Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Ételtapasztalatok
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 26. Péntek, 23:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Salátaevőknek ajánlom a figyelmébe a TESCO beetroot salad-ot, van még benne a céklán kívül spenót és madárbegy saláta is. Olivaolajjal és egy kis balzsamecettel isteni, kiadós és az ára sem vészes!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 25. Vasárnap, 15:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elso magyar londoni pekseg&cukraszda:

50 Grand Parade, Green Lanes
Haringey
North London
N4 1AG
Vissza az elejére
atis72
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 28. Szombat, 8:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok
Érdeklödnék, hogy egynapi étkezésem mennyiből jön ki Londonba ha boltba vásárlokbe felsorolnátok néhány élelmiszer árát is köszi
Vissza az elejére
claudya21
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 28. Szombat, 12:45    Hozzászólás témája: Atis72 Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia atis72!

Nézd meg az aktuális kinálatait a különböző boltoknak!!
Pl.:
www.sainsburys.co.uk
www.iceland.co.uk
www.tesco.com stb.

Claudya
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
cytina
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Április 28. Szombat, 21:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Van mar egy erre valaszt ado forumresz: Okoska: megelhetes koltsegei. Itt eleg reszletesen van irva mindenrol!
Vissza az elejére
kemy11
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 3. Vasárnap, 7:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ahogy olvastam ruha helyett az ember lányának sok sóval és fűszerrel kell felszerelkeznie Nagyon boldog Legalább lefogyok ha angliába költözök a hússal nem vagyunk épp jó haverságba!!! Vicces Köszi mindenkinek az élmény beszámolókat Mosoly Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Június 3. Vasárnap, 15:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kemy11 írta:
Ahogy olvastam ruha helyett az ember lányának sok sóval és fűszerrel kell felszerelkeznie Nagyon boldog Legalább lefogyok ha angliába költözök a hússal nem vagyunk épp jó haverságba!!! Vicces Köszi mindenkinek az élmény beszámolókat Mosoly Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás

Aha. Majd rajossz! Nagyon boldog Egy honap alatt ot kilot hiztam. Nagyon boldog
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Június 9. Szombat, 12:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Christine írta:
Aha. Majd rajossz! Nagyon boldog Egy honap alatt ot kilot hiztam. Nagyon boldog

Nem tudom hogy csinaltad, az angol kajak nagyon xarul vannak izesitve. En mar csak tudom. Nemregiben kaptam munkat a BBC Television Centre-ben mint general assistant (az epuleten beluli ettermekben, bufekben melozom), ezert napi 3,5 fontig ingyen ehetek es ihatok. Am a tegnapi borzalmas lunch utan elhataroztam: keszetelt soha tobbet nem eszem ott. Max szedvics, vagy panini! Vicces
Uff-szolott a nema indian es kopasz hajanal fogva kirangatta magat a feneketlen mocsarbol, felugrott tegnap megdoglott lovara, majd kivagtatott a nemletezo pusztasagra; ott aztan otthonhagyott fegyverevel megskalpolta szinten tar, halvaszuletett batyjat.
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Június 10. Vasárnap, 7:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

WinneTWO írta:

Nem tudom hogy csinaltad, az angol kajak nagyon xarul vannak izesitve. En mar csak tudom. Nemregiben kaptam munkat a BBC Television Centre-ben mint general assistant (az epuleten beluli ettermekben, bufekben melozom), ezert napi 3,5 fontig ingyen ehetek es ihatok. Am a tegnapi borzalmas lunch utan elhataroztam: keszetelt soha tobbet nem eszem ott. Max szedvics, vagy panini! Vicces

Idovel meg fogod talalni a fogadra valo kajakat. Es olyan egy ev utan a rosszat se erzed olyan rossznak majd. Nagyon boldog Ha csak nem nagyon szemellenzos az ember akkor azert idovel "aklimatizalodik". Nekem szemely szerint a finompekaru illetve az edessegek, desszert felek jottek be legeloszor. Majd utanna a kremlevesek, illetve a hot and spicy csirkefelek. De igy majdnem ket ev utan mar szinte mindent ehetonek talalok. Legutobb akkor remultem meg mikor egyszer csak radobbentem hogy az eddig bun rossznak erzet tej is egesz elfogadhato izu lett szamomra. Ekkor jottem ra hogy alighanem befejezodott nalam az atallas idoszaka. Nagyon boldog
Bonham
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 11. Hétfő, 11:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem meg ami rossz az rossz is marad. Az angol kajak bunrosszak egy atlag kozep-europai embernek. Ne mond mar nekem ha ha haza mennel meg mindig azt mondanad a szar iztelen fish and chips meg a mindenfele tuledes mu pekaru meg az egyeb mirelit arukra hogy milyen jok valojaban.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Június 11. Hétfő, 17:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bonham írta:
Szerintem meg ami rossz az rossz is marad. Az angol kajak bunrosszak egy atlag kozep-europai embernek. Ne mond mar nekem ha ha haza mennel meg mindig azt mondanad a szar iztelen fish and chips meg a mindenfele tuledes mu pekaru meg az egyeb mirelit arukra hogy milyen jok valojaban.

Tudod en mar nem megyek haza. Szoval nekem az van amit itt fel lelheto. Ebbol kell "gazdalkodni". Es en hiszek abben hogy valtozik az ember izlese. Foleg ha ra van kenyszeritve. Vicces
Mondjuk az otthoni kajatol megjobban hiztam anno mikor az elso harom eves kirucanas utan hazatertem.
Kacsa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 14. Csütörtök, 10:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Milyen az élet Angliában? Arra akarok célozni, hogy jobban éltek-e kint, mint itthon.?
Vissza szeretnétek jönni később Mo.-ra . Élhető életet lehet kint élni? Megérte ki menni?(élet, munka, barátok, kollégák, pénz etc.).
Én a több pénz reményében szeretnék, kimeni, de ha beválik kint is, szeretnék maradni. Ti is tudjátok, mi folyik Magyarországon, tudom nincsen sehol kolbászból a kerítés, de ha kint csak virsliből Nagyon boldog van, már megéri kipróbálni.

Üdv.:

Csaba
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Június 14. Csütörtök, 16:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kacsa írta:
Sziasztok!
Milyen az élet Angliában? Arra akarok célozni, hogy jobban éltek-e kint, mint itthon.?
Vissza szeretnétek jönni később Mo.-ra . Élhető életet lehet kint élni? Megérte ki menni?(élet, munka, barátok, kollégák, pénz etc.).
Én a több pénz reményében szeretnék, kimeni, de ha beválik kint is, szeretnék maradni. Ti is tudjátok, mi folyik Magyarországon, tudom nincsen sehol kolbászból a kerítés, de ha kint csak virsliből Nagyon boldog van, már megéri kipróbálni.
Üdv.:
Csaba

Valoban nincs kolbaszbol a kerites. Egyszeruen csak annyi hogy a fizetesedbol itt jobb eletszinvonalon tudsz elni mint otthon.
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Június 14. Csütörtök, 18:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Visszaterve az angol izekre:
Hat mindenesetre ha lenne ra eleg penzem, nyitnek egy magyar ettermet, mondjuk itt Wimbledonban. Magyar izekkel, magyar, de angolul is beszelo, dekorativ szemelyzettel. Nem lenne nehez dolog talani megfelelo alkalmazottakat; a magyarok sokkal szebbek es kevesebbet nyomnak mint peldaul az angolok. Asszem az uzlet "zsiros" lenne. Nagyon boldog
Az ittletem eddigi 10 honapja soran szamos olyan (es nem csak angol) embert ismertem meg, akik mar jartak kicsiny Hazankban es visszasirjak a magyar konyhat. Kacsintó
Uff-szolott a nema indian es kopasz hajanal fogva kirangatta magat a feneketlen mocsarbol, felugrott tegnap megdoglott lovara, majd kivagtatott a nemletezo pusztasagra; ott aztan otthonhagyott fegyverevel megskalpolta szinten tar, halvaszuletett batyjat.
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Június 15. Péntek, 6:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ket tarsasag is van aki magyarosan fozocskezik Londonban es hazhoz is szallitjak a kajat. Illetve van ugye a magyar palacsintazo meg a pekseg is. Akinek ennyire hianyzik a magyar kaja az tuti rajuk talal.
Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
6 / 8 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban