Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Targonca jogsi

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Tom32
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 15. Vasárnap, 10:14    Hozzászólás témája: Targonca jogsi Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.

Máj 3-án megyek Londonba. Van A B C kategóriás jogsim. Azt hallottam ,hogy ezek helyett angol( nemzetközi ) jogsit kell majd csináltatnom. De mi a helyzet a targonca jogsival? Azt elfogydják angliában? Vagy fordittasam le egy hivatalos fordítóval még itthon úgy mint a bizonyítványaimat? Előre is köszönöm a segítséget.

üdv.: Tamás
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Április 16. Hétfő, 18:27    Hozzászólás témája: Re: Targonca jogsi Hozzászólás az előzmény idézésével

Tom32 írta:
Sziasztok.

Máj 3-án megyek Londonba. Van A B C kategóriás jogsim. Azt hallottam ,hogy ezek helyett angol( nemzetközi ) jogsit kell majd csináltatnom. De mi a helyzet a targonca jogsival? Azt elfogydják angliában? Vagy fordittasam le egy hivatalos fordítóval még itthon úgy mint a bizonyítványaimat? Előre is köszönöm a segítséget.

üdv.: Tamás

Bizony, hogy fordittasd le! Nekem van nehezkepkezeloi jogsim, 2 evig targoncaztam is. Meg otthon sajnaltam azt a 8000 Ft-ot (nekem annyi lett volna meg akkor Debrecenben) a forditasra. Na azota sem tudok vele munkat kapni. Eloszor nem tudtam hol csinaljak meg itt kint a forditast, aztan meg az anyagiak szabtak gatat. Idekint allitolag 50font korul van egy ilyen malor ami majd 20.000 Ft... Szomorú
Uff-szolott a nema indian es kopasz hajanal fogva kirangatta magat a feneketlen mocsarbol, felugrott tegnap megdoglott lovara, majd kivagtatott a nemletezo pusztasagra; ott aztan otthonhagyott fegyverevel megskalpolta szinten tar, halvaszuletett batyjat.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Április 17. Kedd, 9:48    Hozzászólás témája: Re: Targonca jogsi Hozzászólás az előzmény idézésével

WinneTWO írta:

Bizony, hogy fordittasd le! Nekem van nehezkepkezeloi jogsim, 2 evig targoncaztam is. Meg otthon sajnaltam azt a 8000 Ft-ot (nekem annyi lett volna meg akkor Debrecenben) a forditasra. Na azota sem tudok vele munkat kapni. Eloszor nem tudtam hol csinaljak meg itt kint a forditast, aztan meg az anyagiak szabtak gatat. Idekint allitolag 50font korul van egy ilyen malor ami majd 20.000 Ft... Szomorú

De azt az 50-est egy nap alatt visszakeresed. Melyik a jobb? Megsporolni 50 fontot es nem dolgozni, vagy kiadni, es nagyobb esellyel munkat talalni?
Vissza az elejére
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Április 17. Kedd, 14:08    Hozzászólás témája: Re: Targonca jogsi Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
De azt az 50-est egy nap alatt visszakeresed. Melyik a jobb? Megsporolni 50 fontot es nem dolgozni, vagy kiadni, es nagyobb esellyel munkat talalni?

Artin itt most csak arra celoztam, hogy idekint majdnem 3x annyiba kerul. A masik meg az, hogy nekem most (mar) nincs 50fontom. A baratnomnek van munkaja, de csunyan kihasznaljak... A bevetelunk csak vegetaciora eleg. Jovo het hetfon, amikor a kovetkezo velhetoen lefolozott csekkjet megkapja, kiverem a balhet. Nem tudjak a cserepedeny fonokei, hogy a magyarok nem hulyek. Tisztaban vagyunk vele, mi is az a Citizens Advice Bureau...
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Április 18. Szerda, 21:10    Hozzászólás témája: Re: Targonca jogsi Hozzászólás az előzmény idézésével

WinneTWO írta:
Artin írta:

Artin itt most csak arra celoztam, hogy idekint majdnem 3x annyiba kerul. A masik meg az, hogy nekem most (mar) nincs 50fontom. A baratnomnek van munkaja, de csunyan kihasznaljak... A bevetelunk csak vegetaciora eleg. Jovo het hetfon, amikor a kovetkezo velhetoen lefolozott csekkjet megkapja, kiverem a balhet. Nem tudjak a cserepedeny fonokei, hogy a magyarok nem hulyek. Tisztaban vagyunk vele, mi is az a Citizens Advice Bureau...

NEm feltetelen rad gondoltam, ha nincs nincs, de akinek meg van annak erdemes megcsinaltatni
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban