Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mire figyeljek a munkakozvetito cegeknel? (agencys trukkok)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
bimol
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 24. Szombat, 17:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Berkeley Scott Group állásközvetítővel kapcsolatban (Londonban)? bimol
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Február 26. Hétfő, 11:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bimol írta:
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Berkeley Scott Group állásközvetítővel kapcsolatban (Londonban)? bimol

Olyanok mint a tobbi normal angol agency. OK megbizhatoak.
Vissza az elejére
2QT-60
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 26. Hétfő, 22:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

0313 írta:
Sziasztok !

Ha valaki a budapesti Human Rent nevü cégen keresztül szeretne a Chubb Security Personnel Ltd.-hez jönni Security Officernek feltétlenül beszéljen olyan emberekkel akik "már" hazamentek miattuk,vagy még "huzzák" az igát!

A lényeg : Fele sem igaz !
Szia!Megkerdezhetem igy idegenul,hogy +oldodott-e mar ez a problematok a papirokkal?Marhogy visszakaptatok-e mar a szemelyit es az utlevelet?Elore is THX!
Vissza az elejére
Messi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 17:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok,van valakinek tapasztalata az EU-workkel kapcsolatban? az csak megbízható,nem?
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 1. Csütörtök, 18:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Messi írta:
sziasztok,van valakinek tapasztalata az EU-workkel kapcsolatban? az csak megbízható,nem?

Olvasd el ezt a topicot:
http://www.magyaroklondonban.com/ftopict-551-work.html
Vissza az elejére
Messi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Március 2. Péntek, 20:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

köszi,hasznos volt,de kiábrándító is sajna : (
Vissza az elejére
dolgozniakarok
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 26. Hétfő, 13:39    Hozzászólás témája: érdeklődés Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Érdekelne, nem halott-e valak (jót v. rosszat) ilona horváth londonban munkaközvetítőről.
Autómosóba ígért állást heti 230 font
reg díj egyszeri 120 font ezért eljönnek értem a repülőtérre, elvisznek a szállásra (a szállást nekem kell fizetni heti 50-55 font) és a munkaadóhoz. Valamint segítenek bankszámlát nyitni és NI számot kapni A 120 fontot azután kell kifizetni,ha a munkaadóval megállapodtunk.

Valós munka lehet?
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 30. Péntek, 12:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

120Ł-ból: 2 hetiszállás megvan(+ pár Ł) vagy: egy jó telefon, és több feltőltőkártya.... autómósó stb.melókmeg szerintemolyanok,hogy egyiknapról a másikra feltöltik,kiteszi a táblát ablakba és be lehet sétálni utcáról...reptéről szállásra eljutsz metró+buszjegy kombinációval,ha mindjárt veszel oister-t akkor napi max díjat fizeted csak,az se lesz több 6-7??Ł-nál, Szóval ez túl sok pénz egy ilyen melóért,szerintem. 1 hétig mindenképp tudsz belőle élni... helyi közvetítők az angol,legális NEM KÉRHET pénzt tőled, majd a cég adja akinek embert szereznek.Olvassd át a fórumot alaposan!
Vissza az elejére
Tibi-
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 9. Hétfő, 16:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali mindnkinek!

Ismét egy iroda:Alba Human Group. Valaki Valamit róluk? Kamionosnak mennék ki és minden jót igérnek de valami fordítási pénzt kérnek ezért már nem is bízom bennük túlzottan. Viszont szívesen nenném olyan magyarok segítségét akik hasonló területen dolgoznak és már vannak tapasztalatai.
Vissza az elejére
attila2005
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Április 10. Kedd, 20:42    Hozzászólás témája: Tisztel dolgozniakarok.... Hozzászólás az előzmény idézésével

Elküldve: 2007-03-26, 14:39:37 Hozzászólás témája: érdeklődés

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!
Érdekelne, nem halott-e valak (jót v. rosszat) ilona horváth londonban munkaközvetítőről.
Autómosóba ígért állást heti 230 font
reg díj egyszeri 120 font ezért eljönnek értem a repülőtérre, elvisznek a szállásra (a szállást nekem kell fizetni heti 50-55 font) és a munkaadóhoz. Valamint segítenek bankszámlát nyitni és NI számot kapni A 120 fontot azután kell kifizetni,ha a munkaadóval megállapodtunk.

Valós munka lehet?

Kerdesedre a valasz nagyon egyszeru:))

Termeszetesen a megjelolt szemelyt nem ismerem de mint elovigyazatossagbol is csak tajekoztatasbol mondom en is kitudok menni erted a repterre es munkat is tudok igerni es akar meg el is tudlak vinni melohelyekre vagy akar egyre is es meg a fonokkel is beszelhetsz amiutan majd kifizeted az osszeget nekem , persze az egy het lakbert is kifizetted ami mar 170 font korul van a 120 kozvetitesi dijjal,, ha automosoba mesz dolgozni nagyonketlem hogy bejelentett hivataloz szerzodessel vennenek fel fokent ha valaki 120 fontot ker el kozvetitesi dijert amikor ugyanis az tilos masreszt pedig nem is tudnal hivatalosan dolgozni csak 30 napig dokumentumok nelkul..

Ne feledd a munkaadoval torteno beszelgetes barmikor barkivel lehetseges de az nincs garantalva hogy megfelelsz esetleg a melohelyen es fognak is alkalmazni ''sokaig'' ami azt eredmenyezheti hogy a het leforgasa utan mar mehetsz is a lakasbol , melohelyedrol masnak viszont jol jott a 120 vagy akar tobb osszeg is..

Legy ovatos eloszor erdeklodj aztan donts ne olyanoktol erdeklodj akik penzt kernek munkaert cserebe ha nem tudsz angolul inkabb kerdezz minket akik csak tanacsokat adunk es segitunk megha olykor az esetleg sert is titeket vagy rosszul esik nektek..

Hidd el jobb az igazsagot hallani mint porul jarni..

Mi sajnos mar eleg ''sok tapasztalatbol'' beszelunk es ti ertetek..

ha kerdesed van szolj automosot en is tudok raadasul ingyen segitek megszerezni mindent ... altalaban az automosok 30-50 fontig ajanlanak borravaloval egyutt amit napvegen megkapsz de a fizetesed altalaban majd a bedolgozott het utani penteken jarando ( altalaban).

Ne feled Tdaniel is adott masfajta tajekoztatast a felmerulo koltsegekre ilyen melobol nehez kihozni mindent...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
attila2005
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Április 10. Kedd, 20:46    Hozzászólás témája: Utoirat Hozzászólás az előzmény idézésével

£ 230 fontos heti fizetesu automosoi allasban nagyon szivesen sokan dolgoznanak, azaz ha ilyen lenne talan nem hiheto de nem hiszem hogy szabad melohely lenne ilyen helyeken annyi penzert....

Gondolkozzatok el azon amit irtam.. talan nem is hulyeseget beszelek..

nem minden munka annyit fizet amenyit mondanak, erdeklodjetek.. altalanos arakrol fizetesekrol mielott kijosztok ide angliaba..

Tisztelettel attila
Vissza az elejére
dolgozniakarok
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 10. Kedd, 22:45    Hozzászólás témája: köszi mindenkinek Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm mindenkinek az infokat. Közben én kijöttem londonba vállalva a kockázatot 220 ontal a zsebemben. Valóban nem teljesen úgy volt minden ahogy igérték,de Szerencsém volt mert a mosóban valóban dolgozhatok (már 12 napja) a bér az első hétre 180 font a másodiktól 200 ez most lesz aktuális a borravaló napi 3-7 font között volt idáig,de nagyon kemény munka napi 10 11 óra folyamatosan (ez szó szerint értendő nincs -eddig legalábbis-pihenő) szállás is volt ahogy megigérték (55 font/hét) de azt azóta már táláltam jobbat és csak 50 font (most innen irok).Azt én is tanácsolhatom már igy 12 nap után is, ogy aki nem beszéli a nyelvet egyáltalán és nemigazán talpraesett (vagy inkább vállalkozó kedvű) az valóban ne induljon el otthonrol. Csak itt a környezetemben van nem egy ember akinek nincs munkája
Mégegyszer kösz mindenkinek ,azért volt mit tanulni a fórumból.
Ha esetleg valaki tud jobb munkát azt szivesen venném
sziasztok
Vissza az elejére
attila2005
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Április 11. Szerda, 0:15    Hozzászólás témája: dolgozniakarok egy ugyes lelek Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajnos amit itt osszehordunk az annak a bizonysaga hogy nem hazudozunk es van valosagalapja tehat figyelni kell mindig.. ''dolgozniakarok'' ha ugy gondolod szolj ha barmiben segitsegre volna szukseged add meg a szamod privatban es termeszetesen felhivlak es segitek mindenben .. dijmentesen.. addig is jo munkat.. tudom sajnos kemeny melo az automoso, es igen elhiszem hogy piheno nelkul, kell hunznod a melot akar atazott nadragszarba es atazott cipoben meg ha fuj is a szel .. most mar csak jon a nyar kicsi vigasz addig is jo melot.. Attila
Vissza az elejére
Wikcsyy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 13. Péntek, 14:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!!
Én aug-szept környékén szeretnék Angliába menni au-pairnek, és nagy vágyam, hogy Londonba menjek! Nem tud vki ajánlani vmi jó közvetítőirodát??? Nagyon fontos lenne! Találtam párat, van amelyik pénzt is kér, /persze tudom h ez már gyanús/ de van amelyik elég szimpi, és nem kér semmit. Végülis ez a természetes.. nade olyan nehéz dönten. Ha vki tud segíteni írjon nekem mailt!! szvykee@yahoo.com!
Köszike Zavarban levő
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Április 17. Kedd, 18:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát örülök,hogy végül nem lett sokkal roszabb a történet vége, kedves dolgozniakarok! Senkinek se tanácsolom azért, hogy így durrbelebumm belevágjon! Ma már Hyde parkban tanyáznak a hajléktalan külföldiek, stb. Sokkolt ez is legyen intő jel..
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3  Következő
2 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban