| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Krisz972 V.I.P.

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Február 11. Szombat, 17:55 Hozzászólás témája: Olcso belvarosi lakas |
|
|
Sziasztok !
Central Londoni (w2,Bayswater,Hyde park 500 meter),ket haloszobas,franciaagyas,butorozott lakasomat aprilis vegetol (20-22.-e kornyeke) minimum 3 honapra 4 fo reszere atadnam csaladi okok miatt.A lakasban van kabel-tv,modemes net bekotesi lehetoseg,telefonbekotesi lehetoseg,video-kaputelefon,mosogep,huto-fagyaszto,keramialapos tuzhely grillezos sutovel,elszivo.
A kozelben (300 meter) magyar orvos,Tesco,Sainsbury's,Budgens,altalanos iskola,nyelviskola,konyvtar,bevasarlutca es bev. kozpont (Whiteley's),szoval minden van.
Kivalo kozlekedes: 7 buszjarat (ebbol 3 ejszakai) es 4 metrovonal (Circle,Central,District es Hammersmith & City line-Bayswater,Queensway,Royal Oak station).Pizza Hut,Mc'Donalds,Subway,stb...Sok kis uzlet,ahova allandoan keresnek alkalmazottakat,tehat eleg sok munkalehetoseg.
Berleti dij: ha negyen jottok,fejenkent heti 68.75 vagy paronkent 137.50 ( ) font (heti 275).A lakast havonta kell egy osszegben fizetni (1100 font) a landlordnak,plusz rezsi.
A rezsi: gaz-negyedevente 73 font,villany-negyedevente 70 font,viz-negyedevente szinten 70 font korul.A council tax 74 font.Ez havi szinten kb plusz egy szazast jelent osszesen,azaz heti plusz 5-10 font.
Keresre e-mailban fotokat tudok kuldeni.
Ha erdekel,irj vagy hivj a szokasos elerhetosegeken:
krisz972@yahoo.com vagy +44 79 6254 7669 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Peter_G Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 11. Szombat, 20:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Hi,
Ha négyen kellünk, én lehetnék az egyik. Egyedül nem tudom (még) bevállalni. Küldj képeket légyszi'!
Én jövő csütörtökön érkezem és tegnap visszamondták a foglalásomat. Szóval van gondom.
Keresek még jelentkezőket, szerintem össze tudom hozni.
(Mi lesz három hónap múlva, akkor menni kell?)
Várom a képeket.
Szia,
Peter |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Február 11. Szombat, 20:37 Hozzászólás témája: |
|
|
| Peter_G írta: | Hi,
Ha négyen kellünk, én lehetnék az egyik. Egyedül nem tudom (még) bevállalni. Küldj képeket légyszi'!
Én jövő csütörtökön érkezem és tegnap visszamondták a foglalásomat. Szóval van gondom.
Keresek még jelentkezőket, szerintem össze tudom hozni.
(Mi lesz három hónap múlva, akkor menni kell?)
Várom a képeket.
Szia,
Peter |
Szia !
Mar kuldenem is,ha lenne hova.De nem tudom,figyelted-e: aprilis 20-22 korul koltozhettek be.A reszleteket is megirom,ha hozzajutok az e-mail-cimedhez.. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Peter_G Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 11. Szombat, 20:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Az hittem priviben. A címem peterg.vadasz@t-online.hu .
Jöhet.
Peter |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Jucibaba Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 16. Csütörtök, 18:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Engem Londonban másfélszobás kiado lakás érdekelne, hogy milyen árban van?
Csak komoly és biztos ajánlat érdekel!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
janoka8521 Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 19. Vasárnap, 17:53 Hozzászólás témája: info |
|
|
na szia mindenkinek! orsós jános vagyok. szeretnék egy olcsó lakást keresni. krisz veled már beszéltem. de szeretnék tőled még több infót kérni. hogyan juthatok el a lakáshoz amelyet az imént mondtál? hol kell felszálni, és hol kell leszálni? meg ilyesmi. mennyi egy szoba egy hétre? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Február 19. Vasárnap, 21:36 Hozzászólás témája: |
|
|
| Jucibaba írta: | Sziasztok!
Engem Londonban másfélszobás kiado lakás érdekelne, hogy milyen árban van?
Csak komoly és biztos ajánlat érdekel!!! |
Az enyem atado lesz marciusban.Ketszobas,butorozott.Nem kell hozza referencia.Ha erdekel,irj egy emilt a krisz972@yahoo.com-ra,tudok kepeket is kuldeni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nero Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 25. Szombat, 12:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Hatalmas és nagyon sűrgető problémánk van!!!A cimborámmal márc. 1-én indulunk Londonba dolgozni és eddig nem is lenne gond az egésszel,csak kiderült,hogy akik szállást szerveztek volna nekünk,azok nagy ívben sz.rtak a fejünkre és így most maximálisan nyakig vagyunk a slamasztikában Nagyon szépen kérünk mindenkit,ha bármilyen segítséggel tudtok szolgálni minél előbb szóljatok,mert az idő nagyon sűrget minket és nem akarunk valamelyik téren csövezni a csomagjainkat a kezünkhöz kötözve.Igazából valami olcsóbb kategóriájú szállás érdekelne,pl kiadó szoba,ahol elférünk ketten.Ez lenne a legideálisabb.Tehát ha valaki tud valami ilyet és kényszert érez arra,hogy segítsen két 23 éves srácon,az írjon nekem itt a fórumon,vagy az e-mail címemre: bob6@freemail.hu.
Előre is köszönjük...
SOS!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Attila027 Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 19:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Tudtok észak -nyugat londonról egy nagyon pici felvilágosítást adni?
pl: jó környék?
Előre is köszi
Ati |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nikolett78 Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 14:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello.
ÉN április végén érekzem, addig még lehetséges, hogy élni fog az ajánlat? Én egyedül megyek, tehát a heti 68,75 öt tudom vállalni. Ebben service charge is benne van? ha nem, akkor pontosan mennyire jön ki fejenként hetente?
köszi : niki |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Barca Újonc

|
Elküldve: 2006. Máj 19. Péntek, 16:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia,surgosen keresek kiado szobat london kozpontjaban vagy a kozelben.Minel olcsobb,annal jobb.Hetfon(22.) szeretnek bekoltozni.E-mail cimem:barcelona0816@freemail.hu
Elore is koszonom |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
GoonerSopron Újonc

Csatlakozott: May 21, 2006 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: 2006. Máj 21. Vasárnap, 18:47 Hozzászólás témája: Érdekel a lakás |
|
|
Szia Krisz!
Július 3-tól szívesen laknék ott másokkal, októbertől pedig 4-en lennénk!
Írj ha még aktuális
Peti |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|