| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
yoda77 Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 28. Szombat, 19:10 Hozzászólás témája: jó választás e Anglia |
|
|
Gabi vagyok 29 éves, Szabolcs Sz. Bereg megyéből.Nyiregyen dolgozok mint faipari technkius egy CNC gépen.A gondom a
mostani állásommal hogy igazán jól nem lehet vele keresni és nem egy leányálom.A fő gond hogy számitástechnika
irányában szeretnék tovább fejlődni.Konkrétabban programozás érdekelne.Ahhoz meg hogy jól megtanuljak programozni
idő kell, és sok gyakorlás.Ez a mostani munkám mellett nem jön össze mert 1:30 perceket utazgatok a munkába és haza.
A megoldásom illetve az ötletem egy olyan munka lenne ami nem 8 óra hanem kevesebb, vagy legyen 8 óra de akkor a
munkahely és a szállás ne legyen távol és fent tudjam tartani magam belőle.Mivel az informatikus állások pesten mind
úgy szerezhetőek meg ha van angol tudás, ezért azt gondoltam mi lenne ha egy félévre kimennék Angliába.Ez még csak
terv.
Igazából azért irok hogy megkérdezzem hogy van e rá esélyem hogy olyan melót találok ami nem megerőltető vagy nem 8
óra hogy tudjak számitástechnkikával foglalkozni melette és fent tudjam tartani magam mindemellett.
A leglogikusabb az lenne ha egy családnál lennék és tudnának szállást is adni.Ha van ilyen.Pl kertészmunka vagy nem
is tudom...Nem tudom mik jöhetnének még számitásba milyen munkák?Nektek lehet van jobb ötleted.A cél tehát hogy
könnyebb meló legyen, mellette pénz és szabadidő a rendelkezésemre álljon.Nem utolsó sorban az angolt is
tanulnám.Jártam egy évig tanfolyamra itthol ami nem sok de elgagyogni eltudok.Ez meg a másik cél ami miatt Anglia a
tervem, tehát megtanuljak angolul olyan szinten hogy itthol jobban el tudjak helyezkedni... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Evvi Mester

Csatlakozott: Oct 01, 2006 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Crawley
|
Elküldve: 2007. Április 28. Szombat, 23:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali yoda77!
Látom elég nagy igényeid vannak, tanácsot inkább nem adnék, csak annyit mondanék, hogy fél évre nem érdemes kijönni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2007. Április 29. Vasárnap, 22:46 Hozzászólás témája: |
|
|
| Igen, rengeteg olyan előre nem látható gond merülhet fel,ami miatt fél év kevés lenne... Ha mégis valahol külföldimunkát szeretnél vállalni, (mindenképp olvassd vissza a fórum témáit, mindet!!!Meló,kinnti élet ügyben,ez nem 1 nap,tudom!) akkor a faipari tapasztalatodat,gépkezelés stb. jól leírva mit csinálsz,mennyi deje, referencia stb.. is tedd bele cévébe!!Ki tudja, talán jobban eltudnál indulni vele...nyelvtudás: spelling telefonbeszélgetésben és élőszóban,szerződés önálló elolvasása,értelmezése,kérdés ez ügyben,akár azonnal feltéve...!!! Ennélkül bajos bármibe kezdened!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|