| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Padre72 Újonc

|
Elküldve: 2006. Máj 27. Szombat, 12:46 Hozzászólás témája: Képet,képet,képet akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
| Tud valaki fotógráfiját mutizni,hogy láthasak a kinti életbül. zsegitcsetek mán egy kicsit tezsvérek. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ibcsike Újonc

Csatlakozott: Mar 01, 2007 Hozzászólások: 29 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Március 21. Szerda, 18:50 Hozzászólás témája: Re: Képet,képet,képet akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
| Padre72 írta: | | Tud valaki fotógráfiját mutizni,hogy láthasak a kinti életbül. zsegitcsetek mán egy kicsit tezsvérek. | AGoogle-n beíod, hogy londoni képek, és egy csomó oldal megjelenik. Én most csak "Felvételeim Varga Attila " címen néztem képeket. Nagyon klassz, csak álítólag az év 360napjából 340nap esik az eső. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Március 21. Szerda, 19:09 Hozzászólás témája: Re: Képet,képet,képet akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
| Idézet: | | Nagyon klassz, csak álítólag az év 360napjából 340nap esik az eső |
Nem tudom, hogy merre van az az Anglia, ahol ennyit esne, de nem ott ahol en lakom. Ket ev alatt nem esett 340 napot. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. Március 21. Szerda, 22:14 Hozzászólás témája: Re: Képet,képet,képet akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
| ibcsike írta: | | Nagyon klassz, csak álítólag az év 360napjából 340nap esik az eső. |
Ez del-Angliara nezve nagyon-nagyon nagy tulzas. Nem allitom, hogy Midlands/Skocia/Irorszagra nem all, de del-Angliara biztosan nem.
Szerintem az elmult 6 ev alatt nem esett 340 napon az eso...
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Evvi Mester

Csatlakozott: Oct 01, 2006 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Crawley
|
Elküldve: 2007. Április 30. Hétfő, 19:02 Hozzászólás témája: |
|
|
| Errefele mostanában K...a jó idő van, csak télen van csúnya időjárás |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|