptam..
amim van (lesz):
motorkerékpár szerelői végzettség ("gyárilag" angolul is)
A, B, C jogsi
írásban jó angol (2 év chat, msn stb.. már nem hoznak zavarba.. vagy nagyon ritkán.. ja és a szaknyelv is megy..)
kb 1000 font
némi szakmai és futár tapasztalat (ha egyáltalán az itthoni tapasztalat számít)
ha valakinek van kedve válaszolni azt megköszönöm..
bár senkit nem akarok fárasztani..
Csatlakozott: Oct 01, 2006 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Crawley
Elküldve: 2007. Máj 1. Kedd, 22:54 Hozzászólás témája:
Nem fárasztasz itt senkit, én pl. csak örülök, ha ír valaki a fórumba.
xSIDx, no problem, de mihez is kérsz véleményt?
Ja, hogy ki szeretnél jönni!
Akkor idézem avnire-t:
Lenyeg a lenyeg: talad ki, hogy mit akarsz, kezdj el allast keresni es playazni. Ha ertelme allast akarsz beletelik legalabb 3-4 honapba, mig talalsz valamit.
Ez azért nem annyira veszélyes hidd el.
Sok sikert...
Csatlakozott: Oct 30, 2006 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: Hackney
Elküldve: 2007. Máj 3. Csütörtök, 14:32 Hozzászólás témája:
hát igen.. nem volt túl konkrét.. bocs..
esetleg mondjuk hogy tudja e valaki hogy a motorszerelés mennyire angoloknak fenntartott, esetleg hogy menyire jó kereseti lehetőség, illetve hogy ott is úgy van e mint itt h ha nincs ismerős nehéz bekerülni valahova szerelőként..
ez volna a konkrét kérdés mivel jó lenne megtartani a szakmát.. nem csak kocsikázni v ilyesmi..
ha esetleg tudja valaki..
kösz..
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 818 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2007. Máj 3. Csütörtök, 14:44 Hozzászólás témája:
xSIDx írta:
hát igen.. nem volt túl konkrét.. bocs..
esetleg mondjuk hogy tudja e valaki hogy a motorszerelés mennyire angoloknak fenntartott, esetleg hogy menyire jó kereseti lehetőség, illetve hogy ott is úgy van e mint itt h ha nincs ismerős nehéz bekerülni valahova szerelőként..
ez volna a konkrét kérdés mivel jó lenne megtartani a szakmát.. nem csak kocsikázni v ilyesmi..
ha esetleg tudja valaki..
kösz..
Az iWiW Readingi foruman volt valami hir nemregen, hogy magyar autoszerelok dolgoznak a kornyeken, telefonszam is volt talan. Nezz korul.
-seci
Csatlakozott: Oct 28, 2006 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Beckenham
Elküldve: 2007. Máj 4. Péntek, 23:02 Hozzászólás témája:
Nem is az a lenyeg szerintem, hogy tudsz autot szerelni vagy sem, hanem legalabb kaptal egy infot arrol, hol tudsz kapcsolatot letesiteni. Szerelok egymas kozott biztos tobb infot tudnak cserelni.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban