| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Tibi- Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 15. Vasárnap, 8:31 Hozzászólás témája: Megbízható közvetítők |
|
|
| Annyi szó esik azokról az irodákról akik átvágják az embert, csak van olyan amelyik betartja azt amit ígér. Olyan tapasztalatokat várnék akinek sikerült kifogni egy olyan közvetítőt aki nem húz le és tényleg tud és akar is segíteni azokon akik ki szeretnének jutni dolgozni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zoli80 Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 17. Kedd, 12:24 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ha valaki tud ilyet én is szivesen venném. Júniusban szeretnék kimenni, de a hozzászólásokból úgy látom akkor lesz a legnehezebb munkát találni. Előre is köszi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2007. Április 17. Kedd, 18:30 Hozzászólás témája: |
|
|
| Vissza kéne olvasni fórumot, és felkészülni, mi lesz,ha majd továbblépsz a közvetítőtől! Ha olyan céget találsz,amik nem szerepeltek eddig, azt tényleg érdemes itt továbbvizsgálni...!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
attila2005 Haladó

Csatlakozott: Apr 18, 2006 Hozzászólások: 37 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Április 19. Csütörtök, 19:50 Hozzászólás témája: Munkakereses.. |
|
|
Sziasztok
Azert jo ha tudjatok hogy jo angollal es megfelelo tapasztalattal es megfelelo kepzettseggel nem nehez munkat talalni es nem mindig a munka kozvetitok segitseget kell kerni hiszen onnaloan is tudtok munkat keresni..
Annak tobbe lonye van ha onnalloak vagytok hisz senki sem dirigal es nem vonnak le allandoan..
En miota kijottem azota csak magamnak dolgozom , de kozvetito nelkul ugy is van rengeteg melo csak keresni kell... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tibi- Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 22. Vasárnap, 20:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem a munkakereséssel van gond hanem velem együtt az elindulás jelenti a legnagyobb gondot. A papírok elintézése, a szállás biztosítása, a jogosítvány elintézése - még ha résletesen le is van írva - igen nagy feladat, amit nem mindenki vállal fel szívesen az ismeretlenben. A biztosat nem mindenki adja fel szívesen a bizonytalanért. Sajnos igen sok kudarcról lehet olvasni.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2007. Április 23. Hétfő, 18:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Igazad van, Tibi-, nos, ha van biztos melód, amit szeretsz, van benne perspektívád,nem feltétlenül jó váltani! Lehet hogy a helyben szokásos körülményeket amiket nem is ismersz nem bírnád megszokni,stb. A becsült 2020-ig történő 69 millióra növekvő lakosság is sok sok kérdőjelet vetít elő. Én néha idézek ide a nem kibeszélt sötét oldalról is,pl.a nyugdíjrendszerrel ott is gáz van....
átvágás sajnos van dögivel, pl. arra énse tudtam mit lépni, hogy a munkaadó leteszi a telefont, és láthatóan semmit se tud válaszolni... alapinformációt se megadni... lehet hogy a főnök angolul egyáltalán nem beszélő unokaöccse, rokona,mert ilyen is van!!!!! Kérdéseidet meg írd meg bátran!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Evvi Mester

Csatlakozott: Oct 01, 2006 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Crawley
|
Elküldve: 2007. Április 27. Péntek, 1:23 Hozzászólás témája: |
|
|
"""""""Azert jo ha tudjatok hogy jo angollal es megfelelo tapasztalattal es megfelelo kepzettseggel nem nehez munkat talalni es nem mindig a munka kozvetitok segitseget kell kerni hiszen onnaloan is tudtok munkat keresni..
Annak tobbe lonye van ha onnalloak vagytok hisz senki sem dirigal es nem vonnak le allandoan..
En miota kijottem azota csak magamnak dolgozom , de kozvetito nelkul ugy is van rengeteg melo csak keresni kell..."""""""
Nos jo angollal, megfelelo munkatapasztalattal,kepzettseggel .....igazad van, csak keves olyan ember, aki ezekkel rendelkezik. En amikor kijottem sok fele probalkoztam es csak kozvetito altal tudtam elhelyezkedni igaz nem tudtam tul sokat angolul.
Regen nyitottam egy topikot a munkakozvetitokkel kapcsolatban. A Countrywide management eleg jo, naluk dolgoztam, nem huztak le, rendesen fizettek, nem volt veluk semmi baj. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
friz16 Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 2. Szerda, 18:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok.
Ha valaki tud valamit a Centenary Kft-ről, kérem írjon( megbízhatóak e, van e valaki kint általuk).Előre is köszi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Babikaa Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 3. Csütörtök, 13:41 Hozzászólás témája: |
|
|
ÉN NEM HALLOTTAM RÓLUK!
ENGEM VISZONT MÉG MINDÍG A HUNGARIAN JOB&TRAVEL CENTRE ÉRDEKELNE!!
www.jobandtravelcentre.hu
VALAKI ISMERI?? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sityu Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 26. Szombat, 14:40 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok!Én is bajban voltam a kiutazásnál, de szerencsére nagyon jó és megbízható céget találtam, a londonimagyarok.hu-t! Van irodájuk Budapesten is az Eurocenterben és Londonban is a Holloway Road-on.Én náluk lakom, jók a szállásaik és nem drágák.Nagyon meg vagyok elégedve velük és az irodába bármikor be lehet menni és segítenek kitölteni formanyomtatványokat, tanácsokat adnak,és munkavállalással kapcsolatban is nagyon sokat segítettek! szóval mindenben segítik a lakóikat! Ajánlom mindenkinek! Ja és még magyar discot is csinálnak! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsolessz Haladó

Csatlakozott: Nov 03, 2006 Hozzászólások: 61 Tartózkodási hely: London-Leyton
|
Elküldve: 2007. Június 14. Csütörtök, 13:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Hellosztok.
Nekem osszejott iigy megosztom veletek a
tapasztalatomat:
Een a crewagence-n keresztul jottem ki.
Nekik van egy Budapesti ees egy angliai irodaajuk.
Angliaaban ugy tudom Londonban van iroda, de
Berrylands,Surbiton-ban biztosan van,
mert nekem veluk van itt kint kapcsolatom.
Tudnak magyarul is.(nyilvan)
30.000 ret keernek a kozvetiteesert, ami a
tobbi kozvetitoohoz keepest nem sok.
Een au-pairkeent jottem ki, de a
foo profiljuk az a vendeeglaataas, fooleg hajookra.
Mindenben segitenek.
Ha nem megfeleloo a jelenlegi meloo segitenek
keresni egy maasikat.
Full megbizhatooak.
(legalabbis nekem semmi bajom nem volt veluk)
Itt a cim:
http://www.crew.hu _________________ Zsolt |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szali Újonc

Csatlakozott: Jun 21, 2007 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Június 29. Péntek, 11:18 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sityu írta: | | Sziasztok!Én is bajban voltam a kiutazásnál, de szerencsére nagyon jó és megbízható céget találtam, a londonimagyarok.hu-t! Van irodájuk Budapesten is az Eurocenterben és Londonban is a Holloway Road-on.Én náluk lakom, jók a szállásaik és nem drágák.Nagyon meg vagyok elégedve velük és az irodába bármikor be lehet menni és segítenek kitölteni formanyomtatványokat, tanácsokat adnak,és munkavállalással kapcsolatban is nagyon sokat segítettek! szóval mindenben segítik a lakóikat! Ajánlom mindenkinek! Ja és még magyar discot is csinálnak! |
Megerősítem Ők viszont csak szállásközvetítéssel foglalkoznak, munkaközvetítéssel nem. De tényleg tök normálisak voltak, mikor ott jártam náluk. Sok "házuk" van Londonban az északi részén, főleg a 3. körzetben. Nekem adtak térképet is, ahol be van jelölve az összes szállásuk.
Költségeik: Ügyintézési díj: 9800Ft, ezt még itthon, szerződéskötésnél kell fizetni.
Kiérkezéskor regisztrációs díj: 22GBP egyszeri költség, ebből (akarod-nem-akarod) kapsz egy teljesen új ágynemű szettet a lakásba ahová mész.
Két hét depozitot kérnek.
Van kulcs depozit, 12GBP/fő, de ezt visszakapod, ha kiköltözöl és visszaadod hiánytalanul a kulcsokat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Londonb0y Haladó

Csatlakozott: Oct 27, 2006 Hozzászólások: 78 Tartózkodási hely: South Norwood, London
|
Elküldve: 2007. Június 29. Péntek, 16:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Na én írtam nekik de mégcsak nem is válaszoltak, szerintem vmi link cég
| Babikaa írta: | ÉN NEM HALLOTTAM RÓLUK!
ENGEM VISZONT MÉG MINDÍG A HUNGARIAN JOB&TRAVEL CENTRE ÉRDEKELNE!!
www.jobandtravelcentre.hu
VALAKI ISMERI?? |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2007. Június 29. Péntek, 16:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Adok egy tippet, tök 1xrü,de magamtól énse jöttem rá..mondjuk nem voltam rászorulva: a kérdéses cég nevét, tulaj,stb.adatot beirni keresőbe + a fórum szót,esetleg cikkre is rákeresni, és megnézni, mit dob ki... sok sokfórum van, online lapoké,stb. így a ,,kommentárok" tudnak már támpontot adni..dátumok is!!
Ja,22Ł ágyneműért reális, reméllem tényleg újjat adnak...anno az énprivát szobámban nem volt...,viszont ha van környéken piac,stb. lehet 1-2 nap alatt megvenni... tényleg ellenőrizze mindenki a cégeket, így-ugy, nehogy késő legyen...ja és van ezis: www.tartoznak.hu hazai cégek, akiknek tartozása van.. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Berzsike Újonc

Csatlakozott: Mar 19, 2007 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Borsod Magyarország
|
Elküldve: 2007. Július 9. Hétfő, 12:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Attila 2005!
De bárki aki tud segíteni!
A gyerekem most Cumbriában , egy szálloda konyháján mosogat, heti 45 órában, évi 11019 fontért !
Szeretne munkát keresni, valahol délen a tengerperton, mert a mostani hely nagyon messze van a londoni reptértől (szinte egésznapos utazás volt).
Nem tud az interneten keresztül keresni, mert a szálloda ahol dolgozik és lakik, minden hozzáférést letiltott, egyedül a skype amit tud használni, még szerencse, mert ezen tartjuk a kapcsolatot!
Én rendszeres látogatója vagyok a Magyarok Londonban oldalnak, és látom, hogy itt vannak önzetlen segítőkész emberek!
Nem tudna valaki valami munkalehetőséget az említett (anglis déli részén, a tengerparton) térségben?
Az angol egy kicsit még döcögősen megy, de már alakul, (bele kell jönni)!
Szállodában szeretne dolgozni, ahol a szállás és ellátás is megoldott!
Takarítás, mosogatás, amit vállalni tudna, mert a végzettsége kereskedelmi technikus, ezzel nem tudom, hogy tudna itt valami állást találni?
Ha bárkinek van valami ötlete, vagy infója, kérem ossza mag velem!
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Üdv.: Berzsike |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|