Elküldve: 2007. Április 3. Kedd, 8:01 Hozzászólás témája:
Könyörgöm, ne engem hívj, ne nekem üzenj, hanem a megadott számra telefonálj!Én is csak találtam ezt a hirdetést.
Sziasztok, az egyik barátom 1fő profi szobafestő- mázolót keres alkalmi munkára(kb 2hét Clapham Junction)Munkaidő reggel 8- délután 4 Jelentkezni tudtok a 07876370505 telefonszámon. Szép napot
Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
Elküldve: 2007. Április 5. Csütörtök, 17:48 Hozzászólás témája:
Enci írta:
A megadott számot hívd:
Telefonos leany kerestetik azonnali kezdessel!!
Szeretnel megbizhato magyarokkal dolgozni? Itt a helyed!!! Jol beszelo lanyt keresek telefonos munkara, azonnali kezdessel, a szallas megoldhato!!! erdeklodni a fonokomnel! Anita-07805279840
Errol tudok reszletes tajekoztatast adni.
Tegnapelott felhivtuk. Az illeto holgy minden kerteles nelkul elmondta, hogy tulajdonkeppen egy erotikus masszazs-szalont uzemeltet egy lakasban (Wood Green-nel asszem), a szolgaltatas tartalmazza a szexet is. A lanyok egytol-egyik magyarok. A jelentkezonek termeszetesen csak a telefonalas a dolga, illetve beengedni a vendegeket. Hajnal 3-5 korul er veget a melo, de ott lehet naluk aludni. A fizetesre nem kerdeztunk ra; gondolom ott meg a recis sem minimalbert keres.
Nekunk qrva messze van, meg a kornyek sem nyero (foleg azon ido tajt) es hat feltem a baratnomet. De ha valakinek bejon es meg betoltetlen az allas, akkor rajta! _________________ Uff-szolott a nema indian es kopasz hajanal fogva kirangatta magat a feneketlen mocsarbol, felugrott tegnap megdoglott lovara, majd kivagtatott a nemletezo pusztasagra; ott aztan otthonhagyott fegyverevel megskalpolta szinten tar, halvaszuletett batyjat.
Elküldve: 2007. Április 11. Szerda, 1:37 Hozzászólás témája: Re: Personal Shopper
Peter25 írta:
Üdv!
Elegem van a sok lengyelből (92%) a munkahelyemen, ha van kedvetek, gyertek:
a cég Hatfield-ben van (Londontól északra). Egy nagy raktárban termékeket kell felszedegetni kézitrolira, vagy futószalag mellett ládákba belepakolni a termékeket. 7 font az alapbér, ha éjszaka akarsz, akkor 8.36 font 22.00-6.00-ig. Napi 10 óra munka ha éjszakás vagy, ekkor viszont csak 4 nap munka. Túlóra 1,5x pénz.
Hívjátok fel a számot (automata), hagyjátok meg a nevetek, címetek, kaptok postán egy app. formot, kitöltitek és be fognak hivni interjúra. Ha az is sikerül akkor lehetőségetek van az 1 hetes tréningre, ami alatt szerződést kaptok.
Én csak emailra tudok válaszolni!
Peter
Aki jelentkezett és esetleg behívták interjúra az szóljon pm-ben és elmondom pár szóba mi is lesz.
Elküldve: 2007. Máj 21. Hétfő, 20:29 Hozzászólás témája: munka...
sziasztok...
én azt vallom , hogy aki dolgozni akar az tud is...
csináltam már mindent , most ezt fogom.....
http://www.bobby-roberts.co.uk/ és NEM fog
leesni a gyűrű az újjacskámról....
ha valakit érdekel a feltétel "C,E"-kat. jogsi!!!!
23.-án indulok , még itthon vok...
+36702204744
jó pályát mindenkinek.............joppe...............
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2007. Máj 22. Kedd, 15:17 Hozzászólás témája: Re: munka...
joppe írta:
sziasztok...
én azt vallom , hogy aki dolgozni akar az tud is...
csináltam már mindent , most ezt fogom.....
http://www.bobby-roberts.co.uk/ és NEM fog
leesni a gyűrű az újjacskámról....
ha valakit érdekel a feltétel "C,E"-kat. jogsi!!!!
23.-án indulok , még itthon vok...
+36702204744
jó pályát mindenkinek.............joppe...............
Mit csinalsz te ott, takaritasz? _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Elküldve: 2007. Máj 30. Szerda, 12:59 Hozzászólás témája:
Megbizhato , munkajara igenyes gipszkartonszerelesben es femszerkezeti munkaban jartas szakembereket keresunk. Reszletes magyar oneletrajzal jelentkezni lehet a services@u-tech-ltd.co.uk e-mail cimen vagy a 07852923167 telefonszamon. Logosok, loposok es hazudosok kimeljenek.
Elküldve: 2007. Máj 31. Csütörtök, 16:27 Hozzászólás témája: uk
a london agent ltd létezik vagy sem? csak azért, mert a streetmap.co.uk cím szerint az utca nem létezik. nos ebből adódóan a 140A Tachbrooke Str., London SW1V 2NE nincs is.
Elküldve: 2007. Június 5. Kedd, 11:30 Hozzászólás témája:
Enci írta:
Azonnali munka Londonban egy hölgynek
Londoni szállodába keresünk egy hölgyet szállodai szobák takarítására. Teljes munkaidő, bejelentett munka. Kezdés december 14-én. 30/473-6118 munkakft@gmail.com
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban