Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Sürgősen szállást keresek!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Akosom
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 22. Vasárnap, 13:08    Hozzászólás témája: Sürgősen szállást keresek! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Londonban Április 28-tól két fő részére szobát keresek. Fontos, hogy teljesen felszerelt legyen és, hogy legyen internet is bekötve!

Előre is köszönöm!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Brigitta22
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 23. Hétfő, 8:41    Hozzászólás témája: Sürgős szállás Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Sürgősen kiadó szobát keresnék kb. 1-2 hétre, akár a magyar házban akár máshol. A kedvesemmel 2-n szeretnénk kiköltözni Londonba, de Én egy héttel előbb szabadultam, így előre mennék mindent elintézni. Külön albérletbe vonulnánk, de ahhoz szerintem minimum 1 kinti szervezésre van szükségem és ehhez szükségeltetik valamilyen szállás. Szóval ha valaki tud igényes szobát egy hétre azt szinte azonnal kivenném. előre is köszi a segítséget.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban