Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Azonnal beköltözhető szobák dél-Londonban
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 28, 29, 30  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Április 23. Hétfő, 15:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Rona írta:
Hallottám már ugyanis olyat, hogy adott illetőnél v. családnál volt szoba, de akkor kellett ki-be járkálni, amikor a háziak is otthon voltak. Tehát, ha ők elmentek, akkor neked is menned kellett. Zavart

Most az illeto vagy a csalad ki akar adni egy szobat vagy csak bohockodik? Aki berbe ad, kockaztat is, ez benne van. Amugy meg azert valamennyire meg lehet valogatni, hogy kinek adja ki, es kinek nem.
Az ilyeneknek csak annyit mondanek: Jol van, osszuk el az alberlet napi arat 24-el es szorozzuk be azzal az oraszammal, amennyit ott lehettem. Na annyi penzt fizetek. Vicces
Marika neninel amugy a ki-be jarkalas asszem nem volt megszabva; Ot amugy is mindig otthon talaltam. Nyilvan este mar nem illik zajongani, hangoskodni, de ezt szerintem mashol is elvarjak. Kacsintó
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Április 24. Kedd, 1:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Rona írta:

Köszönöm szépen! Mosoly

Ez tényleg nagyon olcsó. Majd jobban utánanézek még este.
De mivel még nem voltam Londonban, ez milyen környék? Mármint nem veszélyes?

Nem akarlak kiabranditani, de ez a kornyek az egyik legrosszabb London keruleteibol.
Vissza az elejére
muhaddib
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 24. Kedd, 14:44    Hozzászólás témája: Szállást keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Május 6-án (Vasárnap) érkezem Londonba, és minimum 1 maximum 2 hétre keresek szállást. Bármilyen megoldás érdekel, lehetőleg olyan amely közel van valamelyik nagy vasútállomáshoz. Üzeneteket ide is és e-mail címemre is várok. szelezsan@gmail.com. Előre is köszi!
Vissza az elejére
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Április 24. Kedd, 16:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
Rona írta:

Köszönöm szépen! Mosoly

Ez tényleg nagyon olcsó. Majd jobban utánanézek még este.
De mivel még nem voltam Londonban, ez milyen környék? Mármint nem veszélyes?

Nem akarlak kiabranditani, de ez a kornyek az egyik legrosszabb London keruleteibol.

Igen, hat azon a kornyeken lehet is olcso.
Vissza az elejére
dedi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 24. Kedd, 17:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Greenwichben, kellemes, megbizhato kornyeken, jo kozlekedessel, kertes hazban, egy haloszoba dupla aggyal, sajat hasznalatu furdoszobaval kiado. Jol felszerelt konyha, internet. Egy szemelynek heti 80£, ket szemely eseteben heti 100£. Egy heti kaucio szukseges.
E-mail: a.szabad@gmail.com
Mobil: 07786512946
Vissza az elejére
Rona
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 24. Kedd, 19:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na, a repjegy már megvan: júli. 24-től 31-ig (7 éjszaka), mostmár tényleg csak a szállás van hátra.
Még Encitől azért várom, hogy írjon a részletekről, aztán meglátjuk mi lesz. Mosoly
Vissza az elejére
Rona
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 24. Kedd, 19:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

dedi írta:
Greenwichben, kellemes, megbizhato kornyeken, jo kozlekedessel, kertes hazban, egy haloszoba dupla aggyal, sajat hasznalatu furdoszobaval kiado. Jol felszerelt konyha, internet. Egy szemelynek heti 80£, ket szemely eseteben heti 100£. Egy heti kaucio szukseges.
E-mail: a.szabad@gmail.com
Mobil: 07786512946

Szia.

Ez csak hosszútávú bérlőknek szól? Bár fogalmam sincs Greenwich merre van. Nevető

Szerk. Már tudom. Azért ez elég központi helynek tűnik.
Vissza az elejére
SzBalu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 25. Szerda, 19:28    Hozzászólás témája: szállás Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én is Londonba szeretnék menni ha nem szól bele semmi és senki. Júli. 11.-17. között tervezem (7éj). Szállást keresek 2 főnek ebben az időpontban. Kb. 80 pound/hét/fő-re gondoltam. Enci nem válaszolt, gondoltam beírok.

Köszi: Bazsi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Smith
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 30. Hétfő, 20:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Úgy látszik Enci megszünt válaszolni. Vagy csak nekem nem válaszolt még?
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 1. Kedd, 7:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem kaptam Tőled privit, nem tudom mire nem válaszoltam Mosoly
Vissza az elejére
pisti_jr
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 9. Szerda, 10:55    Hozzászólás témája: szállást szeretnék 2 före Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!
Azt szeretném megkérdezni töled hogy május 20,22,vagy 24 én szeretnénk kimenni londonba(azért ekkor mert olcso a jegy),viszont minél elöbb ki kellene jutnunk és tudsz-e nekünk addigra szállást adni?2 férfi egy szobában ,természetesen külön ágyon.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 9. Szerda, 11:19    Hozzászólás témája: re Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen, de csorgess meg es vissza hivlak.
00447921190650
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 15. Kedd, 11:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Újra van netem, kereshettek itt is már.
Vissza az elejére
eniko20
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 15. Kedd, 13:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Most talaltam ra erre a honlapra es nagyon megorultem neki. Itt lakom kint Walesben, Cardiff-hoz kozel a parommal, valamint 2 fiuval es 2 lannyal. Azt szeretnem kerdezni, hogy 4 szobat tudnal-e nekunk szerezni, mert el szeretnenk koltozni Londonba. Kozepesen beszelunk angolul. Ha szeretnek szallodaban dolgozni, konnyen talalnek munkat? A fiuk most kulso fali burkolokent dolgoznak. Nekik lenne ott hasonlo munka barmilyen epitkezesen? Legyszi, ha tudsz, segits!
Elore is koszi!
Vissza az elejére
upiri
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 15. Kedd, 18:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

A férjemmel tervezünk kimenni most nyáron Bristolba dolgozni, de mivel még nincs bristoli szállásunk, arra gondoltunk keresnénk Londonban 1-2 hétre szálllást és ha sikerült vmi munkát meg albit találni B-ban ,akkor mennénk át. Tudnál ebben segíteni? Vagy ez hülyeség? Van esetleg vmi más ötleted?Minél olcsóbban szeretnénk megúszni, szóval laknánk együtt másokkal is, bármi érdekel.
Köszi előre is a segítséget.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 28, 29, 30  Következő
17 / 30 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban