Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Londonban szeretnék dolgozni
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Londonban szeretnék dolgozni
Ugrás oldalra 1, 2, 3 ... 36, 37, 38  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
yorgem
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 9. Hétfő, 20:54    Hozzászólás témája: Londonban szeretnék dolgozni Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !

Hát szeretnék kimenni londonba dolgozni minél elöbb .
Itt az oldalon olyanokkal szeretném felvenni a kapcsolatot akik már egy ideje kint vannak .
Írok egy kicsit magamról : 27 éves férfi vagyok végzettségem szerint villanyszerelő de nem dolgoztam a szakmámban .
Már 8 éve raktárban dolgozok van targoncás jogosítványom is .

Az angol nyelvtudásom alapfoku . Megértetni megtudom magam be tudok mutatkozni , az alap dolgokat megértem és tudok is rájuk válaszolni.

Bármilyen munka érdekelne ! De a raktárosi munkát azt szerintem könnyen betanulnám mert itt Magyarországon is a raktárak többségében angolul van minden, az anyagok nevei stb.....

Egy kérdés : Ha 1ezer fontot viszek ki az kb mennyi időre elegendő ? Ha jól beosztom....
Az Email címemet is megadom : yorgem@t-online.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Zsuzsa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 9. Hétfő, 21:29    Hozzászólás témája: Re: Londonban szeretnék dolgozni Hozzászólás az előzmény idézésével

yorgem írta:
Sziasztok !

Hát szeretnék kimenni londonba dolgozni minél elöbb .
Itt az oldalon olyanokkal szeretném felvenni a kapcsolatot akik már egy ideje kint vannak .
Írok egy kicsit magamról : 27 éves férfi vagyok végzettségem szerint villanyszerelő de nem dolgoztam a szakmámban .
Már 8 éve raktárban dolgozok van targoncás jogosítványom is .

Az angol nyelvtudásom alapfoku . Megértetni megtudom magam be tudok mutatkozni , az alap dolgokat megértem és tudok is rájuk válaszolni.

Bármilyen munka érdekelne ! De a raktárosi munkát azt szerintem könnyen betanulnám mert itt Magyarországon is a raktárak többségében angolul van minden, az anyagok nevei stb.....

Egy kérdés : Ha 1ezer fontot viszek ki az kb mennyi időre elegendő ? Ha jól beosztom....
Az Email címemet is megadom : yorgem@t-online.hu

Ha óvatosan bánsz a pénzeddel, akkor 6-7 hétig ki kell hogy húzd vele.
Itt olvastam fent a lapon rengeteg hírdetést, miért nem nézelődsz azok között?
Sok szerencsét! Zsuzsa
ui: Már valaki irta itt a fórumban , csak rá szeretnék bólintani, hogy nagyon igaz.Munkát akkor találsz, ha már kint vagy.Ez otthonról nem megy.
Vissza az elejére
yorgem
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 9. Hétfő, 21:55    Hozzászólás témája: Kérdés Hozzászólás az előzmény idézésével

Azt efelejtettem írni hogy olyanokkal is szeretnék ismerkedni akik a közeljövöben szeretnének kimenni Angliába dolgozni .

Ha nem nagyon válogatok munkák közül kb mennyi idő alatt lehet munkát találni ?
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 9. Hétfő, 22:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha tényleg nem válogatsz ( azért itt most nem a kukásra gondoltam Nagyon boldog ) 3 nap .
Vissza az elejére
yorgem
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 11. Szerda, 14:59    Hozzászólás témája: mivel érdemes kimenni ? Hozzászólás az előzmény idézésével

megtudnátok mondani hogy mivel menjek ki mi a jobb és biztonságosabb ? Repülővel vagy busszal ..stb . Ha repülövel megyek akkor mi a jobb pl. malév, easyjet ...stb Mik a tapasztalataitok ? Melyik késik nem akkor indul amikor kéne ?
Busszal ment már valaki ki? Arrol is jó lenne valamit tudni .
Vissza az elejére
Andi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 11. Szerda, 15:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én mindenképp a fapadosokra esküszöm.Ha idoben megveszed a jegyed akár 12.000. ft-bol megúszod az oda-visszát.Itt a lapon ott vannak a linkek, nezegesd meg hol a legolcsobb.Én egyebként az easyjetre esküszöm, ott a legolcsobb a reptéri illeték.De mindig van akcio a skyeuropánál és a wizzairnál is. Ha esetleg késnek is egy órát, akkor sincs semmi, hisz 2-2és fél óra az ut.Mig busszal több mint egy nap és nem is olcsóbb.Biztonság?? Olyan repülő még nem volt amelyik ne szállt volna le Nagyon boldog
Vissza az elejére
yorgem
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 15:14    Hozzászólás témája: ipari parkok Hozzászólás az előzmény idézésével

No az volna a kérdésem hogy vannak a Londonban ipari parkok ? Sok cég van együtt .Ahol gyártósoron lehet dolgozni vagy esetleg raktárban ? Mert szerintem az ilyen helyekre sem kellene profi Angol nyelvtudás .....
Vissza az elejére
sacte
Vendég

HozzászólásElküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 20:19    Hozzászólás témája: sacte@freemail.hu Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok! Nevető én 1enlöre csak nézelödöm érdeklödök. az az igazság h nem beszélek angolul szinte semmit,de szeretnék kimenni legalább megpróbálni elhelyeszkedni valahova. épitöiparon belül bármit elvégzek. szobafestö vagyok. ha valaki tud segiteni vagy jotanácsokat adni elöre is köszönöm.
Vissza az elejére
Rufusz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 21:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sacte: Szerintem festőként viszonylag könnyen el tudnál helyezkedni, és a "kelet-európaiaknak szánt" melók közül még nem is fizet rosszul. Azért otthon mindenképp beiratkoznék a helyedben egy nyelvtanfolyamra, hogy legalább egy álláshírdetésre jelentkezni tudj ha kinnt leszel.

Hozd az összes papírod másolatát, fordítását (pl szakmunkásbizi), csináltass nemzetközi jogsit (a bankszámla nyitáshoz jól jön), és próbálj referenciát szerezni. Ez lehet bármilyen céges papír hogy nekik dolgoztál ennyi és ennyi ideig, stb. Persze angolul.
Ha nincs semmi, csinálj fotókat a melóidról, és azokat hozd ki. A lényeg itt a szaktudás, de az indulásnál nagyon jól jön a referencia. Heti 3-400at tuti megkeres egy festő ha a papírjai megvannak már.

yorgem: Tuti hogy gyártósoron szeretnél melózni? Csak mert az is minimálbért fizet, sokkal jobban jársz ha segédmunkát keresel, de még a mosogatók is többet kapnak sokszor...
Vissza az elejére
BarbiDoll
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 15. Vasárnap, 22:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!

En a baratommal szeretnék kimenni nyaron dolgozni és azt szeretném kérdezni, hoyg miylen engedeélyre van szükségünk, hogy kint munkat tudjunk vallalni? Én eladóként szeretnék dolgozni, van ra esely? Mindketten jól beszélünk angolul, közép és felsőfok között, plusz diplománk is lesz. Ha kimentunk hogyan keressunk munkát lakast, megosztana vki velem a tapasztalatait? Azt terveztuk eloszor egy olcso hostelben szallunk majd meg. Van valakinek jobbotlete?

Elore is köszönom, Barbi
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Január 15. Vasárnap, 22:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

BarbiDoll írta:
sziasztok!

En a baratommal szeretnék kimenni nyaron dolgozni és azt szeretném kérdezni, hoyg miylen engedeélyre van szükségünk, hogy kint munkat tudjunk vallalni? Én eladóként szeretnék dolgozni, van ra esely? Mindketten jól beszélünk angolul, közép és felsőfok között, plusz diplománk is lesz. Ha kimentunk hogyan keressunk munkát lakast, megosztana vki velem a tapasztalatait? Azt terveztuk eloszor egy olcso hostelben szallunk majd meg. Van valakinek jobbotlete?

Elore is köszönom, Barbi

Szia !

Kar lenne hostel-ba menni,mindig van kiado szoba,ami nem dragabb es messze kulturaltabb,raadasul csak a tietek,nem egy tomegszallasra kell bekoltozni.Semmifele engedelyre nincs szukseg a munkavallalashoz.
Kiado szobat-lakast itt is talasz ezen az oldalon.Ha meg diplomatok is lesz,ne add alabb a vegzettsegednel,ha nem muszaj.Ha jo az angolotok,viszonylag gyorsan kaptok a vegzettsegeteknek megfelelo melot,ami messze jobban fizet,mint az eladoi allas.
Vissza az elejére
andrijcar
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 10:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

A helyzetem a következő: 1999-ben érettségiztem és felvettek a pécsi jogi egyetemre. Egy évet halasztottam és kimenten Angliába dolgozni. Ectonban voltam, Northampton mellett. 2000-ben visszatérve Magyarországre elkezdtem az egyetemet, amit mostanáig sem fejeztem be. Sajnos annakidején 18 évesen nem tudtam mit szerwetnék tanulni így rosszul választva az elsimert jog mellett döntöttem, ahelyett, hogy olyan suliba jelentkeztem volna, amit szeretek, ami érdekel.
A jogot szeretném otthagyni és gondolkodom külföldi munkán.
Felsőfokú végzettségem nincs, de van középfokú angol nyelvvizsgám, megértem a németet és franciát is tanultam a gimiben 4évig.
Ezenkívül van B jogsim. Plusz éltem és dolgoztam már Angliában.

Szeretnék még tanulni, azt hogy esetleg odakint vagy itthon, még nem tudom. Azon is múlik sikerül-e valamiféle állást találnom. Most úgy gondolkodom, hogy kimegyek dolgozni és megpróbálok pénzt gyűjteni, amiből majd finanszírozhatom a tanulmányaimat. Földrajz, geográfus, térképész suli érdekel, csak valószínűleg költségtérítéses.

Még valami: lehet hogy a barátnőm is kijönne velem.

Milyen munkákban reménykedhetek, mire számíthatok?

Köszönöm a segítséget!
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 10:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pl. vegig nezhetned az ügyunökségeket, hatha munkaközvetitő irodába felvennének, hisz elég jo nyelvi alapod van.Sok nácioval szot tudnál erteni.
Enci
Vissza az elejére
andrijcar
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 17. Kedd, 11:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
Pl. vegig nezhetned az ügyunökségeket, hatha munkaközvetitő irodába felvennének, hisz elég jo nyelvi alapod van.Sok nácioval szot tudnál erteni.
Enci

Szia Enci!

Az az igazság, hogy a napokban utánajárok, van-e esélyem bekerülni az egyetem másik szakára. Nagyon szeretnék földrajzot tanulni, aztán később térképész, geográfusként végezni.
Az angollla nem lenne gondom odakint, szerencsére elég jól megy. Szeretem a sportot is, különösen a focit. Lehet hülyén hangzik, de szívesen dolgoznék mondjuk egy futballklubnak, mint ajándékboltos eladó, jegyárusító stb. Ez lenne az amit a legjobban élveznék, mert imádom ezt a sportot.
Mindenképpen olyan munkára gondolok, ahol emberekkel kell foglalkozni és nem egy raktárban pakolni.

Annak idején 1999-ben heti 50 fontot kaptam, de a szállásom és az étkezésem biztosítva volt.

Mekkora esélye van annak, hogy ha a barátnőmmel együtt mennék ki, akkor találnánk mindketten munkát?
Ő jelenleg a jogi asszisztensnek tanul, idén végez. Néztem a munkák között, hogy elég sok ilyen állásajánlat van. Neki sajnos a nyelvtudása nem annyira jó.

Köszi
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Január 19. Csütörtök, 17:16    Hozzászólás témája: SZIA YORGEM! Hozzászólás az előzmény idézésével

GABI VAGYOK CSAK AZÉRT ÍROK, MERT AZT ÍRTAD A FÓRUMRA, HOGY OLYAN EMBEREKEL SZERTENÉL MEGISMERKEDNI, AKIK KI SZERETNÉNEK MENNI ANGLIÁBA.
ÉN EZEK KÖZÉ TARTOZOK!
20-ÉVES VAGYOK 2-SZAKMÁM VAN AZ 1-IK HEGESZTŐ, A 2-IK KLÍMAMBERENDEZÉSI SZERELŐ.
MOST JELENLEG GIMIBE VAGYOK , ÉS NYÁRON AKAROK KI MENNI.
DE CSAK A NYÁRI SZÜNETBE!
NA JÓ LÉGY!

HA ÍRNI AKARSZ NEKEM,AKKÓR ÍRJ IDE, VAGY AZ E-MAILOMRA
illes85@freemail.hu
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3 ... 36, 37, 38  Következő
1 / 38 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban