Elküldve: 2007. Máj 2. Szerda, 10:01 Hozzászólás témája: Infot kérnék szállásról !
Sziasztok. Először is bocsi, hogy ezért új témát indítottam, de nem igazán találtam megfelelöt a kérdésemre.
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek infoja London, Leytonról ( E10 ) ? Ott találtam szállást, egy magyarországi külföldi munkavállalást és szállást intéző cégen keresztül, pontosabban a Nagykanizsai, Lagúna Személyzeti Irodán keresztül. A szállás a 3. körzetben található, 65 font 1 hétre amiért 1 kétszemélyes szobában megnyertem az egyik ágyat. ( az ár tartalmazza a rezsit ).
Környékről tud valaki infot, a jelzett céggel volt-e már v.kinek kapcsolata, és szerintetek árban mennyire megfelelő. Ahogy nézegettem az árakat elég olcsónak tűnik ezért remélem nincs benne semmi átverés.
Elküldve: 2007. Máj 2. Szerda, 19:35 Hozzászólás témája: Re: Infot kérnék szállásról !
Johny írta:
Sziasztok. Először is bocsi, hogy ezért új témát indítottam, de nem igazán találtam megfelelöt a kérdésemre.
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek infoja London, Leytonról ( E10 ) ? Ott találtam szállást, egy magyarországi külföldi munkavállalást és szállást intéző cégen keresztül, pontosabban a Nagykanizsai, Lagúna Személyzeti Irodán keresztül. A szállás a 3. körzetben található, 65 font 1 hétre amiért 1 kétszemélyes szobában megnyertem az egyik ágyat. ( az ár tartalmazza a rezsit ).
Környékről tud valaki infot, a jelzett céggel volt-e már v.kinek kapcsolata, és szerintetek árban mennyire megfelelő. Ahogy nézegettem az árakat elég olcsónak tűnik ezért remélem nincs benne semmi átverés.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv
Szia,
Szerintem az nem a legszebb resze Londonnak. kelet London eleg olcso, nem veletlenul ennyibe kerul a szobad. Bar, ha arra gondolunk, hogy 2-en vagytok egy szobaban, tehat heti 130 a szoba, az mar annyira nem olcso. Ennyiert egy dupla szobat lehet talalni szebb kornyeken is.
Itt talalsz infot a kornyekrol:
http://www.upmystreet.com/l/leyton.html
Elküldve: 2007. Máj 3. Csütörtök, 6:47 Hozzászólás témája:
Köszönöm a választ. Először megyek ki Londonba aztán megprobáltam itthonról leszervezni mindent. Talán kinnt sikerül majd jobbat is találni.
Igazság szerint számomra nagyon furcsa - ez az 1 szobában 1 ágy bérlése - megoldás, de kinnt úgylátszik ez elterjedtebb mint itthon. Már csak egy jó szobatársért kell imádkozni:)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban