| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
radika Haladó

Csatlakozott: Jan 05, 2007 Hozzászólások: 86 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Március 15. Csütörtök, 18:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Őszintén: ki vagyok akadva. A köztársasági elnök nem vesz részt a zászlófelvonáson. A Fidesz nem is jelenik meg az ünnepi megnyitón. A MIÉP már megint arról beszél, hogy a rendszernek takarodnia kell. A kisgyereket is kifütyülik a múzeumnál. Most meg tüntetők gyülekeznek az Oktogonnál.
Ennek az ünnepnek nem szabadna erről szólnia. Sőt! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2007. Március 16. Péntek, 18:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Én is ki vagyok akadva:
Mert:
a hírcsatornák kritikán alul dolgoztak,3-4 tévét néztem, de szinte csak a parlamenti pártokkal kapcs volt anyag, a kossuthtéri tüntetők ,parlamenten kivüli pártok rendezvényeit nem mutatták. Legjobban a hírtévén döbbentem meg, lényegében aki jobboldali,de nem fideszes az nem kerül be hírbe se... következetesen kerülték pl. tomcat letartóztatásának hírben szerepeltetését és nevének említését. (március 14-én volt teve utcában 1000 fős demonstráció,lelkiismeret88, MÖM, tomcat stb.Na ezt se adták le szinte sehol)
Érdemes letölteni demszky ,,beszédét" megnézni ... az ünnephez köze nem volt, ott provokálta a hallgatóságot:amúgy is,egész nap nem volt sehol ,,kormánypárti" tömeg.
A Batthyány örökmécsesnél csak molnár lajos jelent meg, autóval, akit "itt a magyar mengele" felkiálltással fogadtak páran,és az autót körbeállva azonnal fotózni kezdték,mire az elhajtott.
A kifütyülés a múzeumkertben és máshol gyurcsány ferenc budapesti lakos részére szólt (mert ott volt több helyen,kivéve Batthány örökmécsest, ahol pedig lett volna pár politikusnak programmja). Én nem lennék felháborodva ezen a füttykoncerten, az a csoda hogy ennyivel megúszták. Délután bedobták Budaházy letartóztatását, gyorsan kordonokat építettek,várva a tömegakcióra,ami végül nem következett be. Egyrészt nagyon sokfelé voltak az emberek, másrészt a közismerten provokátornak tartott személyek se voltak sehol... Persze lehet, hogy sok másis történt, csak nem került még hirekbe. Az éjjeli balhén nem szkinhedek voltak csak, részben csöves fiatalok, piások,szipusok, részben egy talán 50 fős maszkos dobálós csapat, (provokátorok?)a többi többszáz viszont 20 év körüli fiatal,akik lassan elszálingóztak.
Érdekes hétnek nézünk elébe, mert a rendőrség elbontja a kordont állítólag!
Kossuth tér visszatér!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2007. Március 19. Hétfő, 10:07 Hozzászólás témája: |
|
|
| Egyértelműen kiderült, hogy éjjel a zavargó szkinhedek beépített provokátorok voltak!A fotókat meg lehet nézni pl.itt: www.kossuthter.com de a nem baloldali/kormánypárti sajtó számos online oldalán is...! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
radika Haladó

Csatlakozott: Jan 05, 2007 Hozzászólások: 86 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Március 19. Hétfő, 16:49 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tdaniel írta: |
Én nem lennék felháborodva ezen a füttykoncerten, az a csoda hogy ennyivel megúszták.
|
Én, azért had legyek.
Nem érdekel, hogy ki provokál kit. A lényeg, amit mondani akartam:
Ennek nem lenne szabad erről szólnia! Ez egy NEMZETI ÜNNEP, ami számomra azt jelenti, hogy mindenkié. A gyerekek meg pláne nem érdemelték meg a füttyszót.
Ismét megemlítve a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ELNÖKE köteles lenne a nemzeti ünnepen ott lenni a zászlófelvonásnál. Ő adhat parancsot rá, és neki kéne jelképezni az egységet is. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Március 19. Hétfő, 17:03 Hozzászólás témája: |
|
|
| radika írta: | | Tdaniel írta: |
Én nem lennék felháborodva ezen a füttykoncerten, az a csoda hogy ennyivel megúszták.
|
Én, azért had legyek.
Nem érdekel, hogy ki provokál kit. A lényeg, amit mondani akartam:
Ennek nem lenne szabad erről szólnia! Ez egy NEMZETI ÜNNEP, ami számomra azt jelenti, hogy mindenkié. A gyerekek meg pláne nem érdemelték meg a füttyszót.
Ismét megemlítve a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ELNÖKE köteles lenne a nemzeti ünnepen ott lenni a zászlófelvonásnál. Ő adhat parancsot rá, és neki kéne jelképezni az egységet is. |
Istenem milyen jo, hogy megcsak nem is hallottam errol a mocsokrol. En az iden zoldben nyomultam, eljenek az Irek es Szent Patrick nap! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2007. Március 19. Hétfő, 22:52 Hozzászólás témája: |
|
|
www.pestylaszlo.com új honlap, a régi pesty fekete doboz vezetője,dokufilm az októberi eseményekről, áldozatokról kép, interjú velük, stb. 3 idegen nyelven is ugyaninnen letölthető!!! Ha valaki nem hiszi el,amiket hallott az nézze meg!
Amúgy több száz békés, szép ünnepség volt, pl. Répásy tábornok újratemetése, aki a 14. kivégzendő lett volna, ha nem hal meg kolerában!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2007. Március 21. Szerda, 18:08 Hozzászólás témája: |
|
|
| sztrájkveszély Ferihegyen,nézzétek az infókat online lapokon! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
|
Elküldve: 2007. Április 16. Hétfő, 17:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Ujoncok, nagyon korultekintoen am azzal a kifele valo jovessel! Nemregiben hallottam, hogy nehany magyar fiatal eltunt, akik kulfoldre mentek szerencset probalni. Allitolag ugyanaz a tarsasag szervezte meg a kiutazasukat. Sajnos hogy kik, konkretan nem tudom, anyosjeloltemek lattak odahaza a TV-ben... Valoszinuleg a szerencsetleneket eladtak prostitualtnak.
Bizony eleg szomoru, hogy magyar a magyarral de altalanossagban is, ember az emberrel kepes ilyesmit csinalni. Nagyon kerek mindenkit, hogy gondoljatok meg, kire bizzatok ra magatokat (Encire pl nyugodtan) es lehetoleg ne egyedul gyertek ki.  _________________ Uff-szolott a nema indian es kopasz hajanal fogva kirangatta magat a feneketlen mocsarbol, felugrott tegnap megdoglott lovara, majd kivagtatott a nemletezo pusztasagra; ott aztan otthonhagyott fegyverevel megskalpolta szinten tar, halvaszuletett batyjat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

|
Elküldve: 2007. Április 20. Péntek, 13:07 Hozzászólás témája: |
|
|
A "Thelondonpaper"-ben olvastam, hogy odahaza a Becs-Budapest kozotti autopalyaszakaszon karambolozott egy allatszallito teherauto. Vajon sikerult mar osszefogdosni az autopalya menten szabadon ugrabugralo 5000 nyulat?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2007. Április 20. Péntek, 21:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Úgyvan! Azóta össze lett szedve a sok nyulacska..húsvét után meg idén még le lehetett adni az állatkertnek... az oroszlán, és a krokodil is részt vesz a megőrzésben....
frissült, angolul is:
www.oktober23bizottsag.hu
(21én Toroczkaiék újabb felvonulása, a bp-i rendőrfőnök 3X (népmese??) nem engedélyezte..
oltári balhé,fegyelmia bp-i kapitányságon, márc.15-i tomcat előállítás miatt:persze pár oldalt vissza kell lapozni bloggban:
http://blog.tomcatpolo.hu/
A fogdában belülről kinyitották a fogdaajtót, és félóráig szabadon flangáltak,beírtak a fogdakönyvbe,gyurcsány nevében,stb. ezutána bloggert német demotalálkozó után letartóztatott a német rendőrség, be nem fizetett bírság miatt tele volt vele a hazai sajtó, de aztán amit leírt,hogy mi volt, már nem verték nagy dobra....  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

|
Elküldve: 2007. Április 23. Hétfő, 15:12 Hozzászólás témája: Ujabb megszoritasok |
|
|
Dragalatos miniszterelnokunk nem bir megulni a sejhajan. Ujabb lehuzasi akciokkal akarja gyotorni a mar az amugy is kifosztott, elcsigazott nepet. "Reformjai" kozott van egy olyan is, ami a kint elo magyarokat is lehet, hogy erinti.
Remelem nem.
Ugy szol a fama, hogy aki nincs bejelentve, vagy munkanelkuli es nem regisztral es jar a munkaugyi kozpontba, fizetni fog kb havi 16.000 Ft-ot. Ez is egy lehetseges modja a feketemunka megszuntetesenek, igaza van, de nem kellene ezt parositani egy kis adoteher-csokkentessel? Mind a munkavallalalok, mind a munkaltatok reszere. Sok munkaltato ugyanis azert nem jelenti be alkalmazottjat, mert tobb adot fizetne a dolgozo utan, mint amennyi annak a fizetese.
Ja, es kerdem en: Aki kint el, dolgozik, adozik, NI-t fizet az is koteles lesz majd tejelni, mert nem otthon teszi ugyanezeket, es egyaltalan mert magyarnak mert szuletni?  _________________ Uff-szolott a nema indian es kopasz hajanal fogva kirangatta magat a feneketlen mocsarbol, felugrott tegnap megdoglott lovara, majd kivagtatott a nemletezo pusztasagra; ott aztan otthonhagyott fegyverevel megskalpolta szinten tar, halvaszuletett batyjat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2007. Április 23. Hétfő, 18:02 Hozzászólás témája: |
|
|
WinneTWO! Hát ami fixnek tűnik, az az, hogy a tb-járuléka a külföldi illetőségű (akinek nincs Maon lakcíme) elképesztő tb járulékot fog fizetni, amúgy a oep-től.akia tájékoztatólevelet kiküldte, azt molnár lajos kirugta utolsó ténykedéseként. Amit írtál,arról nem hallottam,de biztos lesz vmi ilyesmi terv...ha kaotikus, nemnormális ami történik, nem te vagy a hibás! Ha valakit érint, zaklassa a kedves szerveket, infóért, nem merek tanácsolni semmit. Egyébként kettős adóztatás tilalma azt jelenti, hogy csak az egyik országban történhet ez,mindenkinek azt kell néznie, hogy melyik országé érvényes rá...
Amúgy egy rendező díjat kapott Maon, legjobb elsőfilmesként talán játékfilm kategóriában, a ,,produkcióban" igaziból vizbefojt egy kismacskát,és a kamera rögzítette. Utánna csak azt tudta mondani, hogy beteg volt, úgyis elaltatták volna....  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

|
Elküldve: 2007. Április 24. Kedd, 16:55 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tdaniel írta: | WinneTWO! Hát ami fixnek tűnik, az az, hogy a tb-járuléka a külföldi illetőségű (akinek nincs Maon lakcíme) elképesztő tb járulékot fog fizetni, amúgy a oep-től.akia tájékoztatólevelet kiküldte, azt molnár lajos kirugta utolsó ténykedéseként. Amit írtál,arról nem hallottam,de biztos lesz vmi ilyesmi terv...ha kaotikus, nemnormális ami történik, nem te vagy a hibás! Ha valakit érint, zaklassa a kedves szerveket, infóért, nem merek tanácsolni semmit. Egyébként kettős adóztatás tilalma azt jelenti, hogy csak az egyik országban történhet ez,mindenkinek azt kell néznie, hogy melyik országé érvényes rá...
Amúgy egy rendező díjat kapott Maon, legjobb elsőfilmesként talán játékfilm kategóriában, a ,,produkcióban" igaziból vizbefojt egy kismacskát,és a kamera rögzítette. Utánna csak azt tudta mondani, hogy beteg volt, úgyis elaltatták volna....  |
Uff Tdaniel! Ugyis itt a strandido...
Na de felre a komolysaggal. Ha megvalositjak, en biztos nem fogok fizetni annak a xarhazi bandanak egy vasat sem! Mirefel?? Ha ilyen xemetek fogjak uralni 4-5 mulva is kicsiny Hazankat, kerelmezni fogom a brit allampolgarsagot... Attol meg hazamehetek majd, idokorlat nelkul.
Mar ha lesz hova.
A rendezo urrol meg csak annyit, hogy kapjon tudorakot, legyen attetes es utana ot is fojtsa majd valaki vizbe. Ugyis megfulladt volna... _________________ Uff-szolott a nema indian es kopasz hajanal fogva kirangatta magat a feneketlen mocsarbol, felugrott tegnap megdoglott lovara, majd kivagtatott a nemletezo pusztasagra; ott aztan otthonhagyott fegyverevel megskalpolta szinten tar, halvaszuletett batyjat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2007. Április 24. Kedd, 20:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Uff!WinnweTWO! Aki angliában legálisan munkát vállalt, angol telephelyű,angol cégnél, semmiképpen nem Magyarországon adózik,annak nem kell félnie! Hiszen adózásilag United Kingdom ban van... amúgy is félmillió ember hibás értesítést kapott...
Rendőrök ,,feleslegesen " kivonultak a hidakhoz, hidakra... a tervezett(??) blokád elmaradt, a sok rabomobil, titkosügynök napozott egyet...Skodacsek András le is filmezte őket.. kurucinfón van. hunhír.hu-n fotós beszámoló a Toroczkai-féle demonstrációról,Hősök terén.
A macsakfojtogató rendező,aki félmilliót kapott a 38. magyar filmszemlén, elrejtezett, nem nyilatkozik helyesen tette, még a ultraliberális tévés személyiségek is felháborodtak!! Állatvédők már fel is jelentették, remélhetően meglesz a következménye... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

|
Elküldve: 2007. Április 29. Vasárnap, 22:53 Hozzászólás témája: |
|
|
| Toepler zoltán rendezőtől utólag visszavonták a díjat, akinek a filmjében szerepelt a macskavízbefojtás. Több verziót hadovált, hogy beteg volt, stb. a macska,meg nem ő csinálta csak átvette a szallagot,stb... mivel többen is feljelentették állatkínzásért nyílván hallunk még az ügyről!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|