Csatlakozott: Jan 08, 2006 Hozzászólások: 48 Tartózkodási hely: Pécs
Elküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 12:22 Hozzászólás témája: Utitársat keresek
Hali!
Én május elején szeretnék kimenni Londonba. Ha van olyan, aki ekkorra tervezi a kiutazását, írjon és menjünk együtt. Mert kicsit ilyesztő egyedül nekivágni a világnak. Én bele vágok egyedül is, de mégis jobb, ha legalább ketten lennénk. Már csak a felmerülő problémák miatt is...
Ha bárkinek van még kedve ide írni és nem akar egyedül menni, az nyugodtan írjon ebbe a forumba. Hátha ismerettség, barátság születhet még itthon, és nem lesz egyedül ezer kilométerre Magyarországtól.
Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 150 Tartózkodási hely: Magyarország
Elküldve: 2006. Január 19. Csütörtök, 17:35 Hozzászólás témája: SZIA!
SZÍVESEN MENNÉK VELED MÁJUSBA, DE NEKEM MÉG ADDIG A SULI JAVÁBA TART,MERT GIMIBE TANULOK!
MÁR MONDJUK VAN 2-SZAKMÁM!
CSAK A NYÁRI SZÜNETBE TUDOK CSAK KI MENNI!
Elküldve: 2006. Február 10. Péntek, 21:31 Hozzászólás témája: Szia Atka!
Irtam neked e-mailben. De ha van msn-ed, és van kedved beszélni, akkor ott is megtalálsz.
Amugy 5690ft május 10-ére a repülöjegy, ha most veszed meg az EasyJetsnél. És ebbe már benne van az illeték is.
Csatlakozott: Mar 02, 2006 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Hungary
Elküldve: 2006. Március 2. Csütörtök, 10:35 Hozzászólás témája:
Sziasztok,
hasonló cipőben járok. mennék, de egyedül elég súlyosnak érzem. Többen mégiscsak megnyugtatóbb lenne.
Érdekelne mire jutottatok az utitárskereséssel.
A repjegyen kivül sikerült vmi konkrétat összehozni már?szállást esetleg melót? Vagy, majd lesz vhogy?
Elküldve: 2006. Március 3. Péntek, 9:21 Hozzászólás témája: Sadowsky-nak :)
Hello!
Nos, eddig úgy tűnik, Atka is velem jön. Mi május 9-én az esti géppel megyünk. Én már megvettem a jegyet, állítólag Atka is.
No, ha elhatároztad magad és komolyan gondolod, akkor leírom, mit kell, tenned.
Mi az EasyJet-nél vettük meg a jegyet, ott a legolcsóbb. Ha még mostanában veszed, talán te is megúszod 8000.-Ft körül. És ebbe már minden benne van.
Szállás: Én Encit ajánlom. Övé ez a honlap. Szobákat ad ki Croydon környékén (60font/fő/hét). Az 5. zóna, de a netről leszedett képeket nézve szép hely. És ez az ár korrekt. Nagban csinálja, úgyhogy tuti nem ver át.
Munka: Én úgy terveztem, hogy nem tervezek semmit. Tehát úgy két hétre készülök. Tehát annyi idő alatt kell találnom valamilyen állást. Az itteniek szerint egy hét alatt lehet találni valamit. De áll. a belvárosban egyáltalán nincs munka. Nekem bármi jó az elején, csak legyen.
Ha van kedved velem(ünk) tartani, akkor irj vissza és megbeszéljük. Szállást Encivel meg tudod beszélni.
Csatlakozott: Mar 02, 2006 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Hungary
Elküldve: 2006. Március 3. Péntek, 20:14 Hozzászólás témája:
Hey!
kössz az infokat. Megnéztem, a repjegyet 10 alatt már nem úszom meg, nem mintha igazán érdekelne. Ha éhenhalok Londonban nem az 5eFt plusz repjegyár miatt lesz.
Egy másik topikban írtad:
"Egyik azt írja, hogy 3 nap alatt talál a magyar Londonban állást, a másik meg, hogy London pedig igenis telített és csak vidéken érdemes munkát keresni."
Nna, ezen már én is teljesen el vagyok keveredve. Ahány ember, annyi félét mondanak. Csak a saját bőrünkön fog kiderülni az igazság (odaát van).
Nekem is mondták, hogy London televan már és vidéken kellene próbálkozni, de más szerint meg jobb Londonba menni, mert ott már megszokták a külföldieket, és a szerény nyelvtudást is.
Croydon
Nem lehet rossz hely, vhol mintha azt olvastam volna, hogy Enciék is ott laknak, tehát annyira tényleg nem lehet gáz.
Te már foglaltál szállást?
Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Bramshill
Elküldve: 2006. Március 5. Vasárnap, 13:17 Hozzászólás témája: Haza fele es vissza
Szisztok!!
Aprilis 1.-en/5483/ megyek haza Easyjettel,es jovok vissza 19-en/5484/ szinten Easyjettel.
Esetleg jon valaki ezekkel a jaratokkal???
Szep napot mindenkinek!!
Elküldve: 2006. Március 7. Kedd, 16:58 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
A baratommal szeretnenk kimenni Londonba 4 napra. Eddig ugy nez ki, hogy Juni 16-20-ig. Az lenne a kerdesem, hogy tud-e valaki kint (a legjobb lenne ha magyaroknal) erre az idore szallast biztositani. Nem vagyunk nagy igenyuek. Egy agyon is meghuzzuk magunkat, a lenyeg, hogy fedel legyen felettunk. Termeszetesen nem ingyen, csak jutanyosan kerjuk. Megbizhatoak vagyunk, nem dohanyzunk...ha valakit erdekel a dolog, es van egy szabad ágya, akkor a tobbit e-mailben megbeszelhetjuk.
Elküldve: 2006. Március 8. Szerda, 11:39 Hozzászólás témája:
Hello!
Én már lebeszéltem a szállást az Encivel. De még nem küldtem el a foglalót. Nézegettem a www.gumtree.com -ot. Annyi tök jó állás lenne, csak az a fránya angol menne perfektül. De azt hiszem, csak akkor fog több rám ragadni, ha kinn leszek és hallom is, használom is. Mert a könyvekből nem nagyon megy.
Azért mindig lesz egy mentsvár. Ugyanis a foglalot (120font) Enci visszaadja, ha nem teszel kárt a házban. No az szerintem ennyi pénzzel 2 választás is van: 1. haza tudsz repülni.
2. át tudsz menni másik városba, és ott be tudsz próbálkozni.
Bár igazából valami szállodás meló lenne jó vidéken, mert ott szállást is adnak. De majd a sors hozza. Aztán lehet, hogy kinn meg eladnak kilóra.
Sadowsky írta:
Hey!
kössz az infokat. Megnéztem, a repjegyet 10 alatt már nem úszom meg, nem mintha igazán érdekelne. Ha éhenhalok Londonban nem az 5eFt plusz repjegyár miatt lesz.
Egy másik topikban írtad:
"Egyik azt írja, hogy 3 nap alatt talál a magyar Londonban állást, a másik meg, hogy London pedig igenis telített és csak vidéken érdemes munkát keresni."
Nna, ezen már én is teljesen el vagyok keveredve. Ahány ember, annyi félét mondanak. Csak a saját bőrünkön fog kiderülni az igazság (odaát van).
Nekem is mondták, hogy London televan már és vidéken kellene próbálkozni, de más szerint meg jobb Londonba menni, mert ott már megszokták a külföldieket, és a szerény nyelvtudást is.
Croydon
Nem lehet rossz hely, vhol mintha azt olvastam volna, hogy Enciék is ott laknak, tehát annyira tényleg nem lehet gáz.
Te már foglaltál szállást?
Csatlakozott: Jan 12, 2006 Hozzászólások: 66 Tartózkodási hely: Faversham (Kent)
Elküldve: 2006. Március 8. Szerda, 13:31 Hozzászólás témája:
aTOM82 írta:
Hello!
Én már lebeszéltem a szállást az Encivel. De még nem küldtem el a foglalót. Nézegettem a www.gumtree.com -ot. Annyi tök jó állás lenne, csak az a fránya angol menne perfektül. De azt hiszem, csak akkor fog több rám ragadni, ha kinn leszek és hallom is, használom is. Mert a könyvekből nem nagyon megy.
Azért mindig lesz egy mentsvár. Ugyanis a foglalot (120font) Enci visszaadja, ha nem teszel kárt a házban. No az szerintem ennyi pénzzel 2 választás is van: 1. haza tudsz repülni.
2. át tudsz menni másik városba, és ott be tudsz próbálkozni.
Bár igazából valami szállodás meló lenne jó vidéken, mert ott szállást is adnak. De majd a sors hozza. Aztán lehet, hogy kinn meg eladnak kilóra.
[/b][/color]
[/quote]
Tomi eleg gyenge labakon all az a mentsvar:))
A depozitot tenyleg visszakapod...de akkor ha koltozol ki a hazbol..
szal abbol a penzbol tenyleg tudsz venni haza egy repjegyet...
De masik varosra mar nem nagyon fogja futni....mert mindenhol le kell tenni a depozitot (min:2 het), plusz a lakbert ...es az utazas sem tul olcso errefele:((( uj varos es uj emberek...de ott is odo kell hogy munkat kapj...es a fizut sem az elso napon fogod megkapni..
es mar nem is eleg a penz amit visszakaptal:(((
szal szerintem a depozitra ugy kell tekinteni mintha nme is a te penzed lenne...egyszer kifizeted, es utanna igaz hogy mindig visszakapod..de a kovi helyen mar adod is le....kesobb meg csak potolgatni kell, ha jobb nagyobb, esetleg sajat lakast akarsz...
Elküldve: 2006. Április 7. Péntek, 11:13 Hozzászólás témája:
Valamikor májusban kimennék Londonba, lehet hogy autóval. Ha valaki velem jönne ktg megosztással, akkor kérem vegyétek fel velem a kapcsolatot. Lehet priviben, vagy emilben. Ha valaki kéri priviben, megadom a Skype elérhetőségemet is. Van ICQ-m is. Kölcsönös szimpátia esetén együtt is lakhatnánk. Ha valakut érdekel, tűrhetően főzök, és egyébként is elég házias vagyok . Angolból egyenlőre gyenge a beszédkészségem, de elég nagy a passziv szókincsem, és hamar belejövök. Számítógépem és Internet elérésem biztosan lesz, mivel ez a szűkebb szakterületem.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban