Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Júliustól irány London!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
PeatR
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 1. Kedd, 10:28    Hozzászólás témája: Júliustól irány London! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Júliustól mennék Londonba (diplomaosztóm után), de nem találok társat, akinek szintén ilyen tervei vannak. Együtt könnyebb lenne elkezdeni, de még nem találtam se szállást, se munkát, viszont jól beszélek angolul és vannak munkatapasztalataim is. Mindenképp a 2-es vagy 3-as zónát veszem célul, mert ott vannak ismerősök is, de egyedül nem merek belevágni. Van aki szeretne csatlakozni vagy esetleg ezen a környéken tud szállást?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kata1982
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 20. Vasárnap, 0:19    Hozzászólás témája: júni 12 Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia,
én júni 12-én repülök Londonba, sajna egyedül, mert párom meg Amerikába megy a nyáron.
Ha velem tartanál írjál nyugodtan.
Szállást még én is keresgélek, munkám nekem lehet, hogy már lenne kint, és nyelvsuliba is szeretnék járni.
Amúgy én aug 22-én jönnék haza, mert még van fél évem a fősulin.
Te hol végzel?
GReddy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 21. Hétfő, 10:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Énis július közepén tervezem az utazást. Bár én Liverpool, Manchester környékére szeretnék menni. A célom egyenlőre ismerősök, barátok gyűjtése. Területem IT, de egyenlőre ezen a területen elhelyezkedésre nem sok esélyt látok. A nyelvtudásomra még gyúrni kell, de menni fog. 21 éves vagyok. Bárki levelét szívesen várom.

MSN: g.david@citypresent.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
bea79
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Július 19. Csütörtök, 10:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én 2008 tavaszán szeretnék Londonba utazni,de sajna nincs kivel.Ha van valaki aki szintén egyedül van,szeretne kinn élni,dolgozni,nyelviskolába járni,de nem olyan sürgős neki,tehát ráérne március-április körül is indulni,kérem jelentkezzen.Lányokra számítok elsősorban.

Köszi!

Bea

Ja,és persze nem csak London érdekel,vidék is jó,csak legyen nyelvsuli,meló és szállás.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban