| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
WinneTWO Mester

Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
|
Elküldve: 2007. Április 3. Kedd, 14:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| csotee írta: | Köszike winner most adtál egy jo nagy adag biztatást.
Ezzel az önéletrajzal meg megint sokat segítettél mert meg se fordult a fejemben.
De hogy a bizonyítványommal mit csináljak hogy angol legyen azt nem értem. |
Jo lenne, ha "winner" lennek, de sajna az tul surun nem sikerul...
A bizonyitvanyoddal battyogj el egy forditoirodaba (ujsagban, interneten, ismerosoktol erdeklodj, hogy hol talalsz) es kerd meg az ott levoket, hogy csinaljanak rola egy hivatalos angol nyelvu forditast. Alt. 8-10.000 Ft az ara, ami sok, de idekint meg tobbe kerul, plusz meg szaladgalnal utana. Raadasul addig szakacskent nem tudnal munkat keresni, amig az meg nincs. Kapis?  _________________ Uff-szolott a nema indian es kopasz hajanal fogva kirangatta magat a feneketlen mocsarbol, felugrott tegnap megdoglott lovara, majd kivagtatott a nemletezo pusztasagra; ott aztan otthonhagyott fegyverevel megskalpolta szinten tar, halvaszuletett batyjat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Április 3. Kedd, 16:28 Hozzászólás témája: |
|
|
| Az önéletrajzra angol telefonszám kell, ezt ne feledd. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csotee Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 3. Kedd, 17:31 Hozzászólás témája: |
|
|
uhhh oké most már vágom.Nem is tudnám mi lenne velem nélkületek.
Szuper jo, hogy van ez az oldal:)
Most pedig megyek angolozni:D
Köszönök mindent nektek, ha kérdésem merül fel ismét akkor addig irok még. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Április 4. Szerda, 9:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| csotee írta: | uhhh oké most már vágom.Nem is tudnám mi lenne velem nélkületek.
Szuper jo, hogy van ez az oldal:)
Most pedig megyek angolozni:D
Köszönök mindent nektek, ha kérdésem merül fel ismét akkor addig irok még. |
Addig meg olvasgasd a tenyered.  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

|
Elküldve: 2007. Április 5. Csütörtök, 18:04 Hozzászólás témája: |
|
|
| Enci írta: | | Az önéletrajzra angol telefonszám kell, ezt ne feledd. |
Ezt tudom, de az nagyon gaz ha utolag irja ra tollal?
Csotee, nincs mit. Ezert vagyunk itt.  _________________ Uff-szolott a nema indian es kopasz hajanal fogva kirangatta magat a feneketlen mocsarbol, felugrott tegnap megdoglott lovara, majd kivagtatott a nemletezo pusztasagra; ott aztan otthonhagyott fegyverevel megskalpolta szinten tar, halvaszuletett batyjat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csotee Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 8. Vasárnap, 16:33 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ja és angol telefonszámom, hogy lesz itthon? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

|
Elküldve: 2007. Április 10. Kedd, 14:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Van Husvet, de nem divat locsolkodni.
Angol szamod meg majd itt lesz.
A szallasokkal meg csak ovatosan (olvasgasd a Velemenyed Jo es rossz korzetek Londonban topicot) _________________ Uff-szolott a nema indian es kopasz hajanal fogva kirangatta magat a feneketlen mocsarbol, felugrott tegnap megdoglott lovara, majd kivagtatott a nemletezo pusztasagra; ott aztan otthonhagyott fegyverevel megskalpolta szinten tar, halvaszuletett batyjat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2007. Április 10. Kedd, 21:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Karácsony és húsvét keresztény ünnepek, és mivel Anglia is keresztény, ezek itt is léteznek.
Azonkivül vannak birkák, tehenek, malacok, szárnyasok, a pulykát is ismerik (ilyen kérdést is intéztek már hozzám). |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cintia Újonc

Csatlakozott: Feb 08, 2007 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: New Malden
|
Elküldve: 2007. Április 11. Szerda, 17:47 Hozzászólás témája: |
|
|
| Csak egy segítség; Tőlem eddig soha senki nem kérte a bizonyítványaimat! Előző helyemen sem nézte senki, most voltam vagy 10 helyen, interjún, próbanapon, de senki nem akarta megnézni, hogy tényleg megvan-e a papírom róla; szóval nem biztos, hogy pénzt adnék ki a fordítására! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

|
Elküldve: 2007. Április 13. Péntek, 16:41 Hozzászólás témája: |
|
|
| Cintia írta: | | ...nem biztos, hogy pénzt adnék ki a fordítására! |
Hidd el en is igy gondolkodtam. Nem is adtam ra ki penzt es a nehezgepkezeloi jogsimmal emiatt meg mindig nem kapok munkat. Hiaba targoncaztam 2 evet, ha nincs rola angol nyelvu papirom.  _________________ Uff-szolott a nema indian es kopasz hajanal fogva kirangatta magat a feneketlen mocsarbol, felugrott tegnap megdoglott lovara, majd kivagtatott a nemletezo pusztasagra; ott aztan otthonhagyott fegyverevel megskalpolta szinten tar, halvaszuletett batyjat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
joli Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 14. Szombat, 20:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Szeretnék olyan munkát végezni juliustol,amihez eleg a gyenge nyelvtudás,pl takarítás.
Hol lehet ilyet keresni?
Koszonom a segítséget!Joli |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dydand Haladó

|
Elküldve: 2007. Április 14. Szombat, 21:30 Hozzászólás témája: |
|
|
| joli írta: | Sziasztok!
Szeretnék olyan munkát végezni juliustol,amihez eleg a gyenge nyelvtudás,pl takarítás.
Hol lehet ilyet keresni?
Koszonom a segítséget!Joli |
Szia!
"Legyen szíves a portörlés után húzza át az ágyakat, amíg én kicserélem a szemetesekben lévő zsákokat. Ha végzett, akkor szeretném, ha a fürdőszoba csempéjével folytatná, de ma mindenképpen jó lenne még, ha be tudnánk szorítani és átsuvickolnánk a konyhai tűzhelyet is"
Ennyit a gyenge angolról Sajnos úgy kell elképzelni a munkákat, mintha itthon hozzánk jönne valaki, gyenge magyar nyelvtudással. Nem lehetetlen, de nem is kecsegtet sok jóval, sőt....
Ami a nyári munkavállalást illeti, már rengetegszer volt róla szó, vissza kell olvasni és minden egyértelmű lesz. Elöljáróban csak annyit, hogy az angol fiatalok (akiknek ugye anyanyelve az angol), nyáron általában London felé veszik az irányt egy kis nyári munkára, hogy zsebpénzt gyűjtsenek...
Üdv: dy |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zotyo Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 19. Csütörtök, 21:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok,
Kb alapszinten beszélek és értem az angolt.
Tud valaki bármilyen munkát ajánlani az UK-ban?
Zoli, |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bucek Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 19. Csütörtök, 22:33 Hozzászólás témája: melódia |
|
|
Hali!
Hamarosan indulunk angliába és a segítségeteket szeretném kérni.
Nekem az angolom kissé alap, van A, B, C, jogsim.
Első sorban sofőri állás érdekelne, az sem baj, ha valami köbányában kell vezetni. Persze, ha ez nem jön össze másra is kapható vagyok.
Párom jól beszél angolul, szinte bármilyen munka jól jönne neki.
Ha valaki veszi a fáradtságot és ír, ha nem is kokrétumot, csak a kilátásainkról, azt nagyon köszönjük.
Üdv:
Bucek
bucek68@citromail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

|
Elküldve: 2007. Április 23. Hétfő, 15:47 Hozzászólás témája: Re: melódia |
|
|
| Bucek írta: | Hali!
Hamarosan indulunk angliába és a segítségeteket szeretném kérni.
Nekem az angolom kissé alap, van A, B, C, jogsim.
Első sorban sofőri állás érdekelne, az sem baj, ha valami köbányában kell vezetni. Persze, ha ez nem jön össze másra is kapható vagyok.
Párom jól beszél angolul, szinte bármilyen munka jól jönne neki.
Ha valaki veszi a fáradtságot és ír, ha nem is kokrétumot, csak a kilátásainkról, azt nagyon köszönjük.
Üdv:
Bucek
bucek68@citromail.hu |
Szerintem buszsoforkent el tudnal helyezkedni; szinte az osszes busz hatuljan hirdetik az uresedest Londonban. Am itt nem valami leanyalom buszsofornek lenni, mert rengetegen probalnak ingyen utazni. Koztuk sok rosszarcu is; ha a sofor szolni mer, az konnyen eredmenyezhet balhet.  _________________ Uff-szolott a nema indian es kopasz hajanal fogva kirangatta magat a feneketlen mocsarbol, felugrott tegnap megdoglott lovara, majd kivagtatott a nemletezo pusztasagra; ott aztan otthonhagyott fegyverevel megskalpolta szinten tar, halvaszuletett batyjat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|